Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:54

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 21.12.2010 13:06 

ökosohver kirjutas:
puid ka metsast sellega välja vedasid :D ???

kellegil tagasivahetamist pole olnud?

Fluid kirjutas:
Samas olen sattunud vahetusega ühe sellise venna otsa, kes tegi väga hea vahetuspakkumise, tagantjärele mõeldes ise olin loll, et pole kahtlustanud (auto hinnad olid 80 vs 120 k) Aga tüüp oli tõeline aumees ja oli nõus kahe nädala pärast, kui ma temaga rääkisin vigadest, autod tagasi vahetama. Sisimas ma olin küll juba vaikselt leppinud nende vigadega ja auto hakkas täitsa meeldima aga kui ma oleksin talle 3 päeva pärast helistanud, siis ma oleks küll pahane veel olnud. Iga teine vend oleks mind peese saatnud juba sellepärast, et enamus nendest vigadest oleks vähegi hoolikamal vaatamisel välja tulnud aga mina olin see, kellel kiire oli. Nii et kui see inimene praegu loeb seda teemat ja ennast ära tunneb, siis müts maha tema ees! :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2010 13:50 
Kasutaja avatar

mul oli ka üks pull..
tuli mingi vend oma Opel Vectra B-t vahetama 1:1 meie Ford Taunus vastu, taunus ise enesest hästi säilinud, ja Eestis 1 omaniku käes olnud peaegu 20 aastat.. ühe sõnaga kutt tuli kohale, küsisin miks tahab vahetada, ütles, et Taunus lapsepõlve unistus (ma olen 30aastat vana, too kutt oli minust vanem), jne-jne.. ühe sõnaga tahab seda autot, tegi proovisõidu, kõik meeldis.. järgmine päev helistab, ja räägib, et tahab enda opeli tagasi, kuna taunus võtab 10l sajale, pole roolivõimu, pole el.lisasi, tagaveoline imeliku juhitavusega jne-jne.. ei vitsinud vaielda, ütlesin toogu tagasi, ainult maksab opeli pesula raha (seest-väljas jne).. kutt sai enda ojbläädi tagasi, ja taunuse müüdi ka ära, mingi teatrisse läks, lavale :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2010 14:25 

Mis mõnu saavad inimesed mailide saatmisest hinnapakkumistega? Ütled neile NÕUS, TULE JÄRGI ja ostjad kaovad ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2010 14:53 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ei tea jah.Ei maksa välja teha,kes ostab see ostab´enne ostjat võta kõigiga vabalt kui sulle see väga tähtis pole loomulikult.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2010 16:11 
Moderator
Kasutaja avatar

Tagasiostmisega meenub endale ka üks seik:
Oli auto turuhinnast tunduvalt odavamalt müügis. Kutid tulid kohale ning tegid proovisõitu, uurisid puurisid igatepidi ning hakkasid kalkuleerima paranduse hinda kokku. Hakkasid iga asja pealt veel korralikult tingima ja kuna mul oli hea tuju ja tollest autost kopp ees, siis sai lastudki tingida. Küsisid ka, et palju õli võtab. Mina ültlesin, et õlivahetusest õlivahetuseni juurde ei pea valama ehk siis langeb maksimaalselt maksimumist miinumumini. Ja mainisingi, et õli vaja ära vahetada. Tüübid siis uurisid õlivarrast igatepidi ja palju õli sees on jne.. Ja lõpuks ostsid auto ära..
Siis sain õhtul kõne, et ma müüsin auto mis võtab 1L/100km peale õli, sest nad olid 100km sõitnud ja 1L õli mahtus sisse. (Mina sõitsin autoga ca 10000km ja õlitase oli langenud max 1L jagu). Et ostku ma masin kohe tagasi või muidu tulevad järgmine päev mulle külla.
Soovisin neile head päeva ja ütlesin, et ähvardama ei ole mõtet tulla ning siiamaani ootan kuna külalised tulevad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2010 18:07 
Kasutaja avatar

