Lapsi pole käinud nagu ka asju uudistamas ja selliseid extreemsemaid olukordi polegi nagu ka olnud ,väljaarvatud tõesti ehk mõned üksikud veidramad olukorrad ,vähemalt endaarvates ja needki siiski olnud kuidagi minule mõistetavamad ,sest inimesed lihtsalt erinevad .Näide lihtsalt selline ,et inimesele meeldis asi ja eri päevadel sai palju joostud ,masinat näitamas ,kontrollis jne ,oldi juba diili äärel aga siis avastas ,peilis välja ,et masinal odo keritud jne ning lõpus selle taha asi jäi.Lihtsalt see ,et oldi nagu rahul üldiselt ,peale uurimis ja kontrolle ning siis odo teema.Aga mäletamismööda oli antud olukorras vist isegi see et huviline nagu eelnevalt mäletas seda masinat läbi tuttavate ammusest ajast vist või oli see mingi teine teema aga olgu.Küsis vist ,et kas oled ise kerinud aga siis läks kuidagi nõnda ,et mina nagu siiski ei old kerinud ei võtnud enda peale aga ütlesin ,et soovil võin õigeks lasta kerida ,et siis kas kaup sobib ,naljatades.Igatahes sellega kaup jäi katki aga mul polnud sellest midagi ja ustavatsi ka tollel kuigi oleks juba asja ära võtnud
Antud korral lasin ise siiski ka odot muuta ,sest uuem masin ja mäletamistmööda vist 200k sai alla lastud umbes ,masina üldine olukord nagu ka ei reetnud just kõvasti suurt läbi sõitu.Et siis sellised teisemad juhtumid.
triikraudu ja kõrvaklappe pole nagu pakutud.
Ahjaa on ka lugu kuulatud huviliselt ,et to seletanud ,et mul selline x summa ja nüüd otsin masinat .Mina ,et tore.
Mõni on tulnud saaniga näiteks autot uudistama ja siis kohe ka põhjendama ,et mul selline summa ja nüüd otsin masinat ,et ennem oli tank jne.Minu kõrvad näiteks ei pea seda kõike kuulama ,et palju tal raha on ja mis tal ennem oli ning miks ta ise sellise liikuriga kohale tuli jne.Absoluutselt ükskõik ,mina pakun toodet ,sellise hinnaga ja mõistlik oleks kui huvilisel,soovijal oleks kuulutuses märgitud summa ka võtta olgugi et kokkulepped ,läbirääkimised,tingimised võivad ehk ka olukroda painutada aga siiski.
Ise arvestan selle summaga kindlasti mis on märgitud.
Minna sellise mõttega et mul on ainult 2krooni ja soovin nelja kroonist asja see pole ilus ehk.