Niisiis, aitan tuttavale neiule autot otsida ning päris palju juba läbi kammitud, leidsin, et kõige lihtsam siit proffide käest abi küsida, kuna BMW kohta ma väga ei tea.
Nimelt peaks olema kindlasti sedaan, omama 3.0l diislit (135kw v 142kw) ning olema manuaal. Ideaalis ka nahksisuga, kuid seda on võimalik ka hiljem juurde osta.
Ise leian ja soovitan, et võiks võtta võimalikult paljude lisadega pilli, hiljem maha müüa lihtsam, aga siin tuleb ka hinnapiir mängu, nimelt 4000€ oleks selline mõnus sobilik lagi, hea oleks kui saaks odavamalt(st. selle sees võiks olla juba registreerimine, talverehvid ja ÜV, st. saaks kevadeni ära sõita enne kui "tjuunima" v "upgradema" midagi hakkaks.
Läbi võiks käia ka kusagilt kontrollist, et enamvähem vaadata kas kõik on timm.
Hetkel viimasena sõelale jäänud see:
http://www.auto24.ee/used/1623333Kuid ei näe mõtet nagu Tallinnast väga Viljandi sõita kui ei oska eelnevalt midagi mõelda. Samuti mina leian, et kaltsu>nahaks vahetada on veits too much porr + sellel konkreetsel autol tundub vähe lisavarustust olevat, samas, ma ei tea kui high-endiks üldse BMW minna saab, olles ise ju japsifänn