mind ähvardati ka ikka päris korralikult siin :D
sai vahetatud siis alfa romeo 33-BMW 520i vastu, tuldi siis pärnust bemmiga põlvamaale,ilma pikema vaatamiseta, proovisõiduta- tegime vahetus diili ära.
ütlesin veel,et ehk saab bemariga tanklas käia(lähim tankla 10km kaugusel), et alfas nii vähe kütet. aga ta pani ikka alfaga ilma tanklas käimata minema- kuigi teadis et küte kohe kohe otsas. paarutas siin veel ja möllas ning läks minema, ühtegi kõnet ei tulnud algul,vaatasin et jõudis ikka tanklani ära.
siis 45min pärast umbes tuli sms ja hakkas pihta tema ja minu vahel sis:
T: Tra nii need asjad ka ei käi eksole,ma ei tulnud mingeid ronte vahetama, seisan maanteeääres otepää sildi juures, too bensiini ja kähku
M: ütlesin et pole võimalik sõita enam,ja sa teadsid et bens otsas ja otepääl tankla sealsamas
T: too bensiini ja kähku!! tean kus elad,mul bemari tagavara võti olemas,tulen võtan ära muidu.
M: saa aru mul pole võimalik bena tuua ja tankla seal samas,mine võta mõni liiter kütetki. kuna ei viitsind eriliselt vaielda lülitasin telefoni ööse välja ära, hommiku panin sisse ja oli sms jälle
T:helista mulle kohe,ootan.ma ei taha asja suureks ajada,aga kui vaja,siis ajan.
M:hellasin sis,ütles mulle,et alfal bena otsas tal pole sentigi raha,et ööläbi külmetand ta teeääres
Kuna ise olin koolis,saatsin sõbra otepääle 300kr-ga, et annaks neile raha-jõuavad ilusti pärnu ära!
sõber läks sinna,polnud ühtegi autot ega midagi,saatsin talle veel sõnumi,et raha on otepääl!!
ja paari päeva pärast hakkas helistama erinevatelt numbritelt,et kanna raha sellele arvele(andis arve numbri ja nime) et 500kr bensuraha ja bensu pump läks läbi see 400kr.kandsin heast tahtest 400.-, et benaraha siis nagu pooleks,aga ütlesin et kui sinukäes läks bena pump läbi,on sinu viga,et pärast läheb sul veel midagi läbi ja nõuad veel mult raha.siis ähvardas tulla ja võtta auto lihtsalt julmalt käest ära kui ma raha ei kanna jne,lõpus ma ei vastanud enam ta smsidele,sis rahunes maha ja kõik :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2010 18:39 
Kasutaja avatar

Loe ja imesta...

ka mul on olnud analoogne insident. Sai paar aastat tagasi vahetatud Volvo 850 BMW 316 Compacti vastu. Kuna omanik kohe algselt ütles, et ta päris 1:1´le ei taha, siis pakkusin talle ka 4000 eeku kompi. Jäi nõusse ning kimasin siis Tallinna diili tegema. Sai siis autod üle vaadatud ja mõlemad olime rahul. Lõime käed ja tulin tulema, endal tuju muidugi hea sest sain ühe õnnetuse kaelast ära. 4 tundi hiljem uus omanik siis tõmbab mulle traati, et käis sõbra juures töökojas ning volvol absi- andurid läbi. Et kuna nede vahetus läheb päris mitu kilo maksma siis ehk saaksin paar tonni talle veel juurde anda :D Mina aga selgelt kohe, et maksin omalt poolt 4000.- peale ja selle raha eest peaks saama volvol esinevad puudused likvideeritud. Veidi kokutas küll, kuid ju siis sai aru. Kõne lõppes.

Bemm liigub siiani muretult ning isendiga väga rahul. ( Tõsi, peamiselt liikleb sellega Ema. Selleks saigi too vahetus tehtud, et naisterahvale sobib see pisike putukas hästi. )

Samas eks see autovahetamine paras risk ole. Ega niisama keegi väga autot vahetama ei hakka, ju ikka miskit seal viga on mis omanikul meele mõrudaks on teinud. Loomulikult leidub ka neid, kellel vaja kas väiksemat/suuremat isendit ning vahetuse teel ta selle sobiva omale leiab. Eks kasutatud autode ost üks suur risk ongi, aga mis teha. Elu on selline! :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.12.2010 03:26 

Täiesti ulme inimesed on need tõesti kes tund-mitu päeva hiljem helistavad et ou kuule mu tuttav vaatas üle, siin andur ja see ja too läbi, maksa kinni.
Ise tegin kunagi vahetuse opel astra-audi 100, mingi nädal aega hiljem tahtsime mõlemad tagasi vahetada :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.12.2010 12:35 

Mul oli ükskord nii et , seisan siis poe parklas autoga ja ootan sõpra. Tuleb minujuurde mingi gin-käes-dressid-seljas tüüp ja ütleb et tal ruttu autot vaja ja et maksab 4 tonni mulle ~50k auto eest :D ütlesin viisakalt ,et kuule palun ära aja lolli juttu ,et nelja tonni eest võid poest jalgratta minna osta, vastuseks tuli "mis sa ei saa aru v?" ütlesin et ei saa jah siis tüüp astus paar sammu eemale ja ma istusin autosse tagasi. Järsku kargas tüüp tagasi ja virutas vastu esitiiba jalaga, vaatasin et mida krdit ja hakkasin autost välja tulema kuid samalajal jõudis juba sõber ka tagasi ja ning sai asi ära klaaritud 8) nüüdsest ei viitsi üldse nende näppijatega tegeleda kes reede õhtul joogise peaga helistavad ja sõbrakarjaga autot vaatama tulevad. :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.12.2010 13:10 
Kasutaja avatar

Tuli üks tüüp kunagi mul autot vaatama. Ronivad autost välja uurivad väljast siis poeg istub sisse ütleb ,, See on automaat vä '' ? Ma ütlesin ,et jah kuulutuses selgelt kirjas. Ahsoo , selge ja minema nad läksid. Võiks enne ikka kuulutuse mõttega läbi lugeda vast kui autot vaatama tulla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.12.2010 21:06 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
*Teine helistas ja uuris samamoodi, lõpuks pakkus scorpa diislit.
Kõigepealt võiks küsida, kas sellise auto vastu on üldse huvi vahetada ja siis oma küsimustega peale hakata.

Tuttav tunne suvest, kui üks Golf 3 diisel müügis oli. Samamoodi oma 10 minti seletasin iga vea või korrasoleku ära. Lõpuks siis, et ok "mulle sobiks, vahetame Peugeot 206 bensuka vastu?". No terehommikust, mis ma selle prantslasega peale hakkan ja veel vähem on päris mõtet dislat bensuka vastu vahetada. See kõne lõppes peale seda lauset ka suht-koht. Võiks esimese asjana küsida, kas üldse on võimalik vahetada. Kusjuures mul oli veel kuulutuses spetsiaalselt kirjas, et vahetusi ei soovi, kuna teine auto olemas.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.12.2010 22:06 

Ma pidin ka enda auto seisukorda kirjeldama ning vead ette lugema(kõne vastuvõtmise eest maksin raha) ning lõpuks küsiti kas 10k sissemaksuks sobib :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2010 15:18 

Endal mul üks kogemus auto ostust see september veel.

Pakuti täpselt sellist autot, mida soovisin( nelivedu mitsu). Kuna neid niigi vähe, siis hakkas kohe pakkumine meeldima. Lasin siis kutil autost pilte saata, mis vead on, mis tehtud, miks müüb jne jne.
Jutus tuli välja ka, et olen ise aidanud autot kunagi remontida. Kuid eelmine mehaanik oli kasti ja mootorit teinud ja vähe paari asjaga mööda pannud suht korralikult.
Pildid autost olid ka ainult ühest küljest. Tuli siis välja, et juhipoolne osa sõideti länkari alla väiksemaks. Remont oli enam-vähem okilt tehtud.
Telefoni teel hinda kauplema ei hakanud, kuna suht mõttetu tegevus. Sõitsime järgmine päev hommikul kohe Tallinnast Tartu poole autot vaatama. Tuli nii üht koma teist veel välja, kuid mitte midagi meeletult teostamatut.
Hind sai veel paar kilo alla tingitud, ning diil oli et kohe 15 kätte talle, ning 2 päeva jooksul uurin veel auto tehnilise üle ning kannan ülejäänud. Kutil kõik sobis. Auto vaadatud 2 päeva hiljem ning leidsin veel vigu, kuid 100.- tk detailil pole probleem. Küsisin kutilt, et saadan kohe ülejäänud raha ära w? või siis kui teise mootori kätte saan?(kauba hinnas oli veel teine mootor, mis pärit turbokalt).
Kutt vastu, et las olla hetkel, et nädalalõpus on mootor Tallinnas ja siis alles. Ei olnud seda mootorit see nv, ega järgmine ega ka 4-s nv. Siis helistab, et tahab oma ülejäänud raha saada. Küsin, et kus mu mootor on? Tema, et kle sellega mure, olin reisil ja ei saanud tegeleda. Aga raha vaja. Vastan, et sorry, diil oli 2 nädala jooksul mootor linnas. Et minus viga ei ole.
Siis tulevad pikad vabandused jne jne. Lõpuks sain pool mootorit, mis oli ka kokku jooksnud ning võtta polnud midagi. Kuna hädaldamine oli pidev telefonis ning teisele kotti ka pähe ei tahtnud tõmmata ning üldse oli soov asjale lõpp teha, siis kandsin veel paar kilo üle ja kõik. Kutt küll rahul ei olnud, kuid pika selgitamise peale sai aru, et rohkem tal saada ei ole. Auto hind tuli mulle niigi väga hea.

