Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.05.2025 20:48

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: K/O: Kes laiendab plekkvelgi mõistliku hinna eest?
PostitusPostitatud: 05.08.2014 14:29 

Tere,

Vahel on liikunud kuulutusi teenuse kohta kus keevitatakse plekkveljed laiemaks, aga hetkel ei ole leidnud inimest kes töö reaalselt ära teeks. Mul on neli 13" plekkvelge, tahaks teha laia randiga plekkveljed nendest. Velgede laiendamiseks on mitu moodust, mõni paneb kahest ühe kokku, teine paneb riba vahele, aga mitmed on rääkinud et tehakse ka nii, et lõigatakse velje sein seest välja ja keevitatakse pöia keskele, ehk siis kokkuvõttes velg laiemaks ei lähe aga tuleb koopast väljapoole ja jääb randiga. See viimane ongi see mida ma tahaks saada, see on väidetavalt ka kõige lihtsam teostada.
Võib ka pakkuda mõistliku hinna eest 4x98 või 4x100 auguvalemiga laia randiga plekkvelgesid kui kellelgi peaks üle olema. Mõistlik hind oleks siis 60 euri jooks (sellise hinnaga on neid liikunud palju). Kogenud keevitajale kes mul omal olemas olevad veljed minu soovitud mõõdu järgi ära keevitab võiksin ka samapalju maksta - vaja ainult lõigata ja keevitada, sealt edasi silumise ja värvimise jne võtan enda peale.

Kõik vihjed ja pakkumised oodatud!
EDIT: offroadservicega rääkisin, sealt öeldi et Lada veljele seda minu poolt soovitud tööd ei tehta, Golfi veljele võivad teha, hind ca 120 euri jooks. Veel variante?

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: K/O: Kes laiendab plekkvelgi mõistliku hinna eest?
PostitusPostitatud: 05.08.2014 19:52 
Kasutaja avatar

Kuskil foorumis( vist oli sierra foorum) oli kasutaja Fidel,kes laiendas ja müüs plekkvelgi.Aga samas 60 euriga vaevalt keegi sul jooksu ära teeb...25€ ühe velje kohta küsitakse ikka :) edu otsinguil!

Kasutaja Rydel oli hoopis :D :D ...tema teema ka:

http://www.sierraclub.ee/foorum/viewtopic.php?f=15&t=10824

..:: Bmw E30 320it -89 1:36 ::..
..:: Citroen Jumper L4H2 -17 ::..

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: K/O: Kes laiendab plekkvelgi mõistliku hinna eest?
PostitusPostitatud: 06.08.2014 08:46 

Temaga olen ka juba rääkinud, ta enam ei tegele. Ta pakkus oma kuulutuses ringi laiendamise hinnaks 89 euri kui riba vahele panna, see mis mina tahan on lihtsam ja seetõttu olin hinna suhtes veidi optimistlikum :)
e30 foorumis soovitati vwklubi foorumist kasutajat Urbaan, ka temaga räägitud ja ta samuti enam ei tegele.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis