MantaOwner kirjutas:
Kas Passatist isu juba täis või ei otsi endale autot? Ma konkreetset Audit ei tea, aga olude sunnil olen viimase aasta jooksul päris palju pidanud sõitma sama aasta A4-ga (1.6 bensukas) ning see masin on ennast tõestanud paraja õnnetusehunnikuna. Laguneb üsna korralikult (lisaks jukerdavale süütesüsteemile ja tüüpilisele esisilla lagunemisele mädanevad nt usteliistud ning uste käepidemete katted lihtsalt auto küljest ära + veel mõned kummalised vead) ja üleüldse on insenerid vist joobes olnud selle auto projekteerimisel: naljakad asjad on sel autol nt el. akna nupud juhiukse käetoel, mis normaalse käeasendi puhul jäävad kuskile randme alla, tehaseraadio kanalite nupud on kõvast plastikust ja vajavad lausa jõudu, et neid lülitada, konditsioneeri nupud asuvad käigukangi taga ning konditsioneer töötab mingil väärastunud põhimõttel ehk õhu suunamise nupud/asetus on suht loogikavabad, samuti lisab vent ise aeg-ajalt kiirust oma suva järgi (täitsa töökorras on kusjuures), spidomeetril numbrite vahemikud ei ole kõik võrdsed ja osad väärtused (nt 90km/h ehk mida just vaja oleks) puuduvad üldse

, tagaistme seljatuge pole võimalik alla ega üles liigutada ilma, et turvavööd kuskile kinni ei jääks, esiklaasi soojendus puhub kuskile klaasi keskele, mitte alla äärde kojameeste peale, kuhu just vaja oleks, esituled on parajad seasilmad jne.
Tõnu
Ei ole isu täis Passatist. Ei otsi ka endale autot, sõber otsis. Esiteks, ma ei küsinud, mis VEAD VÕIVAD A4-l olla (tean isegi neid, olen 2-te neid pidanud) ja teiseks, tõesti need vead on tõesti sinu omad pesudoprobleemid, nagu mkb ütles või siis saamatusest tingitud. Või sattusid s*ta eksemplari otsa. Vabanda, aga kuhu neid aknanuppe seal veel panna on? Lakke? Raadiokanalite nupud vajavad jõudu

(khmmm..nisanäpp..khõmm

). Selle arusaamatu kliimasüsteemi nimi on kliimaautomaatik, mis ise AUTO režiimis reguleerib nii temperatuuri kui ka õhupuhumise kiirust. Numbrid puuduvad- big deal, endal pole nii palju mõistust, et aru saada, mis kiirus hetkel on? Tagumised turvavööd saab kõrvale keerata (on olemas spets suunajad tal seal, kui sinuomal polnud, siis oli kas sigaplank või olid need ära võetud sealt, minul on mõlemal A4-l olnud). Esiklaasi soojendus on samuti pseudoprobleem. Esituled- kasuta kvaliteetseid pirne ja pese lambiklaase.
Tundub, et sa esmast postitust üldse ei lugenud- kirjutasin selgelt, et ei ole vaja mingeid jutte ala kui sitt mootor jne (selle jne all mõtlesingi sellist p*sarahet, mis sa kirjutasid siia, ära solvu, aga nii on). Kõik A4 vead on mulle endale väga hästi teada, huvitas VAID kas keegi on KONKREETSE isendiga kokku puutunud ja teab temast midagi ASJALIKKU rääkida.
Enivei, see A4 valituks ei osutunud- sõber valis 98a A6 2.4V6 121kw Avanti (esiveolise), tõi Rakverest. Pole just õnnestunuim valik, aga kui talle meeldis, mis siis ikka.
Minupärast võib selle teema lukku ka panna, et mingit mõttetut möla vältida.