Loo moraal siis see, et inimesed on küll erinevad, kuid kõik ei ole vargad ja kaabakad. Antud lubadus kehtib päris paljude puhul, ning seda tuleb ka pidada. Ise pidasin sõna, kuid müüjal oli tõrge. Kuigi kõige kohta olin nõus kirjaliku lepingu tegema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2010 21:59 
Kasutaja avatar

4wd kirjutas:
Mul oli ükskord nii et , seisan siis poe parklas autoga ja ootan sõpra. Tuleb minujuurde mingi gin-käes-dressid-seljas tüüp ja ütleb et tal ruttu autot vaja ja et maksab 4 tonni mulle ~50k auto eest :D ütlesin viisakalt ,et kuule palun ära aja lolli juttu ,et nelja tonni eest võid poest jalgratta minna osta, vastuseks tuli "mis sa ei saa aru v?" ütlesin et ei saa jah siis tüüp astus paar sammu eemale ja ma istusin autosse tagasi. Järsku kargas tüüp tagasi ja virutas vastu esitiiba jalaga, vaatasin et mida krdit ja hakkasin autost välja tulema kuid samalajal jõudis juba sõber ka tagasi ja ning sai asi ära klaaritud 8) nüüdsest ei viitsi üldse nende näppijatega tegeleda kes reede õhtul joogise peaga helistavad ja sõbrakarjaga autot vaatama tulevad. :bs

Endal oli ühe audi 80 b3 lmega sama jama. Nimelt tüüp helistas mulle ning küsis mis vigadeks on ,dokid korras ja kauua ül veel kestad. Rääkisin ilusti juttu ära ning leppisime aja kokku kella 20:00 paiku ühel maanteel ristmikul. Sõitsin siis kokku leppitud kohta kella kaheksaks ,kuid kedagi ei tulnud. Ootasin mingi max 20 minta ja otsustasin huvilisele ise helistada. Võtsid vastu ja huviline üttles ,et me sõppradega kohe varsti 30 minta pärast jõuuame kohale . No omg mida veel otsustasin siis ära oodata vennad. Lõppuks kella 9 heksaks jõutsid siis kohale. Nimelt vennad tulid kahe autoga ning sõitsid otseses mõttes karpi kinni :err :err ok ei saanud pointis aru. Läksin siis autost välja ning vastu tulid otseses mõttes kaheksa täis meest välja vinna pudeliga. Küsisin siis ,et soovite autot osta jne. Üttlesid jh. Ok kuna oli pime siis nad autot väljast ei uurinud. Lambi vennike üttles ,et proovi tiiru kh saab. Üttlesin ,et saab küll. Istusin kõrvale ära ja vend pani kohe punni põhja mis siis ,et esimene parem piduri ei toimund. Siis oli juba junn jahe ja hakkasin pablama. :err Asi pööras otsa ümber ja hakkas ristmikule tagasi sõitma ning üttles 2000 kr siis võtan ära . Vastasin ,et selel summa eest ära ei anna. Ning peale seda läks juht veel pöörasemaks. Nimelt sõitis autoga vastasuunda ja lülitas mootori välja. Muidugi ise hüppas autost väljaja läks sõpradega minema :err Nõme oli see ,et autod tulid sellel hetkel vastu.
Viimane kord ,kui üksi lähen autot müüma öisel ajal.
Auto hinnaks oli 3500 kr.
Kahe päeva möödudes tulid teised huvilised vaatama autot ning võttsid kohe auto ära kh.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2010 22:42 
Kasutaja avatar

See ja päris haige kui ööse ka veel tullakse.
mul omal oli ükskord ka,et mingi kella 15.00-16,00 vahel helistati, vahetuspakkumine sis, minujaoks oli suht ulme pakkumine ikka,olin nõus ilma pikema jututa.inimene oli nagu nõus veel kohe ise ka kohale tulema pärnumaalt põlvamaale. ütles viimaseks lauseks,et helistab kui ära mõtleb,et kas tuleb täna või ei. ühtegi kõnet ei tulnud 1-2tunni jookul.Helistasin ise,ütles,et mõtleb veel,kas tuleb või ei, et helistab kohe kui ära mõtleb. Kell oli miski 19.30,polnud ühtegi kõnet ega midagi. Helistasin ise, mõtlesin et ütlen, et ära täna enam tule,pärnust-põlvamaale sõit suht kaua aega kestev. Helistasin,ei võetud vastu,vaatasin et vend lihtsalt ei taha mulle äkki ära öelda vms,et ei võta vastu,vaatasin ka et liigahea pakkumine oleks olnud, saatsin veel igaksjuhuks sõnumi, "ega sa vist täna ei tule?". Tuli vastus,juba sõidan tükkaega. sis oli oma 3tundi möödas,helistasin,et no kaugel oled, ütles mingi kohanime,vaatasin et no max tund veel ja on kohal.Ei ühtegi kõnet,helistan jälle tunnipärast,sis vend ütles jälle mingi kohanime,mis oli ikka põlvamaast veel vägakauge. jälle mitu tundi möödas,helistasin, lõpuks oli Otepääl( minust 20km eemal), siiatulekuks tavalise sõidukiirusega ca 20mindi tee. üle poole tunni oli möödas,siis lõpuks helistas,et hakkab kohale jõudma, pidi helistama kui alevikus on. Kunagi mingi 45min pärast tuli kõne,olen alevikus. Alev on minust ca 500-600meetri kaugusel, aga ta pidi mu juurde veel tulema, seletasin täpselt ära,kus elan, oli vaid vaja ühest kohast ära keerata ja sis otse aind sõita, kuid tüüp sõitis minu juurde veel mingi 15-20 minti( 500-600meetrine tee), lõpuks jõudis miski kella 1ajal ööse kohale, oli ka autotäis rahvast,suht ülbed kõik, paarutas veel nagu hull,kuigi ütlesin nimelt et võta vaikselt, alevikoht,naabrid lähevad hulluks. Eitaha ka peale seda enam ööse ültse asju ajada, hiljem veel tuli isikuga kõvasti tegemist.

Teinekord veel,tuldi mingi 10km kauguselt autot vaatama(samuti vahetuspakkumine),inimene tundis hästi natuke mind,tuli kodu juurde,teadis veel et olen üksinda,tüüp tuli mingi kaubikuga, kus oli 7 inimest peal, ka suht ülbed kõik. siis tehti autoga proovitiiru,võeti kogu kamp auto peale, oi kuidas anti veel autole pähe. See,kellega vahetama pidin, sellega rääkisin siis pärast veel juttu,seni läks üks tegelane,kes oli lihtsalt kaasas, läks tegema proovitiiru. ütlesin,et ära minema,bena ka suht otsas ja mis sa ikka lähed-vahetuseks naguni ei läind, et mis lähed ikka huiama. Too ikka ronis jõuga rooli,siis samuti andis autole pähe nagu hull.Ütles umbes,et päris sara ikka jms,kuigi mina polnud vahetusega nõus, siis see teine jobu,kes vahetusega seotud polnud muidu ültse,paari päeva pärast käis mulle nii pinda et jõhker,et ma talle auto ära müüks, aga auto oli juba ära bronnitud + käsiraha makstud,ütlesin et bronnitud, siis lubas maksta veel 1000.- rohkem kui soovisin jms :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis