Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 19:34

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 121 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Suur mugav auto.
PostitusPostitatud: 15.08.2010 12:30 

Ja sina ei ole margipede ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2010 12:31 
Kasutaja avatar

Minge sikuv...u oma jutuga, et kõik usakate varuosad on üliodavad. Ei ole! On ka usakatel sellise hinnaga varuosad, mida eurooplastel/asiaatidel pole nii kallilt olemaski. :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2010 12:37 

BLACK-CIVIC kirjutas:
Minge sikuv...u oma jutuga, et kõik usakate varuosad on üliodavad. Ei ole! On ka usakatel sellise hinnaga varuosad, mida eurooplastel/asiaatidel pole nii kallilt olemaski. :hail

Nagu näiteks?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2010 12:41 
Kasutaja avatar

CTX kirjutas:
Ja sina ei ole margipede ?

Ei mul kaks subarut kah :D ja siis üks mitte ford veel :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2010 12:58 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:
BLACK-CIVIC kirjutas:

antud teemas olen toonud parasjagu näiteid konkreetse 2000-2005 deville jupihindadest. sodomiidid on pelgalt mölisenud, faktideta mõistagi.

Ega sinuga vaielda pole tõesti mõtet, seda oled siin juba ammu selgeks teinud, aga sinu võrdlus tõestas mida? Hinnad kuskil Ameerikamaal vs ala Ladu24 (ehk Balti Autoosade ladu) euroopa autodel:
1) Ladu24 korral vast enamus juppe kohapeal olemas või soome laost päeva-paariga. Kaua Ameerikast? Kallima transpordi korral äkki jah mingi nädalaga, aga odavam transport, tollis istumine, heal juhul paar nädalat kuni kuu? Kogu selle aja käid ju jala.
2) Ameerika hinnad korrutasid küll lihtsalt läbi 2ga? Milline on aga tegelik kulu? Transport? Tollimaks? Käibemaks? Enda närvikulu, kas ikka jõuab kaup siia jne?

Ehk siis mida tahan öelda, et võrdle asju võrreldavatega, muidu on see nagu statistika ikka, et kes tellib see ütleb ka ette kuidas andmeid "töödelda". Ehk ala kui Keskerakonnal on ala 40% toeatajad, teistel kokku näiteks 40%, siis kas see 20% erapooletuid on ikkagi nende toetajad või vastased. Kui tellib Keskerakond küsitluse, siis saab kindlasti kuidagi ikka lugeda selle peaaegu toetajate hulka jne. Võta siis ikka võrdluseks hinnad ka kuskilt meie müügiasutusest, kes oma katted juba lisanud või otsi Peugeoti ja Alfa kohta ka vastavad näitajad. Näiteks eelmine suvi otsisin Renault Scenicule ventilaatori kiiruste "moodulit". Siin oli hind 2700, Saksast oleks saanud 50 euroga ja transa siia ala 10-15 euri. Nii et võrdleme ikka võrdseid asju palun, mitte ei tooda populistliku statistikat.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2010 13:03 

Pohlamoos19 kirjutas:
:lol :lol :lol See on küll hea jutt sul.
isegi tehase andmetes võrdlus et e34 on väiksem!

RUUMTAGASÕITJATEL. MINIMAALNE, ММ

Scorpio/Granada BMW 5 E34 MB W124 Saab 9000 Opel Omega
1143 635 559 711 1117

http://www.fordscorpio.ee/est/?page=bodies

BMW e34 4720 mm
Scorpio 4669 mm
Ikkagi vähemalt pikkuse osas oi sul küll väga loll jutt. 4669 mm ei saa kuidagi e38 ligigi. e38 on mingi 4900mm kanti ja deville on üledse üle 5200mm. :D Scorpa on nende kõrval väike naistekas. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2010 13:07 
Kasutaja avatar

Fallos kirjutas:
Pohlamoos19 kirjutas:
:lol :lol :lol See on küll hea jutt sul.
isegi tehase andmetes võrdlus et e34 on väiksem!

RUUMTAGASÕITJATEL. MINIMAALNE, ММ

Scorpio/Granada BMW 5 E34 MB W124 Saab 9000 Opel Omega
1143 635 559 711 1117

http://www.fordscorpio.ee/est/?page=bodies

BMW e34 4720 mm
Scorpio 4669 mm
Ikkagi vähemalt pikkuse osas oi sul küll väga loll jutt. 4669 mm ei saa kuidagi e38 ligigi. e38 on mingi 4900mm kanti. :D

Lang on isegi vist midagi 5500 kanti. Mul mahtus garaazi nii, et nina pidi sisuliselt vastu seinas olevat radikat olema. Mul oli pandud üks vana laepolster vahele väikse kalde all ja kui see liikus oli paigas :).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2010 13:08 

lang on midagi 5000-5100mm mitte 5500mm.
Aga kui teemaalgatajal on vaja tihti autoga soomes käia siis soovitaks küll alla 5meetrist masinat kuna kui masin üle viie meetri siis pead kahe koha eest maksma. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2010 13:22 
Kasutaja avatar

Mida need faktid tähendama peaks? Cadi pole ju miskit pidi maailma parim/tähtsam autotootja-saa üle sellest.
Varuosade puhul, lähtu palun kohapeal olevatest hindadest. Alfadele saab ka Itaalia/Inglise romulatest kordi odavamalt juppe, kui ladu24`st. Seega see sinu patriootiline ja sogane margi ülistamine jäta omale koju-linade vahele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2010 13:28 

Ma ei saa aru miks inimestele see deville ette jääb ??? Auto aus ja hea. Isegi sõitnud ja oskan soovitada. Ise muidu Cadillaci fänn ei ole vaid ühe teise usa margi fänn olen aga siiski soovitan seda väga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2010 13:41 

Aga black civic ongi rondiärikas. Ega tal jah mõistus pole enda teha. :D
Tema lemmik auto on mingi päevinäind mondeo ka kindlasti. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2010 13:43 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:
dellu kirjutas:
Ega sinuga vaielda pole tõesti mõtet, seda oled siin juba ammu selgeks teinud, aga sinu võrdlus tõestas mida? Hinnad kuskil Ameerikamaal vs ala Ladu24 (ehk Balti Autoosade ladu) euroopa autodel:
1) Ladu24 korral vast enamus juppe kohapeal olemas või soome laost päeva-paariga. Kaua Ameerikast? Kallima transpordi korral äkki jah mingi nädalaga, aga odavam transport, tollis istumine, heal juhul paar nädalat kuni kuu? Kogu selle aja käid ju jala.
2) Ameerika hinnad korrutasid küll lihtsalt läbi 2ga? Milline on aga tegelik kulu? Transport? Tollimaks? Käibemaks? Enda närvikulu, kas ikka jõuab kaup siia jne?

Ehk siis mida tahan öelda, et võrdle asju võrreldavatega, muidu on see nagu statistika ikka, et kes tellib see ütleb ka ette kuidas andmeid "töödelda". Ehk ala kui Keskerakonnal on ala 40% toeatajad, teistel kokku näiteks 40%, siis kas see 20% erapooletuid on ikkagi nende toetajad või vastased. Kui tellib Keskerakond küsitluse, siis saab kindlasti kuidagi ikka lugeda selle peaaegu toetajate hulka jne. Võta siis ikka võrdluseks hinnad ka kuskilt meie müügiasutusest, kes oma katted juba lisanud või otsi Peugeoti ja Alfa kohta ka vastavad näitajad. Näiteks eelmine suvi otsisin Renault Scenicule ventilaatori kiiruste "moodulit". Siin oli hind 2700, Saksast oleks saanud 50 euroga ja transa siia ala 10-15 euri. Nii et võrdleme ikka võrdseid asju palun, mitte ei tooda populistliku statistikat.

ilmselt ei teeks paha teinekord tähelepanelikumalt lugeda. kaup usast kohal tüüpiliselt nelja päevaga, kahega korrutatud hindades sisaldub transa ja maksud, jääb ka õhuruumi. mingit närvikulu ei ole.
enamust kulujuppe polegi tarvis usast tellida, sest selle kahega korrutatud hinnaga on nad tüüpiliselt American Beauty-s juba laos. kaks korda nädalas toob ka US-Parts oma soome laost.

see on ikka vahva, kuidas inimesed kenasti silmaklappidega ringi kappavad: usa autod on ilmtingimata kõige ebaökonoomsemad, nende juppe pole saada (ja kui saab, on kõige kallimad), remontida pole neid võimalik ja hoolduskulud on astronoomilised.

Tsiteeri:
ilmselt ei teeks paha teinekord tähelepanelikumalt lugeda
- see soovitus käib pigem sulle endale. Palun loe minu tekst parem korralikult läbi. Näed ju ise ka, et ma küsin palju see 2x täpselt tegelikult on? Ma ei väida, et see pole õige nr. Ma pole ise tellinud USA-st, seetõttu huvitaski. Tollimaks oli vist 10% kanti, käibemaks on 20% (seda siis kogusummalt asi + transa), sedasi ju katteks väga ei jää.
Seda 4 päeva ma siiski väga ei tahaks uskuda, mul tulevad isegi Saksast pakid nädal tavaliselt. USA pakid käivad ju tollist ka läbi. See 4 on pigem ideaaltingimus, jah mul on ka teisipeäva õhtul saksast teele pandud pakk Reedel käes olnud, aga see oli ainult üks kord. Pakke tuleb enamasti iga kuu.
Aga selles osas jäid sul muidugi silmaklapid pähe, kus palusin võrreldavaid asju võrrelda. Ehk miks sa ei võtnud Peugeotile ja Alfale euroopa hindasid siis, mitte siinseid kohalikke?

Ameerika autode kohta pole mina siin ühtegi halba sõna öelnud, kuigi ka eelmisel korral lendasid sa mulle sellega peale, kuigi minu küsimus oli hoopis mõõtemeetodite kohta (0-60 vs 0-100).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2010 13:45 
Kasutaja avatar

Fallos kirjutas:
Aga black civic ongi rondiärikas. Ega tal jah mõistus pole enda teha. :D
Tema lemmik auto on mingi päevinäind mondeo ka kindlasti. :D

Kakane noku hoiab oma teadmised omale edaspidi, eks? Tee mulle selgeks mõiste "rondiärikas".

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2010 13:47 
Kasutaja avatar

"deville", sinu arusaamist järgi, kui poleks Ford hakanud oma T-seeriat konveieril tootma, oleks siiamaani kõik autod olnud käsitöö :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2010 13:49 

kui öelda sõna rondiärikas siis tuleb esimese asjana meelde black civic.
Oli see piisav selgitus? :D
Aga nagu teada oled sa jahupea siis selgitan ka paremini ära muidu jälle ei saa aru.
Rondiärikas on inimene kes ärib rontidega ja üritab tithipeale ka ronte hea auto peale pähe määrida on ka mingis mõttes suli.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 121 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis