Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.11.2024 02:59

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 23 postitust ]  Mine lehele 1, 2  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: K: Kas Mitsubishi Eclipse või Honda Civic?
PostitusPostitatud: 27.01.2009 21:42 

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/627/auto_php-id=576627-www_auto24_ee.html
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=555744&rhash=b188

Civicu plussid:
Civic plussid:
5 kohta
ökopüss
katuseluuk (elektriline)

Mitsu plussid:
püsikiiruse hoidja
parkimis andur
190nm ja kiirendus 7,8
110 kw

Viimati muutis JoYsTiK, 29.01.2009 19:13, muudetud 6 korda kokku.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: K: Kas Eclipse või Celica?
PostitusPostitatud: 27.01.2009 22:59 

_siim_ kirjutas:
celical on väga kallid tagasillapuksid (ei mäletag täpselt aga ca 10k oleks kokku läinud ja tegin omale ise poly puksid)
ja mul oli 4-ja kohaline? ei kujuta ette mismoodi sinna 5 mahub :P

et siis celical kallimad juppid.
ok.. siis ma jään ma arvan mitsu juurde kui keegi mind veel ümber ei veena siin paari päeva jooksul!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2009 23:35 
Kasutaja avatar

ei tea kus sa andmed võtsid aga minuteada mitsul vääne ~190nm ja kiirendus 7,8

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2009 23:57 

krss kirjutas:
Aga miks mitte MR2? Ise kaaluksin ka SEDA, kuigi see konkreetne on (paljulubav) toorik ja nõuab veel lisainvesteeringuid, aga samas hinnaklassis liigub neid ka komplektsena (vt ka välismaalt) - peamiseks eeliseks pean sellisel tagavedu ja keskel/taga olevat mootorit, mis annab võrratu sõidunaudingu nende teistega võrreldes. Aga kui vaja 5 kohta, siis on nii E kui ka C head valikud. Selle hinnaklassi sportautode kohta on hiljuti mitmeid teste olnud, kuid parimaks peeti hoopis Fiat Coupet, nt SELLINE (vt kW!)

pole nagu raha sinna alla panna ja oleks vaja kiirelt sõiduvahendit. ja ma neid kw eriti taga ei ajagi, kuna seda suurem on kindlustuse makse! ja eclipsil on ainult 4 kohta. ma oleks huvitatud sellest mr2 tõesti kui oleks raha ja garaaz olemas. fiati koha pealt ütlen et liiga kallis otsin midagi mis jääks 30k ja sellest alla poole.

Viimati muutis JoYsTiK, 28.01.2009 00:02, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2009 23:58 

last kirjutas:
ei tea kus sa andmed võtsid aga minuteada mitsul vääne ~190nm ja kiirendus 7,8

s6ber võttis need kuskilt? ma ei tea kust. aga ega ma vastu ei vaidle vb on sul õigus?:S

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2009 00:13 
Kasutaja avatar

Miks mitte ka Nissan 200 SX (S13 loomulikult)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2009 02:25 
Kasutaja avatar

Rahvavedamiseks ei sobi kupeed kohe kuidagi mitte. Tegu siiski rohkem autodega, mis mõeldud 2-le aga mahutavad hädaga ka 4 inimest. Ise kaaluksin ka nende esiveoliste asemel hoopis MR2-te või S13 200SX-i. Esimese suurimaks puuduseks võib vast pidada seda, et avarii korral on keredetailide leidmine raskendatud. S13 suurim miinus on nõrk "alumine ots". Enamustel on juba saale ringi käinud või on seda üsna varsti tegemas. Tihtipeale on meil müüdavad isendid oskamatult tuunitud, mis ei anna erilist kindlustunnet töökindluse osas. Samas kui saad korraliku isendi, on S13-ga sõit elamus omaette.
Kui valida celica ja eclipse vahel, siis langeks mu valik esimese kasuks: toyota töökindlus ja tunduvalt soodsamad( ja laialdasemalt levinud) tükid kui eclipsel. Sõiduomadustelt on nad suhteliselt sarnased ja välimus on puhtalt maitseasi.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: K: Kas Eclipse, celica või 200sx?
PostitusPostitatud: 28.01.2009 11:23 
Kasutaja avatar

Olen Mitsut omanud, ca aasta kulgesin sellisega. See on 2 inimese auto!!! Kuigi korra sai sellega 4-kesi Hiiumaalt Tallinnasse sõidetud, aga see oli totaalne "PAIN". Selleks, et keegi taha mahuks on vaja esimesed istmed päris ette kruttida. Kui sa just 1,6 meetrine pole siis rahvaveoks see auto ei sobi. Samas tehnika poolepealt pole midagi halba öelda, minuoma oli veidi alla 200k sõit, mootorile tegin vaid hooldusi , midagi muud mäletamist mööda vahetama ei pidanud (30000 km jooksul kui see minukäes oli). Edasi käis väga hästi, piiraja tuli alles 8000 pöörde peal :devil Spidoka järgi surusin korra isegi 210km/h ära. Auto meenutas oma vedrustuselt ja juhitavuselt natuke karti, selline jäik ja hästi täpse rooliga. B-varuosasid on saada võileiva hinnaga, kuna sama mootorit ja sillaosasid kasutatakse Galandi peal. Üks asi mida peab jälgima, et hammasrihm oleks vahetatud, sest kui see peaks minema, siis on klapid peas.

Toyotsi kohta ei oska midagi kosta, olen kuulnud et esisild pidi selline nõrk koht olema, mis meie teedel väga ei kesta.

Samas sama valikut tehes ise eelistaksin tagaveo pärast hoopis Nissanit, tuleks leida ainult "tuunimata", korraliku ajalooga, hooldatud isend. Töökindlad on jaapani autod enamasti kõik. :)
Edu!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2009 13:08 

bob kirjutas:
Olen Mitsut omanud, ca aasta kulgesin sellisega. See on 2 inimese auto!!! Kuigi korra sai sellega 4-kesi Hiiumaalt Tallinnasse sõidetud, aga see oli totaalne "PAIN". Selleks, et keegi taha mahuks on vaja esimesed istmed päris ette kruttida. Kui sa just 1,6 meetrine pole siis rahvaveoks see auto ei sobi. Samas tehnika poolepealt pole midagi halba öelda, minuoma oli veidi alla 200k sõit, mootorile tegin vaid hooldusi , midagi muud mäletamist mööda vahetama ei pidanud (30000 km jooksul kui see minukäes oli). Edasi käis väga hästi, piiraja tuli alles 8000 pöörde peal :devil Spidoka järgi surusin korra isegi 210km/h ära. Auto meenutas oma vedrustuselt ja juhitavuselt natuke karti, selline jäik ja hästi täpse rooliga. B-varuosasid on saada võileiva hinnaga, kuna sama mootorit ja sillaosasid kasutatakse Galandi peal. Üks asi mida peab jälgima, et hammasrihm oleks vahetatud, sest kui see peaks minema, siis on klapid peas.

Toyotsi kohta ei oska midagi kosta, olen kuulnud et esisild pidi selline nõrk koht olema, mis meie teedel väga ei kesta.

Samas sama valikut tehes ise eelistaksin tagaveo pärast hoopis Nissanit, tuleks leida ainult "tuunimata", korraliku ajalooga, hooldatud isend. Töökindlad on jaapani autod enamasti kõik. :)
Edu!

Tänud arvamuse eest!
hmm.. aga see nissan mis mul üleval pool lingina toodud, paistab päris stock olevat. aga eks ma veel kaalun seda asja, ootan veel äkki keegi ütleb midagi tark veel.

praeguseks siis:
toyota hakkab välja langema kuna kallid jupid
mitsu ja nissan suht ühel tasemel, kuigi saaksin mitsu odavamalt kätte! ning mitsul vähem kw ja tuleb odavam kindlustus :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2009 15:27 
Kasutaja avatar

Põõrdu Celica ja Mitsu klubisse, loe sealt teemasid, saad täpsemaid vastuseid.
Nissani puhul on suurem võimalus suuremate summade matmiseks, see rohkem "autodega kodus" olevatele inimestele.

Olen ise omanud Celicat ja minumeelest küll detailid kallid pole...üldiselt pole neid vajagi, kuna tegemist on Toyotaga.

Seevastu Mitsu kohta olen kuulnud ulmejutte, kuidas see ikka laguneb ja varuosad on kallimad, kui Toyotsil!(Eclipse`l konkreetselt)
Juba see paneb mõtlema, et Eclipse`sid on meil vähe aga Celicaid palju.

