Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.05.2025 21:52

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 187 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kumba eelistada? M5/MB CL
PostitusPostitatud: 03.10.2009 17:18 

BLACK-CIVIC kirjutas:
Mingeid Audisid ei taha 122% omale soetada. JAG läheb vastupidavusprobleemidega sinna ... samusesse. MINU VALIK:M5/M6 seda siis 99% tõenäosusega.
Järgmine nädal siis saan saksas müüdava M6 kohta lisateavet, kui kõik ok-siis lennukisse :rokib

Jagidest selline oleks natuke mõeldav, kui hind mingi 100K odavam oleks.
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=650130

No kurat, olgem ausad. Mees kes tahab osta M5 / M6 klassi autosid ei nuta lisa 100k pärast. Sa ei osta ainult seda autot, sa pead seda hooldama kah, eriti nende suurte läbisõitude juures, millest sa räägid. Kui sa ei suuda alguses auto eest 100k rohkem maksta, siis hakkad sa nutma nähes M5 täishoolduse arvet.

No offence, aga tõenäoliselt piirdub su ost lõppkokkuvõttes mingi vana opeliga ning kogu see teema on tehtud lihtsalt oma ego vms suurendamiseks. Olgem ausad, su plaan on täiesti ebareaalne. Siis see KW haigus on ka omaette... sa proovi see 380kw maha panna seal kreeta teedel, nii et kraavis ei lõpeta. Vaevalt sa 200kw maha panemisegagi hakkama saad, eeldades,et sa just Schumacher pole.

Oled sõitnud Speedsteriga? No cmon, M5 ja speedster on ikka VÄGA erinevad autod.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2009 18:39 
Kasutaja avatar

Speedster: http://www.autoweek.nl/carbase_data.php ... 5&cache=no
M5: http://www.autoweek.nl/carbase_data.php ... 0&cache=no

Kui autodest muhvigi ei tea :arrow: ära targuta!

Ja teadmiseks sulle: 100K on siga suur raha :hail Selle eest saab M5/M6 mitu hooldust teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2009 19:36 
Kasutaja avatar

AntiL kirjutas:
Minuarust rääkis kasutaja vanquish üsna mõistlikku juttu

Mis seal nii mõistlikku juttu ikka oli?
Kui ta arvab, et 100K pole mingi raha..... :hail Minumeelest on see korralik kogus. Leian sellele ka hoolduste/remondi/kütuse/trahvide näol rakendust :burnout
Mis puutub Speedster/M5 võrdlusse, siis pole see mineku vahe neil nii märgatav.(nüüdseks ka M5-ga proovitud).

Ja lõppude-lõpuks on mul veebruari kuus alles vaja seda M5-t. Seega niikaua ka otsin, just sellist-nagu ka ideaalis näen. Selle ajapeale loodetavasti ka rahaseis läheb veel paremaks......

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2009 15:18 

No mees, saa aru, see ei ole auto, mille puhul valitakse kõige odavam variant. Kui 100k on Sinu jaoks suur investeering ca 5 aasta pele(eeldades,et umbes niikaua hoiad seda autot), siis ära üldse mõtlegi nn supersedaandele. Ma tean, mis ma räägin.

Autodest ei jaga sa, poisu, ise midagi. Ma ei öelnud,et m5 ja speedsteri minek erinev on, ma ütlesin,et autod on erinevad. Speedster on pmts Lotus Elise(kerge, hästi juhitav, kõrge pöördega mootoriga jms), m5 on veidi sportlikum maantekruiiser, mllel on kõvasti väänet ja hobust. Nendega sõit mingil kurvilisel kitsal mägiteel erineb TÄIELIKULT.

Olgem ausad, inimene, kellel tõesti plaan selline auto osta, ei arenda streetrace.org foorumis selle kohta 9lk diskussiooni.

A ja veel, selle aja peale läheb rahaseis paremaks? No cmon, ära ütle,et sa oled autoraha 10a kõrvale pannud, et nüüd osta endale selline õnnetus? Need autod on mõeldud inimestele, kelle kuusissetulek ulatub üle 50k krooni.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2009 17:44 
Kasutaja avatar

Vanquish kirjutas:
Need autod on mõeldud inimestele, kelle kuusissetulek ulatub üle 50k krooni.

