Endal on tavaliselt mingi kindel silma jäänud ja siis helistanud ,et kas näha saab kui kaugemal asub masin siis küsin ka igashuks ehk teinekord kas hind on veel kõikuv kui näen ehk selleks vajadust jne .Aga oma silm on kuningas ja nii olen ka ise öelnud ,et peate ise üle vaatama ,sest minu arvamus on ehk üks ja kokkuvõttes on masin kasutatud ,et sellest tingituna võib lahkarvamusi erinevatel inimestel ehk esineda jne.Kui aga ollakse kaugemalt ja soovitakse siiski midagi rohkem teada siis püüan siis enamvähem midagi jutustada kuid palju vaeva ka ei näe sest ise teab mis teeb ,minul ükskõik. Esimesena kohe rääkida tingimisest või oma pakkumise teha see pole ehk viisakas. Mina uurin asju nõnda ,et sobivusel ka kohe ära osta ,sest pärast võib hilja olla ja mida kõike veel.
Kunagi üks pakkus järelmaksu ,et ennem selline summa ja siis tilgub edasi ma ütlesin ,et ei sobi siis selgitas veel omavarianti ning minu seisukoht ei muutunud ja siis ütles nagu üleolevalt ,et eks ma siis lähen võtan.Ma vastu ,et kahju jah aga tore. Igasugused huvilised ja ostjad jätavad suuremaltjaolt kiviks ,sest minule on ainult tähtis see kui on tehing toimunud ,igasugu lubadused ,et tulen siis ja võtan ja mida kõike veel mind ei huvita ma pole isegi suurt ettemakse võtnud ,sest tule ja klaarime ära ma ei viitsi lihtsalt jeblada. Üldiselt on siiski minul kõik rahulik suuremaltjaolt olnud ja asjad viiskad ,inimlikud jne .On muidugi ka veidramaid jõhkramaid asju aga siiski ka need on kuidagi viisakamad. Ei olda nagu endast ei tea mis arvamusel ei liiguta suurte karjadena ,loll ei mängita ,tsirkust ei tehta jne jne . Ma olen raudpolt suht kindel ,et erinevates turuosades lihtsalt asjad erinevad ,vaat ,et isegi ehk totaalselt. Üldiselt palju jahuda ka kas just õige ,sest huviline uurigu asja ja kuidas tundub. Kuulutuse järgi olen juba mõistnud ,et see võib olla see mida tahan ja siis lähengi kohale ja üle uurides ja sobivusel ka kohe tehing sooritada. Palju autosi pole kunagi old mida üle vaadata ,isegi vaat ,et paari masinat isegi väga mitte ,ehk tõesti mõnikord näiteks 2 masinat mis ühelajal selliseid mida näiteks sooviks võtta kuigi masinaid mis netis meeldib võib palju olla kuid endas nagu mingi sise tunne ja värk ,et asjad nagu kindlamad. Inimesed erinevad aga jah õnneks on olukorrad suuremaltjaolt ilusad olnud ja midagi extreem hullust nagu isegi polegi olnud ,lugedes olukordi,muresi siin foorumis mis toimub. Ise olen ka ,otsinud sobivama ja siis uurinud ja värki ning kui meeldib ka ära võtnud ,pole isegi kusagil üle last vaadata,uurinud kindlsutus lugusi ,teinekord isegi teadnud ,arusaanud ja mõistnud masina tegelikku olukorda,saatust jne kuid kui mulle sobib siis asi korras. Mõned aga uurivad nagu röndkeniga see õigus muidugi neil on jne ja küsivad igasugu asj ukuda need töötavad jne ehk lisad jne ,ma ise erit iei käpi igasugu nuppe vaid selliseid vajalike elemntaarseid ja teinekord ei oskagi aidata huvlist ,sest ei oska isegi ,abi saanud manuaali kasutusest selle olemasolul jne. Uued uhked masinad nagu kosmoselaevad see ju ajuvaba kõike uurida aga ka juba lihtsamate masinate puhul. Plaplapla
_________________ KALEVIPOEGTÜTAR ORJADEL POLNUD EELMISES ELUS VAHENDEID ISEGI LEIVA JAOKSNUKKER KUID PAREM ON OLLA TÖÖTU KUI VÄLISMAAL ORI (EHK KALEVIPOEGTÜTAR ORI)
|