Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 23:50

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 17.12.2010 23:08 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:
oopc kirjutas:
Kärss Mis masinad need on umbes mis keskmisest turuhinnast kallimad ja lähevad pidevalt 48h jooksul.
Välismaal olevate tööliste vastu pole siis midagi kui ei tea kus nad töötavad kas välismaal siis antud juhul ,oleneb muidugi ka see miks on välismaale mindud endale järelduste tegemiseks.
Ja see kui välismaal käivad töölised näiteks kodumaal käivad käed laiali või üldse puutuvad valjult kodumaag eluga kokku või käiakse hommikul välismaale ,õhtul tagasi või 5 päeva seal 2 kodus jne omal pere eestis jnn ja näiteks kodumaal olevad pereliikmed ,asukad ka käed laiali linnapeal ,et mees välismaal.
Seda ka veel ,et miks ei minda jäädavalt ära .
Aga jah oleneb olukorrast miks kellegi asi just nii on.

proovisin mitmest suunast lugeda a aru ei saanud paraku midagi.

Rahu..ehk tulevikus saab google translatorisse algkeeleks "Eesti keel/oopc murrak" ka valida.. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.12.2010 00:19 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Võis jääda jah keeruline tekst ei viitis väga parandada ,sai mõned korrad üle loetud ja nätuke näpitud ka teksti aga las ta olla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.12.2010 00:59 

mis ala see on kus ala 78 000.- palka saab?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.12.2010 01:33 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
No need kaua otsivad tegelased kes omale ja igavikuks autosi otsivad võivad olla ka omamoodi.
Sellised jälle võivad kahtlustada mingid siis äkki korralikumat masinat millel kõrgem hind ja omanikul pole kiiret lahti saamisega ,need kauaotsijad kahtlustavad äkki ,et aut otaastatud jne nad on 3 aastat näinud juba seda autot müügis ja siis na d uurivad.pla pla pla pla ....
Eks see kauülemis ala sellien lahtine asi ole,õnn,mittereeglid jne jne äkki.
No raha pole ka vale as isiin teemas ,sest osad äkk isellised kel mingi summa ja nii nad tilka käivad näppimas erinevates autodes ,et mida oleks võimalik soetada koheselt kuid elu põnevamaks teha siis käiakse ja näpitakse.
TO KRSS ega sa ometi õliste kätega eriarst pole :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.12.2010 12:37 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
No need kaua otsivad tegelased kes omale ja igavikuks autosi otsivad võivad olla ka omamoodi.
Sellised jälle võivad kahtlustada mingid siis äkki korralikumat masinat millel kõrgem hind ja omanikul pole kiiret lahti saamisega ,need kauaotsijad kahtlustavad äkki ,et aut otaastatud jne nad on 3 aastat näinud juba seda autot müügis ja siis na d uurivad.pla pla pla pla ....
Eks see kauülemis ala sellien lahtine asi ole,õnn,mittereeglid jne jne äkki.
No raha pole ka vale as isiin teemas ,sest osad äkk isellised kel mingi summa ja nii nad tilka käivad näppimas erinevates autodes ,et mida oleks võimalik soetada koheselt kuid elu põnevamaks teha siis käiakse ja näpitakse.
TO KRSS ega sa ometi õliste kätega eriarst pole :D

Joogise peaga ei ole ikka mõtet seda klaviatuuri vägistada...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.12.2010 12:43 

müün 10 000.- maksvat autot
pakuti vahetuseks mingi e34 bemmi
küsin pilte sellekohta saadetakse mingid ülivanad pildid väljas, seest pilti ei saa :(
vin koodi ei õelda
reg märk on varjatud ka ei õelda
juba hakatakse siia tulema, ja kui järsku avastatakse, et toonklaasi pole.
siis ei mina ei taha seda autot :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.12.2010 15:35 
Kasutaja avatar

lugedes neid asju siit ma ei taha vist kunagi oma autot maha myya, sõidan kuniks tonn roostet eemaldub :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2010 20:57 

Maasturitest niipalju, et suvel läks üks ML diisel mesa müüki vist 100K. Esinduse sõnul vajas 50k eest remonti. kella kaheksast hakati helistama ja lubati kohe tulla ja sulas ära osta ja veel pealegi maksta, mida iganes, peaasi et auto endale saaks. Läks ära esimesele helistajale. Helistati veel hiljem üle, isegi kui kuulutus oli maha võetud, selline tunne, et oleks võind rohkem küsida, teised maksid mingi 129k vist. See oli ikka jube, sama seis nagu penskarid jooksevad iga uue maxima avamisel tormi, sama tunne oli küll, jube kiiresti sai müüdud.
Meenus veel üks asi, kui viimast autot müüsin, panin siis nagu ikka kõik ilusti kirja ja tippkiirus 205 vist ja kiirendus 9 kopikatega. Helistab siis mingi vend, et oled kiirendamas käind jah? Ei saand nagu aru, et wtf? No vaatan siin kuulutuses tippkiirus 205km/h, kas rohkem ei läindki? :? Oled rahvarallit ka sõitnud? :? No ma tean et nende autodega sõidetakse... :? :? :? :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2010 21:49 
Kasutaja avatar

puid ka metsast sellega välja vedasid :D ???

kellegil tagasivahetamist pole olnud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.12.2010 00:13 

Ma olen ühe korra auto tagasi vahetanud. Vahetasin ühe siinse foorumi kasutajaga autod ära ja paberite vormistamise ajal ta mainis mulle, et autol on võõrandamine peal. Kahjuks läks see mul tol hetkel ühest kõrvast sisse ja teisest välja. Mõni tund hiljem jõudis kohale, mis ma just teinud olin :kill Helistasin, saime kokku ja kõik laabus ilusti.

Aga kas kellegil on kokkupuuteid mingi Juriga, kes meile saadab? Auto on mul 35 tuhandega müügis. Tüüp saadab maili, et pakub 30 tuhat. Saatsin vastu, et olen mõndade mööndustega nõus, palusin helistada ja arutada. Mõne aja pärast helistas, saime kokkuleppele ja pidime kell õhtul kokku saama. Tund enne kokkusaamist helistas ja ütles, et uuris antud mudeli kohta ja ei pidanud vastupidav auto olema :? Ühesõnaga ei tahtnud seda autot. Ma ütlesin okei ja müüsin autot rahulikult edasi. Nüüd paar päeva tagasi saatis mulle maili sisuga: Tere taas. Mis oleks min müügihind? Mu pakkumine oleks 26000.
Mingi taktika huvitav v :ouh :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.12.2010 09:39 
Kasutaja avatar

noh tavaline turutaktika.... kalli hinnaga nagu osta ei taha samas rahu ka ei anna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.12.2010 18:28 
Kasutaja avatar

mulle on jäänud mulje, et need kõikse suuremad tilkurid saadavad läbi auto24 maile, koguaeg tuleb mingisuguseid ärimeeste pakkumisi nii poole odavama hinnaga. Isiklik lemmik oli, et teil oli auto 19k müügis. pakuks vahetust 93a 1.8 celica ja teie poolne komp 15k :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.12.2010 19:02 
Kasutaja avatar

j6rx kirjutas:
mulle on jäänud mulje, et need kõikse suuremad tilkurid saadavad läbi auto24 maile, koguaeg tuleb mingisuguseid ärimeeste pakkumisi nii poole odavama hinnaga. Isiklik lemmik oli, et teil oli auto 19k müügis. pakuks vahetust 93a 1.8 celica ja teie poolne komp 15k :kill

mul oli auto 14k müügis,pakuti vahetuseks audit mis maksis 10k ja taheti minult veel 10k lisaraha saada :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.12.2010 21:25 
Kasutaja avatar

analyzethis kirjutas:
Soomlastel on selline häda et teise riiki kuhugi keelt oskamata minna autot otsima on suht keeruline küll..seda enam,kui veel omal jalal tuleb seda tegema näiteks jõhvisse või kes teab,kuhu karup*rse võrumaa metsa vahele. Eriti kui tegemist on mingi vanamutiga ka veel. Paar sõpra on palunud oma ostetud autot nt tallinnasse tuua.

meil siin üks somm võttis mul tuttava eesti kaasa, ja naases sealt cadi'ga kuna ta ei usaldanud eesti paberimajandust autode näol (ei teadnud mispidi see asi toimib), tahtis et kõik tiptop saaks, ja siis nii nad saidki.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2010 12:59 
Kasutaja avatar

Olin kindel, et täna saan järjekordse tilganäppija kirjelduse siia panna. Auto ammu müügis, igasuguseid helistajaid olnud, kõik lubavad vaatama tulla, näinud polnud neist seni kedagi. Auto24 kuulutuse viimane päev, konkreetne helistaja, ütleb et tulen võtan ära. Autol suverehvid all, palus mingisugusedki talverehvid alla organiseerida, ostsin kasutatud odavad talverehvid alla. Ise veel mõtlen, et krt raudselt ülelend jälle aga kokkulepitud ajal oli inimene kohal, 100m proovisõitu, raha peo peale ja läiud ta oligi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis