Volvo 960 mingi aeg tagasi endalegi silma hakanud, igati sümpaatne masin, kuid kahjuks sooviks hetkel midagi uuema mallilist. Minu jaoks vist liiga kandiline.
Jah, isegi mõelnud, et vastupidavat-luksuslikku-suurt-odavat on väga raske, kui mitte võimatu leida. Seepärast ka see teema siin

Kuna auto jääks vähemalt 2ks aastaks, siis paratamatult on vastupidavus üpris tähtis. Ei ole väga isu kahe aastaga teist auto hinda remondi peale kulutada(kuigi minu silmis peab auto olema koguaeg korras). Usun, et saab märksa odavamate kulutustega läbi, millegi arvelt järele andes.
Keegi USA masinatest oskab midagi soovitada?
Ise vaadanud siin facelift 300M'i ja Caddy seville/deville(kuigi need täiesti erinevast klassist masinad).
Sõitnud ise olen 2002 300M'iga ja 1996 aasta Deville'ga. Neid muidugi omavahel võrrelda absoluutselt ei saa, samas 300M on piisavalt suur ning mugav. Kuulnud ka, et korraliku hoolt saanud masin pidi igati hästi vastu pidama. Sõbra sõbral on olnud 300M pea 3-4 aastat juba ja suuremad väljaminekud puuduvad, võib öelda isegi, et väljaminekud on minimaalsed olnud. Muidugi on salongis mõned odavapärased jubinad, mis samas ei riiva väga silma. Selle auto ilu on ka täiesti vaataja silmades, mõne nurga alt ilus, mõne nurga alt mitte

Samas musta värvi originaal kroomvelgedega täitsa sümpaatne.
Deville on muidugi omaette klass, sõidaks nagu lendleva vaibaga. Välimuselt selle kerega Deville ausalt-öeldes väga ei meeldi ja kardan juppide kättesaadavuse pärast.
Hetkel küll pole Eestis müügil ühtegi Seville STS'i, kuid see masin peaks ka hinnapiiridesse mahtuma. Keegi selle masina kohta täpsemalt oskab rääkida? Üpris haruldane masin Eestis.
Kui keegi jänkiautodest rohkem oskab pajatada, andku tuld

Huvitab just vastupidavuse poolest, millised on ja millised mitte.