Javest kirjutas:
Põhieeliseks saab antud juhul see, et kui on vaja mõnda spetsiifilist osa (ja nii Toyota kui Honda kui Mazda puhul on kindlasti vaja, sest b-juppe ei ole liiga palju), siis tavainimene maksab ennast seaks. Sina aga...
@ charly, esiteks ma ei osta universaali Hondat (mulle lihtsalt ei meeldi see kerekujustus, no offence Thomas

) ja teiseks ma ei hakka tuunima teda...aga ilusad pildid though...
Javest, ses mõttes on Sul kindlasti õigus, ent hetkel ei ole suurt vahet, milline mark neist võtta, kui varuosade saadavust vaadata. B-juppe liigub neil juba omajagu (kõik on 8-9a vanad autod siiski) ja kui originaali ka tellida, siis saan need kindlasti odavamalt kätte, kui tavainimene. Siiski on Honda ka endale üks meelepärasemaid. Muidugi, kuna universaali disaini ma ei soosi ja universaalina on Mazda 6 üks ilusamaid autosid üldse IMO, siis kaldun ise ikkagi veidi rohkem Mazda poole. Seega varuosade saadavus-hinnad pole probleemiks (kui puhtalt sellele tuginedes vaadata autot, siis vaataksin Passat B5.5).
Käis peast läbi ka Opel Vectra mingi 2003-2004a...ent nähes tööjuures ühe kolleegi piinu 2007a Astraga, siis ei ole nagu erilist soovi Opelit kaela osta endale. Ka prantslased jäävad eemale valikust just seetõttu, et lisaks Hondadele tegeleme ka Citroeniga.
Lisan selle ka ära, et keretüüpidest on eeliseks universaal, kuna plaan peret suurendada ja vaja praktilist masinat. Kütuse osas pole vahet, kuna tangin niiehknaa ainult tuntud tanklakettidest, mistõttu ei karda kütusekvaliteeti ka. Mis ei välista muidugi seda, et sealt ka p*ska ei või saada. See selleks. Käigukast pole määrav, sõidan nii linnas kui maanteel enamvähem pooleks, seega ei ole vahet, mis kast all on.