Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 02:20

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 11.02.2011 22:07 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Lapsi pole käinud nagu ka asju uudistamas ja selliseid extreemsemaid olukordi polegi nagu ka olnud ,väljaarvatud tõesti ehk mõned üksikud veidramad olukorrad ,vähemalt endaarvates ja needki siiski olnud kuidagi minule mõistetavamad ,sest inimesed lihtsalt erinevad .Näide lihtsalt selline ,et inimesele meeldis asi ja eri päevadel sai palju joostud ,masinat näitamas ,kontrollis jne ,oldi juba diili äärel aga siis avastas ,peilis välja ,et masinal odo keritud jne ning lõpus selle taha asi jäi.Lihtsalt see ,et oldi nagu rahul üldiselt ,peale uurimis ja kontrolle ning siis odo teema.Aga mäletamismööda oli antud olukorras vist isegi see et huviline nagu eelnevalt mäletas seda masinat läbi tuttavate ammusest ajast vist või oli see mingi teine teema aga olgu.Küsis vist ,et kas oled ise kerinud aga siis läks kuidagi nõnda ,et mina nagu siiski ei old kerinud ei võtnud enda peale aga ütlesin ,et soovil võin õigeks lasta kerida ,et siis kas kaup sobib ,naljatades.Igatahes sellega kaup jäi katki aga mul polnud sellest midagi ja ustavatsi ka tollel kuigi oleks juba asja ära võtnud :D
Antud korral lasin ise siiski ka odot muuta ,sest uuem masin ja mäletamistmööda vist 200k sai alla lastud umbes ,masina üldine olukord nagu ka ei reetnud just kõvasti suurt läbi sõitu.Et siis sellised teisemad juhtumid.
triikraudu ja kõrvaklappe pole nagu pakutud.
Ahjaa on ka lugu kuulatud huviliselt ,et to seletanud ,et mul selline x summa ja nüüd otsin masinat .Mina ,et tore.
Mõni on tulnud saaniga näiteks autot uudistama ja siis kohe ka põhjendama ,et mul selline summa ja nüüd otsin masinat ,et ennem oli tank jne.Minu kõrvad näiteks ei pea seda kõike kuulama ,et palju tal raha on ja mis tal ennem oli ning miks ta ise sellise liikuriga kohale tuli jne.Absoluutselt ükskõik ,mina pakun toodet ,sellise hinnaga ja mõistlik oleks kui huvilisel,soovijal oleks kuulutuses märgitud summa ka võtta olgugi et kokkulepped ,läbirääkimised,tingimised võivad ehk ka olukroda painutada aga siiski.
Ise arvestan selle summaga kindlasti mis on märgitud.
Minna sellise mõttega et mul on ainult 2krooni ja soovin nelja kroonist asja see pole ilus ehk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2011 23:08 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Päris elus antud situatsioon hoopis teine teema ,vähemalt endaarvates ,sest kaks osapoolt saavad kokku ja ajavad teatud asja.Ma pole ka pärismaailmas sellest asja teinud ,lihtsalt tõin siia näite olukorrast.Kaudselt ma ehk isegi olen ka niiöelda päriselus igno peale pannud ehk siis mütsi kõrvun isikutanud ja külmalt lihtsalt olukorras olnud ja siis lahkunud või käed löönud kuid suuremaltjaolt mitte miskit välja tehes huvilisest.
Siin foorumis ise pole kellegile ingno peale pannud ,sest isiklikuks minemisi tuleb nagu suures osas teiselt poolt ja muresi.Ja olen ka ja asjade peale silma kinni pigistanud vajadusel aga endal nagu poleks teiste vastu midagi ,sest kõik inimesed on erinevad ja oma arvamuste ja juttudega aga teisele otseselt öelda ,et ära aja möla see kohutav ehk.
Osad kindlasti oleks minuasemel ka ehk öelnud huvilisele ,et ära aja möla ja mis pärid ,pole sinu asi ,et kas ostad või mitte.
To Krss ma selgitasin ka veel oma tekstis olukorda lõpus ,et mõistan ,inimesed erinevad ja tegevus ,et polnud hull.
To Krss oleks see normaalne kui ma öelnuks huvilisele ,et ole vait ära aja jama , sellist möla ,mind ei huvita ja miks nõnda palju jutustad jne jne.
Foorumit kasutan selleks ,et pakub ehk huvi ja kasutan nõnda ,et asi meeldiv oleks aga isiklikuks minemist ja teisele kasutajale öelda ,et sa mõtetu näiteks on minujaoks nagu liiast,mitte õiglane tegevus kuigi vabalt ehk võiks ka kasvõi suvaliselt lahmida teiste suunas jne jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.02.2011 03:05 
Kasutaja avatar

MantaOwner kirjutas:
Tsiteeri:
Sa tahad väita, et ise ostad esimese ettejuhtuva auto? Ära aja p_ska.

Ei tasu mu sõnu väänata suvaliselt. Jutu mõte on, et ei ole mõtet kohale minna ilma reaalse huvita auto vastu. Kui kõik vastab müüja eelnevale kirjeldusele, siis lähebki kaubaks, mina olen oma 5 autot kõik nii ostnud (2 neist oli platsi pealt ostetud, ei lähe seega päris arvesse), samas on tegemist olnud kas suht vähelevinud autodega või siis on auto eelnev minevik hästi teada. Eeltööd tuleb seega parasjagu teha enne kohaleminemist, aga see on elementaarne, kui tahad vätida hilisemaid üllatusi.

Tõnu

Ole hea ja loe enda kirjutatud txt 2 korda läbi enne kui tähenärijaga haukuma tuled. Aitan???

Tsiteeri:
Kohale on mõtet siis minna, kui on kindel plaan auto ära osta, simpel. Niisama lolli mängides kohale ronida, siis pole mõtet pärast imestada, kui tilganäppijate nimekirja foorumis satud.

Tõnu

Mul on reaaaaaaaaaaalne huvi ning kui ma otsin endale sobilikku masinat nii varustuse, hinna kui misiganes järgi ja käin tänu sellele erinevaid autosid vaatamas, proovimas vms. siis ma ei saa ju esimest ettejuhtuvat roima enda käsutusse võta kui ta ei vasta mu ootustele ning soovidele/erinõudmistele ja kui müüa arvab et olen tilkurr(kuna ma just tema pakutud läbiaetud saani ei taha).
Aga millegi pärast enamik müüjaid ei ole just kõige jutukamad, kui teavitan, et antud eksemplar mulle ei sobi ja suudan ka ära põhjendada miks ei sobi(kuigi selleks ei olegi vajadust, kuna minu soove antud masin ei täida ning sellest peaks ju piisama minu arust). Soovitakse kena päeva ja nii ongi...
Foorumis on küll kõik müüjad lõugakütjad ja persesaatjad kuid õnneks või kahjuks on enamik suvalised jobid, kes endale peale kahe auto müüki on hakanud ette kujutama et on ulme autoärikad.

Jõudu tööle muidugi,
ärikatele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.02.2011 11:48 

Pakun ,et ehk paljusi müüjaid ei huvita mida huviline jutustab ja põhjendab ,et miks temale see masin ei sobi .Müüjal pole midagi parata ,sest tema pakub kindlat masinat mida muuta ehk keeruline.
Siia võiks rahvas näiteks mingeid näiteid tuua kas suvaliste masinate ja kuulutuste põhjal ,et milles võivad mured olla.
Endal tavaliselt näiteks juba kuulutuste põhjal jääb miskit kindlat silma ja pole nagu ette tulnud ,et peaks kõik turul olevad konkreetsed masinad läbi vaatama seda ehk pakkusin tsipa liiga üle paisutatult kuid siiski kasvõi sarnase hinna,aasta ja konkreetse masina eripärasi arvestades jääb midagi kindlamat endale tavaliselt silma ,ilma ,et peaks palju sarnaseid masinaid läbi vaatama.
Osad muidugi käivad kõik läbi et siis mingeid asju võrrelda ,et kuda teisel mingi nupp töötas ,uks käis jne .
Inimesed jällegi erinevad ja ise muidugi teab igaüks mida teeb ,sest olukordades kohapeal tavaliselt ju ei saadagi teada mis kavatsuste,võimalustega keegi huviline on kuigi loogiliselt peaks olema siiski tegu võimaliku ostjaga näiteks ,lihtsalt kogemused inimestel erinevad ning arusaamad ja tegutsemis vormid.
Mul nagu igatahes on asjad kuidagi kiirelt,lihtsalt jne käinud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.02.2011 14:00 
Kasutaja avatar

Eile vihastasin tõeliselt ühe automüüa peale. Sai helistatud, et tulen autot kindlalt vaatama (asus Tallinnas, et hakkan kohe Pärnust sõitma). Mõne aja pärast olingi juba Tallinnas, telefon väljas. Okei, tuiasime suts ringi ja proovisin veel. Telefon oli sees, sain müüa kätte, ütles et sõitab linna poole, leppisime kokku, et saame sadama A-terminali juures kokku. Jõudsin sinna, ootasin umbes 30 minutit, helistasin talle, et kaua umbes minna võib... Müüa vastas, et üks asi tuli vahele ja umbes 30 min läheb aega. Okei, mis seal ikka. Pärast seda tuli 10 minuti pärast kõne, et auto müüdud. :ouh
Ajas ikka vihale küll, kuna oli suht kindel plaan see ära osta, siis ei vaadanud teisi autosi ka, anyways oleks kell juba liiga palju olnud, et teisi tüütama hakata.

Täiesti tühja sõit ja ajaraiskamine. :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.02.2011 14:25 

Ei oskagi kosta midagi sinu juhtumi kohta aga karm,kaugemalt tulijatel ehk tasuks asjad selgemaks rääkida ning vajadusel infot vahetada eks aetakse ka mullikesi,Viimase siin kirjeldatud juhtumi kohta pakuks ka näiteks ,et sõideti masin sodiks aga põnev oleks teada paljude asjade põhjendusi ,veel parem ,teada ,et mis tegelikult aset leidis .Võimalik ka selline variant ,et pakuti suuremat hinda suure sooviga see masin kätte saada.Paaril vähesel korral olen ka püüdnud veel kuidagi miskit kätte saada aga asjad on juba olnud niiöelda registreerimis järgus ja pole õnnestunud aga osad on ka pluffinud ja hiljem sama masin tekkinud müüki kas odavama või siis kallima hinnaga ning on käidud üle vaatamas ja selgusele jõudnud , hea ,et ei saanud või ,et nõnda läks.On ka hiljem veel pakutud ,et kas ikka ei soovi ja pakutud alet ja värki.
Selline olukord ,et sai nähtud sobiliku asja sai helistaud ja kohtama mindud ning asi sobis sai veel hinnast räägitud ja seal suurt midagi rääkida ei andnud ka vist üldse sest oli hea pakkumine ning mingid huvilised veel või mängult huvilised kes on ennem juba vaatamas käinud ja täna koos teiste pereliikmetega veel üle vaatama ja sobivusel soetama kui kaksikute käru taha ka veel läheb.Kuna soov oli see omale saada ja riskida ei saanud ,et näitab veel teistel uuesti ning ehk teevad kaupa.ütles ,et võid kaasa tulla kui ei usu jne ,et kui nad ei võta siis ehk räägime veel midagi hinnast see kõik võis olla muidugi väga ideaalne näidend müüja poolt aga siis lihtsalt sai käed löedud ja ta helistas ise teistele ,et kahjuks jõuti ette sulaga jne.
Ta ütles ka ,et tal pole vahet kes ees see mees ning eesõigus sulliga meestel ,mitte liisiatel ehk isegi.Ma mõistsin teda ja saan aru temast.keegi ikka kohe võtaks ära siis tasub ka anda ,riskida sellega ja vaeva näha ,joosta ja näidata pole mõtet .paraku võib see ebameeldivaks osutuda miskile huvilisele.
Mõni ahvatleva hinnaga ning ahvatlev toode siis tuleb tähelepanelik jne olla ,kusagile kaugemale uudistama minna siis tasub päris jäigalt kõik läbi rääkida ,et vältida tühja jooksu ,ise ka kaugemate asjade puhul asjad püüdnud väga jäigaks muuta ja kindlusega kohale minna.Kuigi kaugeid asju ise ei viitsi väga ette võtta ,mõnikord olen ehk ka kahetsenud kuid turg on selline ja muutub ning tuleb muid asju müüki ,paremaid ,halvemaid,lähemal ,kaugemal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.02.2011 18:12 
Kasutaja avatar

lahe, olen müünud peaaegu 3 kuud sõiduki, mis oli kõige soodsama hinnaga, alles eile müüsin ära, suuri vigu auto küljes polnud, mõni iluviga (lakk tagastangel lahti läinud, ja esistangel all servas värv oli maas, maavara väike, ja ilmselt vastu teeäärt vigastada saanud), tehniliselt oli 100% korras, kuna läks 7.5k eeki veermiku ja hoolduse peale, ma olen selline inimene, kellele meeldib tehniliselt korras sõidukit müüa... ja eile ostja, kes ostis ära, küsis miks sul nii kahtlaselt odav hind on.. ja tundub nii, et kõik need kolm kuud ma ei saanud autost lahti, sest inimesed kahtlesid hinnas :? imelik, et keegi pole kohale jõudnud, ja ise üle vaatanud :S Esimene kes tuli, ostis ära.. ilmselt tuleb kõige kallima hinda ette panna, et rahvas hakkaks auto kohta huvi tundma :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.02.2011 18:20 
Kasutaja avatar

OldCars kirjutas:
Eile vihastasin tõeliselt ühe automüüa peale. Sai helistatud, et tulen autot kindlalt vaatama (asus Tallinnas, et hakkan kohe Pärnust sõitma). Mõne aja pärast olingi juba Tallinnas, telefon väljas. Okei, tuiasime suts ringi ja proovisin veel. Telefon oli sees, sain müüa kätte, ütles et sõitab linna poole, leppisime kokku, et saame sadama A-terminali juures kokku. Jõudsin sinna, ootasin umbes 30 minutit, helistasin talle, et kaua umbes minna võib... Müüa vastas, et üks asi tuli vahele ja umbes 30 min läheb aega. Okei, mis seal ikka. Pärast seda tuli 10 minuti pärast kõne, et auto müüdud. :ouh
Ajas ikka vihale küll, kuna oli suht kindel plaan see ära osta, siis ei vaadanud teisi autosi ka, anyways oleks kell juba liiga palju olnud, et teisi tüütama hakata.

Kui sa seda teemat siin vaatad, siis on näha palju neid kindlaid ostjaid/vaatajaid on :). Kindel ostja maksab mingi broneerimistasu ära ülekandega ja kui ei võta siis on see müüja tulu, et kellegi teise selle perioodi ajal minema saadab. Mina olen alati öelnud, kes ees see mees. Küll ala sellised kõnesid olnud, et tulen järgmine kuu soomest töölt ja võtaks ära. Alati vastanud, et kui alles, siis palun. Isegi kui auto järgmine kuu alles, siis ei tule sealt ühtegi kõnet. Sinu kirjeldusest jääb mulje, et keegi lähemalt sai enne jaole (ehk käis vaatamas/vaatas samal ajal ja võttis ka ära). Ei ole ju mõtet jääda lootma kellegi kohe-kohe tulija peale.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.02.2011 19:26 

Mõni vaatab hiljem ,et see auto veel alles ja ei soovigi sellepärast.On ka küsitud ,et mingi masin kaua müügis siis olen ka seletanud vajadusel jne aga sellest võib järeldada ,et see huviline on ise näiteks kaua nillinud.Nõnda tegusteda ,et vaadata kaua mingi masin müügis on ja siis osta see asi ju ei tööta ,sellise variandiga jääb kõigist pakkumistest ilma ehk hoopis.
Kes pelgavad madalat hinda kes vaatavad ,et liialt kallis kes aga tingivad.Kõige sobilikum on siis ,et paned kalli hinnaga ja lased tingida siis peaks hästi ära minema ehk. :D
Üldiselt hea ütlus on see ,igale asjale leidub ostja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2011 14:25 

dellu kirjutas:
OldCars kirjutas:

Kui sa seda teemat siin vaatad, siis on näha palju neid kindlaid ostjaid/vaatajaid on :). Kindel ostja maksab mingi broneerimistasu ära ülekandega ja kui ei võta siis on see müüja tulu, et kellegi teise selle perioodi ajal minema saadab. Mina olen alati öelnud, kes ees see mees. Küll ala sellised kõnesid olnud, et tulen järgmine kuu soomest töölt ja võtaks ära. Alati vastanud, et kui alles, siis palun. Isegi kui auto järgmine kuu alles, siis ei tule sealt ühtegi kõnet. Sinu kirjeldusest jääb mulje, et keegi lähemalt sai enne jaole (ehk käis vaatamas/vaatas samal ajal ja võttis ka ära). Ei ole ju mõtet jääda lootma kellegi kohe-kohe tulija peale.

Kui inimene ütleb, et hakkab kohe sõitma ja veel kaugemalt tulija, siis võiks niikaua ikka masinat sellele huvilisele ju hoida kui kokkulepitud oli? Müüsin ise 3 kuud tagasi turu soodsaimat E36-te ja oli samuti palju huvilisi. Üks helistas ja lubas vaatama tulla, pidi kohe sõitma hakkama (minust 150km eemal). Vahetult peale seda helistas teine huviline, kes lubas kohe järgi tulla ja kindlalt ära võtta. Mina ütlesin igatahes küll teisele huvilisele, et üks huviline juba tuleb ning võib hiljem tagasi helistada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2011 22:45 

Scorpio Ghia kirjutas:
lahe, olen müünud peaaegu 3 kuud sõiduki, mis oli kõige soodsama hinnaga, alles eile müüsin ära, suuri vigu auto küljes polnud, mõni iluviga (lakk tagastangel lahti läinud, ja esistangel all servas värv oli maas, maavara väike, ja ilmselt vastu teeäärt vigastada saanud), tehniliselt oli 100% korras, kuna läks 7.5k eeki veermiku ja hoolduse peale, ma olen selline inimene, kellele meeldib tehniliselt korras sõidukit müüa... ja eile ostja, kes ostis ära, küsis miks sul nii kahtlaselt odav hind on.. ja tundub nii, et kõik need kolm kuud ma ei saanud autost lahti, sest inimesed kahtlesid hinnas :? imelik, et keegi pole kohale jõudnud, ja ise üle vaatanud :S Esimene kes tuli, ostis ära.. ilmselt tuleb kõige kallima hinda ette panna, et rahvas hakkaks auto kohta huvi tundma :)

Endalgi niiviisi olnud, et hinda kergitades tõusis ka huvi. Selge ju see, et turu odavaimat sõidukit umbusaldatakse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2011 11:44 

Mõni müüja on ka ikka imelik, kunagi tahtsin auto24 mingit autot osta, hinnaks oli pandud mingi mõttetu summa ja siis oli kirjas, et müün liisingu ülevõtmisega. Saatsin kirja, et mis hind siis on? Vastuseks tuli mingi a`la et 24 kuud on maksta. No johhaidi. Sinna see jäigi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2011 12:10 
Kasutaja avatar

955 kirjutas:
Mõni müüja on ka ikka imelik, kunagi tahtsin auto24 mingit autot osta, hinnaks oli pandud mingi mõttetu summa ja siis oli kirjas, et müün liisingu ülevõtmisega. Saatsin kirja, et mis hind siis on? Vastuseks tuli mingi a`la et 24 kuud on maksta. No johhaidi. Sinna see jäigi.

misasi siin imelik on siis ?

tõenäoliselt oli hinnaks pandud see summa, mis ta tahtis liisingu üleandmisega vahelt saada.
see, et sa piisavalt pädevaid küsimusi ei esitanud, rohkem sinu kapsaaiakivi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2011 12:25 

Nojah, auto peaks maksma umbes 80-90000 eeki, hinnaks on pandud 20000.- Küsin palju auto maksab siis? Vastab et 24 kuud veel maksta vaja liisingut. Tema tahtis muidugi seda 20000.- saada, arusaadav. Aga palju auto ise mulle maksma läheb? Maksan 24 kuud talle 20 kilo kuus? Tegelt saatsin talle vist ikka veel ühe kirja, aga ei saand ka sellele adekvaatset vastust. Point oli selles, et miks pannakse hinnaks mingi mõtetu summa või müüakse liisingu ülevõtmisega. Mis asi on liisingu ülevõtmine? Ma ei võta ju seda samadel tingimustel üle. Nagunii tehakse uus leping ja kuumakse oleneb minu sissetulekust mitte müüja omast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2011 17:39 

Vahest seda foorumit loen, siis mõtlen, et tahaks ise ka debiilik olla. Tundub huvitav :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis