dellu kirjutas:
Ja nagu mina juba siin teamas korduvalt täheldanud olen, siis need 1000 euroste autode ostjad, kes telefonis tingivad ongi kõige suuremad vingujad. Loed telefonis kõik vead ette, langetad veel nende soovil ja vigade kaalutlusel hinda (mis siis et ennegi juba auto24 odavamaid) ja kohapeal hakkab täpselt samade roostetäpikeste üle vingumine ja hinna tingimine. Kui tuletad meelde, et sellest me ju rääkisime ja hinda korrigeerisime hakkab järgmine hala. Konkreetne ostja tavaliselt telefoni väga ei tingigi, võimalik et küsib viimast hinda lihtsalt ja tuleb vaatab üle.
Kas nad ei pruugi mitte sellepärast olla, et kui selles hinnaklassis autot otsid, siis hakkab iga väiksem väljaminek rahakoti pihta? Loomulikult ei huvita 10 000€+ eest autode ostjaid mõnesaja eurosed väljaminekud niivõrd kui 1000€ puhul.
Ise pole siiani ühtegi autot vaatam läinud ilma seda ostmata (ei ole neid tuhandeseid ka enam oma 7 aastat taga ajanud). Üldjuhul on vedanud ja saab kõigi vigade osas müüaga hinnas kokkuleppele. Lihtsalt imelik on vaadata kuidas siin teemas paljuski halvustatakse inimesi kes julgevad mitut autot vaatamas käia, sest esimene auto ei vastanud müüa lubatule.
Kui minu eelarve oleks 1000 eurot, siis ma valiks enda autot väga ettevaatlikult. Neid isehakanud mehhaanikuid on kahjuks siin eestimaa pinnal liiga palju.
Ps. neid "autoärikaid" on sama palju... sellest ka konkurents ja valikuvõimalus. Inimesed kes müüvad auto uuema/parema mudeli soetamise eesmärgil ei tule tõenäoliselt siia teemasse kurtma kuidas auto maha sai müüdud (loomulikult on erandeid). nende sihtmärk on siiski auto maha müüa. (ja kes on öelnud, et see lihtne peaks olema. ise olete süüdi kui ronite enda raha eest autot näitama. valige aeg ja koht kus teil on vaba aega autot näitama minna/jätta või loobuge auto müügist.
Mina siiski ei annaks enda raha nii kergekäeliselt raha ära. Usun ka, et keegi teist müüatest ei taha uut autot soetades orgi otsa sattuda.
Ja tegelikult need jutud mis siin on võiks olla mõlema osapoole poolt kajastatud. Mõned tunduvad küll meeletult enda kasuks kallutatud. jäetud siis asjad mainimata või slisaks kirjutatud