DevilDeVille kirjutas:
selle peldikuga veel kepikastiga võidelda? tänan ei. tomatiga kannatab kõnealuse puuhobuse veel hädapärast välja.
Neid automaatkaste olen omanud küll näiteks kõigile tuttav 530TFE 530 E34 touring, mis läks talvel nii kergelt jahedaks, et automaat pole minu teema...mulle meeldib ise käike vahetada kuna elan maal ka...krt manuaaliga on ju ka mugav maantel lükkad püsika peale ja roolid nagu jaksad nagu vanasti oli üks laul!

On ta siis tõesti nii peldik?
Välimust ju nagu oleks selle raha eest? E39 küll mul niipalju ei maksa okei on öko, aga nii madal, et jah linnaautoks ka nibin-nabin sobib! Enda mitteaktiivse kuulutuse hinna panin lampi!

Aga ei tea pean enne ära proovima võibolla tõesti on peldik!
Vahetus toimukski enne kui laseks mõlemad autod üle vaadata kas esinduses kaldun arvama, et kirves või kuskil remonditöökojas!
Mul hea sõber teadis rääkida, et tegu on sisuliselt Voyageri mootoriga ehk siis 3.0 ja sinna bemmi pihustid ja kohe ökom!
Lisaks saab ju suveks esisilla välja lülitada ja on aeglustid ja kõik jutud ei tea pole mingi maasturivana olen omanud ainult Audi100 2.8Quattrot natuke suure läbisõiduga, aga Põhjamaade kliimaga oli siis ka ige paljas kuna sellel diffri lukk mida näiteks sama kerega A6el pole ehk siis C4 kere! Kütust tarbib ta muidugi asjalikult!