Tanel kirjutas:
No igal masinal on hunnik erinevaid mootoreid ja varustusastmeid. Mulle tudub, et sa pole neisse asjadesse üldse süvenenudki.
Ma olen nõus kihla vedama, et 600 SELi või W6.0 audit sina korrektsena hoida ei jaksa, enamus meist ei jaksa. Selline asi oleks aksepteeritav ainult hobiautona. Ega 750i ka mingi meelakkumine pole. Sinu valitud masinad on juba nö. kasutajasõbralikumate mootoritega kuid tehnika ikkagi kattub ju kohati.
Nende autode alus on otsida võimalikult korralik isend. Sa ei leia neid odavamate seast, kindlasti ei ole mõtet lugeda teksti väga hästi hoitud. Ole valmis kõige kallima otsa omadest valima. Ise piilusin just üle pika aja jälle mis 740 e38 teeb. No saksas küsivad 10k euri kanti tuima näoga korraliku auto eest. W140 tagumised nivooamordid maksavad minu mäletamist mööda 1300 eurot tk ? Audil kindlasti tasuks käigukasti raha tagavaras hoida. Bemaril on kindlasti kõige laiemalt kasutatav mootor peal. know howd peaks ka paljudel olema selle mootoriga juba. Kasuks tuleb kui sul on hästi pädeb autoelekrik, sest nendel autodel ikka kipub elektriga kalasid olema ja elektriku tund maksab päris korralikult, tihti ei leia ta viga kohe üles ka. Audi peaks olema neist kõige nõrgema sillaga, muidugi mitte midagi tapvat aga elu on näidanud, et teistel kestab paremini. Kasutada tuleks ainult originaalosasid või kõige kallima otsa järelturu juppe. Kereosi leiad mõistliku hinnaga ilmselt ainult bemmile (ma ei ole enam hindadega kursis). Audil on alumiinium kere ja iga väike kõks tähendab tavaliselt kindlustuse poolt mahakandmist. Mercedesed kipuvad roostetama ja on tihti lasnamäe šeikide poolt suht otsa sõidetud, samas usun ma, et korraliku mersu leiad ennem kui audi või bmw, sest viimased kaks on veel väga levinud.
Tänud.
Kui hea on siis selle Mersu valik. juppid ei ole nii kallid ju. kuid mingi 5 aastat tagasi. Diisleid on rohkem müügis, peaks siis need suurem osas surnud olema nende lasnamäe patsanaami. See ongi põhjus miks eriti ei soovi need diisleid, sest nendest midagi head ka ei ole jäänud.. 4.2 isend. kuidas siis asjad selle mootoriga?