Japsid istuvad sulle rohkem kui sakslased? Miks mitte piiluda ka Bmw 3. seeria kupeed, Mersu 124 kerega kupeed ja Audi Couped?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2009 16:08 

DeLaBig kirjutas:
Põõrdu Celica ja Mitsu klubisse, loe sealt teemasid, saad täpsemaid vastuseid.
Nissani puhul on suurem võimalus suuremate summade matmiseks, see rohkem "autodega kodus" olevatele inimestele.

Olen ise omanud Celicat ja minumeelest küll detailid kallid pole...üldiselt pole neid vajagi, kuna tegemist on Toyotaga.

Seevastu Mitsu kohta olen kuulnud ulmejutte, kuidas see ikka laguneb ja varuosad on kallimad, kui Toyotsil!(Eclipse`l konkreetselt)
Juba see paneb mõtlema, et Eclipse`sid on meil vähe aga Celicaid palju.

Japsid istuvad sulle rohkem kui sakslased? Miks mitte piiluda ka Bmw 3. seeria kupeed, Mersu 124 kerega kupeed ja Audi Couped?

eks ma piilun jah siis mitsu ja toyota klubisse.
japsid on algusest peale istunud millegi pärast alustades siis hondadest ja lõpetades mitsu ja toyotaga.
praegu mul on sakslane vw ja millegi pärast kisub ikka sinna riisikate poole, kuna esivedu ja see on nagu rohkem käppas kui taga vedu. bmw never, audi ja mersu kohta ei oska midagi halba öelda. aga jah jääme siiki riisikate juurde.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2009 16:46 
Kasutaja avatar

Peab kindlasti kupee olema? Kui riis südamelähedane, siis soovitaks sellist hondat. Palju mugavamalt mahuvad 4 inimest ära sellesse autosse. Boonuseks 1,8 VTEC mootor, mille kütusekulu jääb mineku kohta väga viisakaks ja redline @ 8000rpm :) . Hind tundub ka hea- väärib tähelepanu.
PS- mina pole antud auto müügiga kuidagi seotud.

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2009 17:07 

Ise olen analoogse Eclipsega päris palju liigelnud, mootor on küll mõnus ning isteasend hästi madal. Juppide hinnad on siiski suhteliselt kallid, Celica kohta ei tea kommenteerida. Muidugi see on ainult kahele inimesele mõeldud, ees on ruumi lahedalt, taga on näiteks sedasi, et kui sõber(~170cm pikk) sõitis ees, siis minul jalalabad ei mahtunud põrandale sirgelt ära(nr 43 kingad), lagi tuleb ka väga madalalt peale ning suht küürus tuleb seal taga olla. Juhitavuse kohta seda ka, et rool on väga vinge, väga täpne ning annab viimasedki teekumerused teada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2009 17:32 

TEH kirjutas:
Peab kindlasti kupee olema? Kui riis südamelähedane, siis soovitaks sellist hondat. Palju mugavamalt mahuvad 4 inimest ära sellesse autosse. Boonuseks 1,8 VTEC mootor, mille kütusekulu jääb mineku kohta väga viisakaks ja redline @ 8000rpm :) . Hind tundub ka hea- väärib tähelepanu.
PS- mina pole antud auto müügiga kuidagi seotud.

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

njaa, see ka muidugi hea variant.
hondadest siis see hakkas ka silma!
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/574/auto_php-id=568574-www_auto24_ee.html
et kui juba jutt hondade peale läks, kuidas hondal juppide hinnad on, võrrelded celica ja eclipsiga?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2009 18:00 

kahjuks tuli honda klubist selline kaja selle auto kohta:

"See auto on korduvalt müügis olnud - kord laksuga, kord mootor kotis ja sagedased omanikuvahetused.
Viimati nägin seda autot Palamuse kandis, nüüd see juba Tallinnas."
selle auto kohta siis:
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=462287

http://forum.honda-club.ee/viewtopic.php?t=8508&start=2650 honda clubist siis link, suht keskel on selle auto kohta teema, kuskil pidi veel olema foorumis selle kohta kui leian siis karjun!

Viimati muutis JoYsTiK, 28.01.2009 18:31, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 23 postitust ]  Mine lehele 1, 2  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis