Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 22:00

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 11.01.2011 10:02 
Kasutaja avatar

Jutt jumala õige. :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2011 10:54 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
Siin foorumis on inimesed, kes ei hakka alet küsima, sedasi näevad nad vaesed välja.
:kill

Ja sõidavad sierraga rahus edasi...

Ja sinu ehitaja-BMW on parem ront ve?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 16:53 

kaabakaz kirjutas:
Oh issand, sa paistad vaikides palju targem välja.

Korralik, hoitud e39 pole mingil juhul ehitaja-bmw. Aga eks kadedus teeb siinjuures oma töö :o

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 19:55 
Kasutaja avatar

Kadetuse poole pealt võin nii öelda.
Paljud inimesed on kellegi peale kadetad eriti naabrid :D. Teisel uhkem elamine,auto,lc teler jn jne edasi. Teada värk juba.
Aga mis on mõttet kiruda ning midagi halvasti öelda ?. Selle heaks on vaja midagi saavutada ,et neid asju saada mitte kodus kotte sügada ja viina juua :D:D.
Pead leppima sellega mis sul on . Parem ikka ,kui mitte midagi. Saan aru küll ,et eestis elamine on paras porr. kuna Korralikku tööd hea palgaga on raske leida jne eks see poliitika mõjutab kh seda üsna palju :( . Kuigi töökuulutusi 5-6000 kr kuu palkaga on päris palju. Ega mille paljud noored soome tööle lähevad. Paremad tingimused ja palk. Minu teadmist mööda saavad soome poliitikud tunduvalt vähem palka ,kui eesti poliitikud. Eesti energja direktor saab näiteks rohkem palka kuus ,kui meiie riigi president :D:D. Üle 100000 kr kuus :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 20:16 

Aga sa ürita sinna Eesti Energia juhiks ise saada. Vaevalt sinna saab kodus kotte sügades ja viina juues. Eesti Energia teenib päris jõhkrat kasumit ja ma arvan, et tippjuhile on selline palk ka kohane. Presidenti ja Eesti Energia direktorit ei saa omavahel võrrelda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 20:20 
Kasutaja avatar

biggo kirjutas:
Aga sa ürita sinna Eesti Energia juhiks ise saada. Vaevalt sinna saab kodus kotte sügades ja viina juues. Eesti Energia teenib päris jõhkrat kasumit ja ma arvan, et tippjuhile on selline palk ka kohane. Presidenti ja Eesti Energia direktorit ei saa omavahel võrrelda.

Seda küll. Ega ns kodus passides leiba ei teeni kh.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 20:29 
Kasutaja avatar

ivojoeloo kirjutas:
Pead leppima sellega mis sul on .

Vot seda ei tohi küll kunagi teha...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 20:47 

siag kirjutas:
kaabakaz kirjutas:
Oh issand, sa paistad vaikides palju targem välja.

Korralik, hoitud e39 pole mingil juhul ehitaja-bmw. Aga eks kadedus teeb siinjuures oma töö :o

Jumal auta :kill
Oskad sa mulle ära põhjendada miks ehitaja e39 ei ole heas korras? Tegu igati auväärt ametiga mis on ka meie riigis tasustatud üle eesti keskmise, eestist väljas tööl käimisest ei ole mõtet rääkidagi. Ma panustaks ehitaja e39 peale iga kell rohkem, kui mõne suvalise tehasetöölise või hulgilao tõstukijuhi E39 peale. Ja ehitaja all pean mina silmas siis spetsialisti, mitte neid sossseppi, kes buumi ajal, avastades et makita kuidagimoodi käes istub, digimuutusid automaatselt direktoriteks. Nimetame asju õigete nimedega, mitte ärme üldista vanamuttide külajutu tasemel onju :)

Ja mis puutub eesti energiasse ja vabariigi presidenti, siis arvestades seda, et presidendil on suuremalt jaolt esindusfunktsioon, sis pole see presidendi palk näitaja, mille järgi tippjuhi palka firmas arvutada. Muidugi arvestades seda, et eesti eneriga on siiski riigi firma ja täiesti monopoolses seisuses, siis võiks ta oluliselt vähem kasumit teenida. Teisalt jällegi, on igasugune investeering väga suur mats antud valdkonnas, ja see praegune tootmine on suht kiviaja teema seega raha vaja....2 otsaga vorst, kelle mätta otsast vaadata....
Aga üldiselt ma ei leia riigi ettevõte peaks ikalduse ajal teenima 5 miljardit kasumit (millest kyll 3 mlrd reinvesteeriti).

