p6hh kirjutas:
No mina oskan soovitada pereautoks ainult Volvot. Mahukas, praktiline, turvaline.. ühesõnaga kõik mis vaja. S80, S60, V70 jne.
Aga üldiselt Eestis heaks 5-inimese autoks saad vabalt võtta ju ka mõne keskmisest suurema jaapanlase. Toyota avensis (on ka mahtuniversaalina saadaval), RAV4 või Mazda 6, mis on ka vastupidav ja stiilne pereauto.
Tänud tagasiside eest.
Volvoga on selline lugu et tüüpilisel juhul ei ole need minu mõistes viiekohalised,
siin on näiteks S80 tagaiste,
XC90 küll nagu juba on piisavalt ruumikas ja odavama otsa omad isegi maksavad alla 300K kuid tundub et sobiva ja hea xc90 valikuks peaks vähe kobedam eelarve olema.
Rav4 on kohe eriti väike,
Mazda 6 ning ka
Avensis mis on voyageri kõrval mul igapäevaauto ei ole kuidagi viiekohaline. Keskmine koht on nagu ikaldus seal käetoe otsas.
Avensis verso on küll suurusepoolest OK aga muus mõttes siiski igati lahjem kui mu praegune masin, näppisin ja katsusin neid siis kui praeguse voyageri lõpuks valisin.
Kahro kirjutas:
Ford S-Max
...
Selline oligi info mida ma saada tahtsin, ei osanud sellele S-maxile tähelepanu pöörata eeldades et tegemist on mingi focuse põhise pisimahtuniversaaliga. Nüüd asja uurides tundub täitsa atraktiivne, kahjuks on valik suht piiratud (hetkel a24 on valikus üksainus

atm isend )