See ja päris haige kui ööse ka veel tullakse.
mul omal oli ükskord ka,et mingi kella 15.00-16,00 vahel helistati, vahetuspakkumine sis, minujaoks oli suht ulme pakkumine ikka,olin nõus ilma pikema jututa.inimene oli nagu nõus veel kohe ise ka kohale tulema pärnumaalt põlvamaale. ütles viimaseks lauseks,et helistab kui ära mõtleb,et kas tuleb täna või ei. ühtegi kõnet ei tulnud 1-2tunni jookul.Helistasin ise,ütles,et mõtleb veel,kas tuleb või ei, et helistab kohe kui ära mõtleb. Kell oli miski 19.30,polnud ühtegi kõnet ega midagi. Helistasin ise, mõtlesin et ütlen, et ära täna enam tule,pärnust-põlvamaale sõit suht kaua aega kestev. Helistasin,ei võetud vastu,vaatasin et vend lihtsalt ei taha mulle äkki ära öelda vms,et ei võta vastu,vaatasin ka et liigahea pakkumine oleks olnud, saatsin veel igaksjuhuks sõnumi, "ega sa vist täna ei tule?". Tuli vastus,juba sõidan tükkaega. sis oli oma 3tundi möödas,helistasin,et no kaugel oled, ütles mingi kohanime,vaatasin et no max tund veel ja on kohal.Ei ühtegi kõnet,helistan jälle tunnipärast,sis vend ütles jälle mingi kohanime,mis oli ikka põlvamaast veel vägakauge. jälle mitu tundi möödas,helistasin, lõpuks oli Otepääl( minust 20km eemal), siiatulekuks tavalise sõidukiirusega ca 20mindi tee. üle poole tunni oli möödas,siis lõpuks helistas,et hakkab kohale jõudma, pidi helistama kui alevikus on. Kunagi mingi 45min pärast tuli kõne,olen alevikus. Alev on minust ca 500-600meetri kaugusel, aga ta pidi mu juurde veel tulema, seletasin täpselt ära,kus elan, oli vaid vaja ühest kohast ära keerata ja sis otse aind sõita, kuid tüüp sõitis minu juurde veel mingi 15-20 minti( 500-600meetrine tee), lõpuks jõudis miski kella 1ajal ööse kohale, oli ka autotäis rahvast,suht ülbed kõik, paarutas veel nagu hull,kuigi ütlesin nimelt et võta vaikselt, alevikoht,naabrid lähevad hulluks. Eitaha ka peale seda enam ööse ültse asju ajada, hiljem veel tuli isikuga kõvasti tegemist.
Teinekord veel,tuldi mingi 10km kauguselt autot vaatama(samuti vahetuspakkumine),inimene tundis hästi natuke mind,tuli kodu juurde,teadis veel et olen üksinda,tüüp tuli mingi kaubikuga, kus oli 7 inimest peal, ka suht ülbed kõik. siis tehti autoga proovitiiru,võeti kogu kamp auto peale, oi kuidas anti veel autole pähe. See,kellega vahetama pidin, sellega rääkisin siis pärast veel juttu,seni läks üks tegelane,kes oli lihtsalt kaasas, läks tegema proovitiiru. ütlesin,et ära minema,bena ka suht otsas ja mis sa ikka lähed-vahetuseks naguni ei läind, et mis lähed ikka huiama. Too ikka ronis jõuga rooli,siis samuti andis autole pähe nagu hull.Ütles umbes,et päris sara ikka jms,kuigi mina polnud vahetusega nõus, siis see teine jobu,kes vahetusega seotud polnud muidu ültse,paari päeva pärast käis mulle nii pinda et jõhker,et ma talle auto ära müüks, aga auto oli juba ära bronnitud + käsiraha makstud,ütlesin et bronnitud, siis lubas maksta veel 1000.- rohkem kui soovisin jms