See on siiski ainult arenenud riikides niimoodi. Eestis on 500k hinnaklassi kuuluv auto pigem 25k palga juures ostetav auto. Need, kes saavad üle 50k, ostavad veel kallima auto.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2009 19:27 
Kasutaja avatar

qpi kirjutas:
Vanquish kirjutas:
Need autod on mõeldud inimestele, kelle kuusissetulek ulatub üle 50k krooni.

See on siiski ainult arenenud riikides niimoodi. Eestis on 500k hinnaklassi kuuluv auto pigem 25k palga juures ostetav auto. Need, kes saavad üle 50k, ostavad veel kallima auto.

:? Mina ei saagi palka :cry

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2009 20:19 
Kasutaja avatar

BLACK-CIVIC kirjutas:

:? Mina ei saagi palka :cry

No sa oled kõva ärimees ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2009 22:58 
Kasutaja avatar

kerge kasumiga kiirmüügi autoronte maha äritsedes saab ikka pikkapeale m5 või mõne muu raha kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.10.2009 00:01 
Kasutaja avatar

analyzethis kirjutas:
kerge kasumiga kiirmüügi autoronte maha äritsedes saab ikka pikkapeale m5 või mõne muu raha kokku.

No selle "autoäriga" küll miskit raha kokku ei aja :hail
Sellega saab ehk osa kütet ostetud :D :burnout

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.10.2009 18:26 
Kasutaja avatar

See teema võiks juba ammu LUKKU panna :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.10.2009 19:25 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
Puhtast huvist küsin, mida selle vana alfaga reklaamitakse?
Ja tekkis veel selline küsimus, et millega tegeled, kui tööl ei käi, rontidega ei teeni ja raha on jalaga segada?

Kui sa rontidega ei teeni, siis vaevalt sa oma teemat sr.org foorumis iga päev upitad, auto24 ja muudes portaalides pool päeva aega viidad ja teine pool päevast ronte vaatamas käid.

Ei tegele enam eriti nende rontidega-kopp ees. Kui miskit soodsat tuleb-ostan. Raha pole proovinud jalaga segada :D

Vana Alfaga, hakkan oma ettevõtteid reklaamima.
Egas alati ei saa sissetulekuid töölviibimisega siduda :think Raha saab ka teenid siis, kui ise kaugel eemal oled.
Ronte vaatamas pole käinud vast miski kuuaega kindlasti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.10.2009 20:58 
Kasutaja avatar

Mulle meeldib see teema, ma ei saa aint aru, kas see on tehtud lihtsalt teiste tögamiseks vüi on härra teemaalgataja tõesti õhulossides elav optimist......
Aga edu ja siiralt loodan, et saad osta endale "laheda"auto, neid on mitmeid ja rikkad inimesed saavad neid lubada endale, arvan, et Sina saad veel eriti ägeda auto, sest Sa pead ju "äripartnerite" juures käima "vägeva" autoga, aga oma suuri "ettevõtteid" reklaamid mingi "tuunitud" Alfaga?

Ei, ma arvan, et see teema on teiste narrimiseks ja ja lollitamiseks:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.10.2009 21:23 
Kasutaja avatar

Saage üle juba! "Ma arvan seda ja arvan toda" ...kõrvalt vaadates suht naljakas kuidas kanad pläkutada suudavad.
Keskenduge endi elude elamisele, mitte sellele, kas mõni mees suudab üht või teist autot osta ja kas ikka sularahas, väikelaenuga, liisinguga vms.

B-C osta see auto ära juba, siis näeb lõpp-storyt ka siin teemas. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.10.2009 23:16 
Kasutaja avatar

No vot ma teaksin kohe millist autot osta selle raha eest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.10.2009 19:40 

Teema algul tundus täitsa huvitav aga lõpp vajus äa jah.
Kui sa vähegi oma lapsest hoolid, miks ta peab siis tundide(päevade) kaupa sinu 4000km onavajaduse turvatoolis lamatisi tekitama. Vali juba kaheistmeline ja anna minna. Saada naine ja laps ikka lennukiga.
Ise ka igal suvel mingeid kohti mõtetult autoga avastan (naisega kahekesi, last nii ei piina) ja juba 3 aastat järjest 19-20 juuni kuuks tolmu pühin. Autoga kulgemine ikka way kallim ja aeganõudev kui lennukiga. Milleks last piinata.
Kui juba nii kõva kruiiser oled, kui kaua sul selle maa läbimiseks kulub? Ja mis marsruuti paned.
Arvestades, et juba warshawa on Tallinnast mingi 1000km.
Minu reisid universaaliga ja kuna kahekesi sõidame siis majutust ei otsi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 187 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis