Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 02:30

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 11.02.2011 14:39 

MIllised need suuremad vead on? Kõike ikka ei jõua keegi üle küsida, kui kuulutuses on kirjas, et auto on heas korras, siis olgugi heas korras. On nähtud autot, millel ei olnud tagumist istet sees :rokib`. Kes krt oskab telefoni teel küsida, et kas sellega ikka tagumise istme saab kaasa?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2011 14:41 
Kasutaja avatar

MantaOwner kirjutas:
Kohale on mõtet siis minna, kui on kindel plaan auto ära osta, simpel. Niisama lolli mängides kohale ronida, siis pole mõtet pärast imestada, kui tilganäppijate nimekirja foorumis satud.

Tõnu

Sa tahad väita, et ise ostad esimese ettejuhtuva auto? Ära aja p_ska. Sa ei osta ju poest esimest ettejuhtuvat hilpu mis kätte satub ja on lillat värvi ning liibuv. Või siiski?

Mina olen kunagi selle vea teinud, et ostsin esimese masina mida vaatama läksin. Enam ma seda viga kindlasti ei tee.

Ja kus on "tõelised müüad" kes kirjutavad kuulutusse nii nagu asi on? Enamik siinse foorumi autoärikaid on täis tilkurid, kes ei tohiks sellel teemal üldse sõna võtta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2011 14:44 
Kasutaja avatar

Ja nagu mina juba siin teamas korduvalt täheldanud olen, siis need 1000 euroste autode ostjad, kes telefonis tingivad ongi kõige suuremad vingujad. Loed telefonis kõik vead ette, langetad veel nende soovil ja vigade kaalutlusel hinda (mis siis et ennegi juba auto24 odavamaid) ja kohapeal hakkab täpselt samade roostetäpikeste üle vingumine ja hinna tingimine. Kui tuletad meelde, et sellest me ju rääkisime ja hinda korrigeerisime hakkab järgmine hala. Konkreetne ostja tavaliselt telefoni väga ei tingigi, võimalik et küsib viimast hinda lihtsalt ja tuleb vaatab üle.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2011 15:07 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
Sa tahad väita, et ise ostad esimese ettejuhtuva auto? Ära aja p_ska.

Ei tasu mu sõnu väänata suvaliselt. Jutu mõte on, et ei ole mõtet kohale minna ilma reaalse huvita auto vastu. Kui kõik vastab müüja eelnevale kirjeldusele, siis lähebki kaubaks, mina olen oma 5 autot kõik nii ostnud (2 neist oli platsi pealt ostetud, ei lähe seega päris arvesse), samas on tegemist olnud kas suht vähelevinud autodega või siis on auto eelnev minevik hästi teada. Eeltööd tuleb seega parasjagu teha enne kohaleminemist, aga see on elementaarne, kui tahad vätida hilisemaid üllatusi.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2011 15:23 

kaabakaz kirjutas:
Kui sa ostad 1000 EUR-ist autot ja vaatad ennem 10 autot ära, siis minu silmis oled sa ikkagi tilk.
Miks?
Sest lõpuks ei leia sa ikka endale sobivat ja halad mööda ilma ringi, et igal autol leidub mingi viga.

Jube raske on telefoni teel suuremaid vigu täpsustada, kohale minna ja kui auto vastab kirjeldusele, siis hinda tingida ning oma uue autoga minema sõita?

Aga ma ei osta 1000 eurist autot! Ma käin ja vaatan kasvõi 10 ühte marki autot üle, et leida endale see mida ma tahan ja ei ole ükski auto mul ostmatta jäänud!! Oma silm on siiski kuningas ning telefonis või piltidel kujutatu erineb realsest pea 99%
Ja vot siis pärast ostu ei pea ma tulema netti kiruma, et mulle on liiga tehtud ja paska müüdud! Minujaoks on kõik müüjad tilgad kes üritavad mulle ära teha, sellepärast kontrollin ja vaatan üle, et pärast ei oleks oleks mul põhjust kedagi taga kiruda! Ning ei ole olnud ka!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2011 15:50 

Küsiks veel, et kas 15aasta vanuse ja 2aasta vanuse auto puhul on teie arust mõistel "Heas korras" mingi vahe?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2011 17:04 
Kasutaja avatar

Striitreissär kirjutas:
Küsiks veel, et kas 15aasta vanuse ja 2aasta vanuse auto puhul on teie arust mõistel "Heas korras" mingi vahe?

üks on 15 aasta kohta heas korras, mitte sama heas nagu 2 aastane. Siinkohal on loomulikult erandeid, mõlemasse äärmusesse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2011 17:29 
Kasutaja avatar

Mina olen ka seisukohal, et käi ennem 10 autot läbi ja siis otsuta. Olgu siis kas või 200eurine auto ( koigil ei ole nii palju raha, et omale 10 000eur maksvaid autosid lubada). ja vb paneb selle auto alla 3 kuu rahad. Enamus loodab oma RISU eest saada ulme hinda, kui korval müüakse sama hinnaga korralikku masinat. Aga selle jaoks tulebki kõik masinad läbi käija ja neist endale sobivaim vaadata.

Arvestades, et ise olen paar korda sattunud mõne lamba otsa. Näiteks küsid, mis viga.. ei koik korras ja hea. Lähed kohale avariiline ja lopuks pole ka dokumente tuleb välja.

Üldjuhul müüad siiski ei ütle, mis autol kõik vead on. Kohale minnes tuleb 90% juhtudel neid vigasid juurde.

Ise vihkan selliseid inimesi, kes pakuvad midagi ja siis järsku jutt lõppeb ja tuleb välja et ikka ei taha müüa. Et mul tegelt polegi sellist asja pakkuda. Siin foorumis juhtub päris tihti sellist asja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2011 18:02 
Kasutaja avatar

No milleks need 10 on vaja läbi käia? Kui esimene sobib, ilma suuremate vigadeta, hind taskukohane, osta ära ja rahu majas. Iga auto juures käimine võtab ju ka oma raha, viimase juurde jõudes pool rahast läinud ja siis hakkab vingumine, et oi ma olen siin ja seal käinud ja raha nii vähe, seda ja toda vaja veel teha, et anna ikka poole hinnaga ära. Oma pask, ma ütlen. Me oleme siin üldjuhul arvamusel, et need kes otsivad debiilsusteni auto juures asj mille kallal vinguda, saavad lõpuks kõige hullema versiooni (kama kaks kas siis ilmse või varjatud veaga)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2011 18:11 
Kasutaja avatar

No see on juba erand, kui esimene on ilus. Aga kui arvestada et ei tea kuidas enamus autosid töötab, kuidas muud asjad reaalsuses tunduvad jne... siis on alati targem paari autot vaadata, et saada mingi üldpilt.

Aga kui juba tead, mida täpselt otsid ja leiad esimesel vaatamisel viisaka masina, siis muidugi ostad ära.

Olenematta autost tuleb kõik üle vaadata, et saaks moistlikult autoga soita. Hea, et olen selline kes vahib ka põhja alla tihti, sai käidud 2005a land cruiserit vaatamas... kõik ilus ja sile.. omaniku kinnitusel ka koik ok. Siis mõtlesin huvipärast põhja alla vaadata ja oh imet.. terve raam alt roostes, kohadi silla osad peaaegu läbi roostetanud jne.. Taani auto oli.
Muidugi on nome iga väikse asja kallal nokkida, et siin kriim ja seal kriim, aga kui ikka mootor ajab loomamoodi õli välja siis on ka paha ju....
Pole kunagi hakanud nutma, et olen ise raha ära kulutanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2011 18:55 

tujula kirjutas:
Striitreissär kirjutas:

üks on 15 aasta kohta heas korras, mitte sama heas nagu 2 aastane.

Milles see vahe siis seisneb?
Kas 15aastat vanal autol ei saa siis pukse vahetada, või värvikahjustusi parandada? Kui kuulutatakse, et auto on heas korras, siis olgugi korras, nagu ka 2aastat vana auto. Kui ei saa autot nii korda, siis kirjuta, et on oma vanuse kohta heas korras, või midagi muud

krss kirjutas:
. Samuti on ostjana äärmiselt kahtlust äratav, kui müüja üldse tingida laseb, järelikult on tal hirmus vajadus sellest autost lahti saada ja ma ei taha omale sellist autot, millesse juba eelmine omanik nii halvasti suhtub...

Tingida tuleb niikuinii, sest 99% müüjatest on hinda määrates sinna juba mingi varu juurde pannud, mille nad lasevad planeeritult maha tingida. Vaadake kasvõi foorumi müügikuulutusi, kus keskmiselt 1/3 võrra on juba esimese lehekülje jooksul hinda langetatud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2011 19:06 

Mis selle postituse sisu nüüd pidi olema?
Et kuna sa ei ole näinud ühtegi korras autot, siis sellepärast tulebki väita, et müüki pandav ja ära hooratud peldik on HeasKorras?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2011 19:21 

Jah, ja siis kui lähed seda "heas korras" autot vaatama ja peale auto reaalse seisukorra nägemist müüja pikalt saadad, oledki tilganäppija, kelle nime on põhjust foorumisse kirja panna, et teisi korralike kaupmehi hoiatada! :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2011 19:32 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Endal on tavaliselt mingi kindel silma jäänud ja siis helistanud ,et kas näha saab kui kaugemal asub masin siis küsin ka igashuks ehk teinekord kas hind on veel kõikuv kui näen ehk selleks vajadust jne .Aga oma silm on kuningas ja nii olen ka ise öelnud ,et peate ise üle vaatama ,sest minu arvamus on ehk üks ja kokkuvõttes on masin kasutatud ,et sellest tingituna võib lahkarvamusi erinevatel inimestel ehk esineda jne.Kui aga ollakse kaugemalt ja soovitakse siiski midagi rohkem teada siis püüan siis enamvähem midagi jutustada kuid palju vaeva ka ei näe sest ise teab mis teeb ,minul ükskõik.
Esimesena kohe rääkida tingimisest või oma pakkumise teha see pole ehk viisakas.
Mina uurin asju nõnda ,et sobivusel ka kohe ära osta ,sest pärast võib hilja olla ja mida kõike veel.

Kunagi üks pakkus järelmaksu ,et ennem selline summa ja siis tilgub edasi ma ütlesin ,et ei sobi siis selgitas veel omavarianti ning minu seisukoht ei muutunud ja siis ütles nagu üleolevalt ,et eks ma siis lähen võtan.Ma vastu ,et kahju jah aga tore.
Igasugused huvilised ja ostjad jätavad suuremaltjaolt kiviks ,sest minule on ainult tähtis see kui on tehing toimunud ,igasugu lubadused ,et tulen siis ja võtan ja mida kõike veel mind ei huvita ma pole isegi suurt ettemakse võtnud ,sest tule ja klaarime ära ma ei viitsi lihtsalt jeblada.
Üldiselt on siiski minul kõik rahulik suuremaltjaolt olnud ja asjad viiskad ,inimlikud jne .On muidugi ka veidramaid jõhkramaid asju aga siiski ka need on kuidagi viisakamad.
Ei olda nagu endast ei tea mis arvamusel ei liiguta suurte karjadena ,loll ei mängita ,tsirkust ei tehta jne jne .
Ma olen raudpolt suht kindel ,et erinevates turuosades lihtsalt asjad erinevad ,vaat ,et isegi ehk totaalselt.
Üldiselt palju jahuda ka kas just õige ,sest huviline uurigu asja ja kuidas tundub.
Kuulutuse järgi olen juba mõistnud ,et see võib olla see mida tahan ja siis lähengi kohale ja üle uurides ja sobivusel ka kohe tehing sooritada.
Palju autosi pole kunagi old mida üle vaadata ,isegi vaat ,et paari masinat isegi väga mitte ,ehk tõesti mõnikord näiteks 2 masinat mis ühelajal selliseid mida näiteks sooviks võtta kuigi masinaid mis netis meeldib võib palju olla kuid endas nagu mingi sise tunne ja värk ,et asjad nagu kindlamad.
Inimesed erinevad aga jah õnneks on olukorrad suuremaltjaolt ilusad olnud ja midagi extreem hullust nagu isegi polegi olnud ,lugedes olukordi,muresi siin foorumis mis toimub.
Ise olen ka ,otsinud sobivama ja siis uurinud ja värki ning kui meeldib ka ära võtnud ,pole isegi kusagil üle last vaadata,uurinud kindlsutus lugusi ,teinekord isegi teadnud ,arusaanud ja mõistnud masina tegelikku olukorda,saatust jne kuid kui mulle sobib siis asi korras.
Mõned aga uurivad nagu röndkeniga see õigus muidugi neil on jne ja küsivad igasugu asj ukuda need töötavad jne ehk lisad jne ,ma ise erit iei käpi igasugu nuppe vaid selliseid vajalike elemntaarseid ja teinekord ei oskagi aidata huvlist ,sest ei oska isegi ,abi saanud manuaali kasutusest selle olemasolul jne.
Uued uhked masinad nagu kosmoselaevad see ju ajuvaba kõike uurida aga ka juba lihtsamate masinate puhul.
Plaplapla

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2011 20:30 

n kurat ega ma siis kohe tilganäppija ei ole, kui erinevaid autosid proovida tahan, kui mul on x summa raha ja täpselt ei te mida tahan, siis lähengi ja proovin sobivasse hinnaklassi mahtuvaid erinevaid autosid... Ühel normaalselt elaval inimesel ei saagi olla ettekujutust auto funktsionaalsusest ja kasutusmugavusest enne sinna sisse istumist...

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis