Vuffel kirjutas:
Räägi siis meile ka, mis see suur viga on V6 Audidel, mille remontimine rämedalt kallis on...
Aga sellest valikust võtaks ühe B3 80-test. Ilmselt selle punase 51kw. See siis:
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1230465Audi 90 kohta võin niipalju öelda, et on tore auto seni, kuni see 2.3 ilusti töötab. Pritsepea neil nõrk koht ja selle remont on kallis. Lisaks on teadjaid mehi, kes seda remontida oskavad, järjest vähem. Üldiselt esimeseks autoks ei soovitaks.
See must B2 on projektiauto ühel Audi klubi liikmel. Ilmselt ajanappuse vms probleemi tõttu on see aparaat müügis. Teine kere on kaasas doonoriks. Kahe sõnaga- hoia eemale.
Coupe tundub ka kena, aga ilmselt ninalaksu saanud ja esituled tavalise 80 omade vastu välja vahetatud, kuna Coupe enda omad on rämedalt kallid uuena ning lammutustes ei liigu neid pmst üldse. Coupe on tegelt väga mõnus isend, omasin 2.0 85kw isendit. Vastu pidas VÄGA hästi, kütust väga ei tahtnud ja edev nägi välja kah. Sõita oli üllatavalt hea nii väikese autoga ja talvel töötava kässariga oli lühikese teljevahe tõttu lusti laialt. Samas kuulas ta libedal ka hästi rooli.
PS: ÄRA OSTA LÄBISÕITU (numbrit odokal), OSTA KONKREETSET KORRAS AUTOT! Mina eelistan igal juhul meeletu läbisõiduga ideaalses korras autot, kui olematu läbisõiduga (numbriga) peldikut. Paraku enamus inimesi ostab läbisõitu ja siis on kisa laialt, et saadi petta peldikuga.
Ahjaa, kompuuter ei regulli sul midagi. Ja kui tuksi läheb, ei juhtu miskit sõiduosas. Kompuutri mõte on näidata juhile näitusid: keskmine kütusekulu, hetkeline kütusekulu, läbitud aeg, palju veel sõita saab paagis oleva kütusega, keskmine kiirus jne. Asju regullib ikkagi auto aju.
Nonii... kahjuks mu mälu on selline nagu ta on ja mul ei tule meelde mis selle V6 kamm pidi olema (ta ütles veel spetsiaalselt Audi 100 V6 2.5), aga kui ma õieti mäletan, siis vist mingi kolb pidi ribadeks kuluma kindla aja tagant, aga ei saa pead anda kas just oli kolb või midagi muud. Juttu rääkis mulle firma automehaanik kes on venelane ja mulle siis tõlgiti pmts

Aga tema päästis mind ühe äärmise panni ostmisest, niiet ma võtsin teda kuulda ja usun, et teab mida ta rääkis.
Selle Audi B2 kohta arvasin ma ise sama, et kere on lihtsalt boonuseks kaasa pandud ja meelitamaks ligi ostjaid. Aga alati on mingi loll hääl mis ütleb, et "no võibolla see vend tahab lihtsalt kahte korraga maha müüa ja ehk see teine variant töötab hästi" ... oehjah, no comments.
Hea meelega ostaks selle kuradima coupe ära muidu, aga kui laksu saand siis küll jama.
Läbisõit läbisõiduks, samas kui ise eriline asjatundja pole, siis ega varjatud vigu ei saagi ju millegi muu põhjal eeldada kui ainult läbisõidu abil. Aga muidugi ei vaidle vastu, et ega see läbisõit pole mingisugune ainuke määraja. Ka suure läbisõiduga autod võivad vabalt heas korras olla. Eks ta ole üks paras loterii.
Tänud, et kompuutri asja selgeks tegid.
Nujah, eks peab selle coupe'i vennaga ühendust võtma siis