Sry 4 OT, aga mõttetu teema anyway see :evil:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2011 01:09 
Kasutaja avatar

Ehitaja kellel huvi selle töö vastu ja ka korrektselt seda teeb saab igakell tööd ja on väga austatud inimene,endalgi ehitaja kutsetunnistus käes,aga paraku ei pakkunud huvi see amet ikkagi,läksin ikka meremeheks(laevamotorist),see selleks aga jah väga vale on väita et ehitaja auto on mingi ront vms.see oleneb ikkagi inimesest,kes ja kuidas oma autot hooldab ja hoiab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2011 14:00 

OT vahele ka siit foorumist üks tilganäppija.
Nimelt eelmine nädal mingi õhtu kirjutas mulle kasutaja christy2 ,et tal on minu auto vastu suur huvi jnejne.
Ütlesin,et ta jätaks oma telefoninumbri ja et võtan järgmine päev ühendust,nii ma ka tegin.
Tüüp ütles et hakkab kohe pärnust sõitma,uuris veel igasugu asju.. okei ma siis ootan,ei hakka veel vanarauda viima.
Kuskil tund aega hiljem helistasin uuesti,siis jorss juba rääkis,et ala lohisesin rekkale ette.. käin garaazist läbi,löön plekid sirgeks ja hakkan uuesti tulema.Ja peale seda telefonile ei vastanud ja siiamaani pole ühendust võtnud,et milles asi oli.
Kui sa seda nüüd loed,siis suured tänud minu ajaraiskamise eest! :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2011 03:23 
Kasutaja avatar

Veits OT aga täna sain kirja mis ajas korralikult naerma.
Müün üht seisma jäänud telefoni 20 euriga. Mis üle poole alla turu hinna ja tuli lisaks muudele idiootsetele pakkumistele ka selline pärl.
Tsiteeri:
Tere.
Kas Teil on müügiga väga kiire ja kas toote ise ka järvamaale kohale.

Sorry,aga no ajas naerma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2011 19:43 
Kasutaja avatar

Suht sama keiss eelmise kirjutajaga. Mõned kuud tagasi müüsin A4 B5 kapotti, hinnaks 1000.- krooni ja ei mingit vahetust. Ühel ilusal päeval tuli U2U:
Tsiteeri:
Kapott alles veel w,Millega vastu vahetada ei taha w.Näiteks Püstolivahu vastu

Võttis muigama küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2011 20:54 

20k maksva auto kohta küsiti kas 2500kr sissemaks ja järelmaks 2500kr kuus sobib. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2011 21:48 
Kasutaja avatar

Harri_K kirjutas:
20k maksva auto kohta küsiti kas 2500kr sissemaks ja järelmaks 2500kr kuus sobib. :D

No see on veel mõistlik pakkumine isegi, kuigi jah ...
Mul oli vahepeal üks sõbra 7000 krooni maksev auto müügis ja järelmaksupäringuid tuli ikka hulgim :). Ma ei kujuta isegi ette, mis sellise auto puhul oleks pidanud järelmakse olema, 500.- kuus :D?

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2011 21:54 
Kasutaja avatar

Kusjuures ise otsisin samas hinnaklassis autot järelmaksu peale.
Oli vaja kiirelt autot millega tööl käia.
Et hinnapiiriks oli 10k vana raha.
Pakkusin muidugi keskeltläbi 100-200 euri rohkem müügi hinnast ja 3-6 kuupeale.
Ja sisse 200 euri.
3dal päeval näkkas ka.
Pakkusin 600 eurise G3 eest 800 euri ja 4ks kuuks.
Kätte sain 450ga ja järts 2ks kuuks.
Aga dibiilsed pakkumised nagu ala 100 euri sisse ja 50 kuus on enastki ennem autot müües suhteliselt närvi ajanud.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis