charly kirjutas:
ainult auto (avariide lahendamine, trahvide vaidlustused politseiga, vaidlemine kindlustuste ja remonditöökodadega jms autoga seonduv) 5.- kuus
Kogu muu elu juurde (tsiviilvaidlused, vaidlused tööandjaga, lahutusprotsessid jms va. vaidlused pankadega laenude osas + autopakett) 15.- kuus
Kaitse laieneb ka pereliikmetele, ehk elukaaslasele/abikaasala ja kuni 20 aastastele lastele.
Mhmmm... sellest oli ka siin oma teema. kui jamaks läheb, siis võid selle "kindlustusega" midagi pühkida.
15 Eur- eest kuus kindlustatakse elukaaslane, lapsed, sina, autod, töö ja veel midagi. Ainult eestlane saab sellist vägevat teenust nii odavalt osta.
Minu ost-müük lepingus on lisa punkt. Seal on öeldud, et peale ostuhinna tasumist ja lepingule allakirjutamist on minu poolt adjöö
Lisaks veel mingi jutt, et auto tuleb ostja poolt vastavas kohas üle kontrollida! Ei mäleta täpselt, aga point sai lahti seletatud.
Ega ma mingi esindus pole, et kaks aastat garantiid kaasa annan. Midagi ei tule tasuta, tahad rohkem, maksad rohkem!
Ma just hakkasin mõtlema, et mul paljas kodukindlustus 20 euri kuu. ( See on tõesti vahva asi, õkskõik, mis asi kodus katki läheb, kukub telekas seinalt alla või lööd käega läpaka puruks, makstakse kinni). Autokindlustusest ei räägi, selle kuumakse täpselt suts alla 100 euro, kui 2 kuu kaupa kindlustada. Kui aasta korraga, siis saab natuke üle 800ga hakkama. Õigusabikindlustus"paketti" pole isegi uurinud, eestis tean, et nii kui mingi jama on, on mõistlik võtta omale kõige kallim ja mainekam advokaat. Igast pakettide pakutavad ja riigi poolt pakutavad on puhas pask.