Garol kirjutas:
smiley kirjutas:
http://www.auto24.ee/used/1473331
See eksemplar eriti hea, sest on C-klassile VÄGA haruldane püsikas ja igati kasulik sellel mudelil ATM kast.
Ise maksin 2100€ plangu c180 eest. Igati hea diil, kohapeal kindlasti tingida ka veel:P
Vabandust, unustasin veel mainida et eelistan rohkem manuaal kasti. Muidu püsikiiruse hoidja on suur pluss küll..
Markko kirjutas:
Sellist mersut pakkuda, kui inimene tahab väikest ökoautot... mnjah

.. Sama mootori leiad ka Audi A4, A6, VW Bora, Passat B5, Octavia ja Seat Toledo/Leoni kapotialt.
Üldiselt vaatasin ise ka mersu poole korraks, E220 tundub olevat normaalne aparaat, aga kuuldavasti pidavat nende kered väga nõrgad olema. Eks mingisugust tillipikendust ole ikka vaja, päris pisikest ökoautot ei võtaks. Mida vihasem välimus, seda parem. Samas, golf on ka väga kena ja piisavalt esindlusliku välimusega minu arust. Aga üldiselt lähevad G4'd siis umbes sinna 2000-2500€ kanti, et võib midagi asjalikku ka leida sellise hinna eest? A4 peale olen pisut piilunud ka, aga tutvusringkonnas tehakse see esisild neil eriti julmalt maha. Kas see esisilla teema on neil mitmel aastajärgul?
Noh, E-Mersu on hea sõita jah, aga kered, elektroonika, mootorid on neil üle keskmise kehvad. Golfi selle raha eest võib kindlasti leida, peab hoolikalt otsima lihtsalt. A4...noh, eks see esisild on nagu on, aga näita autot, mis Eesti teedel ei lagune. Tegelikult on nipp selles, et kui esisilda kolks tekib, tuleb vahetada terve sild korraga, kvaliteetsete juppidega. See aga läheb kuhugi 400€ kanti maksma. Seega inimesed ei mõtle sellele ja vahetavad odavaid juppe ühekaupa. Nii see sild ei kestagi. Mõneks ajaks on vaikus, siis hakkab järgmine juba väsinud jupp kolisema jne. Mõttetu tegevus ühesõnaga see ühe pulga kaupa silla remont, iga kord tuleb ka tööraha maksta. Enda tutvusringkonnas olen suutnud inimestel selle harjumuse välja juurida, hea hinnaga korraliku sillakomplekti neile sebida ja sõidavad siiani nad muretult. Parim näide- 95a A4, sild kolises. Sai TRW sillakomplekti, vahetas korraga ära ja nüüd 1.5a sõidab, täielik vaikus majas, kõik OK. Sõidab iga päev Tallinna tänavatel. Aga näiteks 99a keskpaigast alates (kui oli B5 A4 facelift) läksid sillad tunduvalt vastupidavamateks. 2001 ja edasi A4 sild on juba üsna pommikindel. Samas 2500€ eest nii uut, veel vähem diisel A4, ei leia. Ise olen omanud 2 A4 B5 (95 ja 96a), Passat B5.5 ja praegu A6 C5, kõik sellise pulkadega sildadega ja ei nurise üldse nende vastupidavuse üle. Täitsa OK, lisaks boonuseks hea juhitavus.
Vihast välimust ja ökonoomset mootorit...ei oskagi nii soovitada...Osta Golf 4 ja tuuni ära.