ma loodan et see teema läheb nüüd õigesse auku aga: milline on autoturu vastutus (või\ja auto eelmise omaniku ) siis , kui ma ostan neilt auto(komisjonimüügis olev), mille mootorit on ilmselgelt keemiaga "remonditud"- ostu ajal töötas mootor vaikselt ,mingeid õli lekkeid ei täheldanud,õli ise oli tutikas(kuldne puhas),suitsu midagi ei tulnud sumpast,nädala paari pärast hakkas mootor häält tegema( ragisema-kärisema),mootor alt ropult õline ,õli oli selle nädala kahega mustaks tökatiks muutunud jne. pluss veel see et esisillas mingi jubinad nii läbi roostetanud et vähe kõvema kiirendamise peale võivat esirattad igaüks ise suunas lahkuda,nagu rooliotsasid vahetama minnes selgus( noh selle ma tunnistan jah oma lolluseks et ei osanud korralikult uurida,enesekaitseks niipalju et autoostmine pole mul ka igapäevane tegevus ja paari aasta tagune kogemus selle platsiga oli positiivne). ma kujutan juba ette mida head ma sealt autoturult kuuleks ,kui aru pärima läheks mootori kohta - meie ei tea midagi,ise olid loll jne. esimene emotsioon oli molotovi kokteili segama hakata

,aga siis mõtlesin veidi seaduslikumat lahendust leida. Egas ma raha ei loodagi tagasi saada ega midagi,aga oma südame rahustuseks peaks midagi ikkagi ette võtma,muidu jääks see asi mul veel pikaks ajaks südamele kripeldama ja tuju rikkuma(oleks ma näiteks ise selle auto puruks sõitnud,poleks nii hull see asi-õnnetusi ikka juhtub jne,aga antud juhul on ilmselgelt tegemist teadliku vea varjamise ehk sigadusega ja see käib mulle eriti pinda ). Igasugused parastajad ja auto"ärimehed" ( rondiärikad kes heas korras autona igasugu saasta inimestele rahuliku südamega müüvad) võivad oma kommentaarid oma teada hoida,ootaks arvamusi neilt ,kes teavad mida seadus sellise asja kohta ütleb ja mis praktilised võimalused oleks ,et sellele platsile väheke vitsa anda . loodan et saate mu jutust sotti ja ootan asjalikke kommentaare. kena päeva ( tegelt küll kena ööd

) kõigile