Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 13:53

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 29 postitust ]  Mine lehele 1, 2  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: K: BMW 730 E38 kohta viljandis.(endine iha.ee kleepsuga)
PostitusPostitatud: 21.11.2010 15:08 
Kasutaja avatar

Nimelt meeldib mulle see isend väga, mitte hinna suhtes vaid värv on just ilus. Ülejäänud lisad ja asjad on teisejärguline. *Huvitav on see, et seda müüb nüüd siis juba 3's või oli see 4's isik viimase äkki poole aasta jooksul. Miks se auto alati koheslt müüki tagasi jõuab, kui viimati veel tartus oli siis olid vigadeks tagumised silikoon puksid ja abs ning iluveaks üksainus kriim kõrvalistuja poolel mida polnud praktiliselt nähagi kui otsida ei osanud. Ahjaa piduriklotsid tahtsid ka vahetamist, ehk vead ei olnud üldse hullud, kerge hoolitsustöö ainult ju, võibolla oli vigu veel midatollane omanik ei maininud. Isegi see iha.ee kleepekas tagaaknal ei häirinud mind.

Miks aga see nii odavalt müügis ja miks pidevalt just?

http://www.auto24.ee/used/781233 see isend siis.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: K: BMW 730 E38 kohta viljandis.(endine iha.ee kleepsuga)
PostitusPostitatud: 21.11.2010 16:06 

No odavalt müügis oleku põhjust ei pea kaugelt otsima. Individual tähendab vist seda, et individual p*sa varustusega, ehk kunagine ostja lasi osa standardvarustust ka piltikult maha keerata. Seest on täielik kaun+ptsis ka tundub(juhti istemel kohe ribad taga jne). Need nn hooldustööd sellise auto puhul lähevad julgelt mitu tonni otsa, ja siis on valikut juba igasuguse varustusega isendite hulgas. Samuti valge värv võib olla väheste inimeste puhul käima tõmbavaks jõuks aga reeglina pärsib müüki / on turul odavamad. Mina soovitaks, et võta E32, täislisades ja väga heas korras isend ja naudi, mitte see poolkõva semjorka. Luxauto peab olema ikka täispauk, et kompenseerida seda kytte/jupihindade kulu. Kaltsuistmesse peeretamiseks ja kepikasti hammakate sügamiseks on oluliselt odavamaid variante... :)

EDIT: Palju erinevaid müüjaid lyhikese ajaga=reeglina kamp afferiste kes soovib vahelt saada lyhikese ajaga, ja see aeg antakse autole korralikult pähe ja ei tehta sittagi, kuna kohe myyki edasi. "Plussiks", et tõenäoliselt pole keritud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2010 16:38 
Kasutaja avatar

Individual pasa varustus :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2010 16:45 
Kasutaja avatar

tomcraft kirjutas:
....... "Plussiks", et tõenäoliselt pole keritud :)

keritud on kindlasti, seda rääkis juba tüüp kelle juures esimest korda uurimas sai käidud.

kuigi jah mu praegusel fiatilgi varustustase isegi parem võiks öelda, kuid muidu luksust jääb puudu, e32'l kardan just seda, et piisavalt vana isend ja mulle ei meeldi kui on autos kasutatud ehitusmaterjale, eriti kipsikruve, fiatis olen näinud kurja vaeva, et 4 kipsikruvi mis olid ära kaotada ja originaal ilu tagasi saada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2010 17:01 

Seda enam on tegu totaalse laibaga, milleks???(Heal juhul kõlbab juppideks, aga selliselt plangult pole midagi maha ka kruvida, ja 500 000 läbi uhand autolt ei hakka kuludetaile ka vist ümber lappama :D ) Ära võta endale õnnetust kaela, uuri E32esid....:)
Väike stiilinäide samas hinnaklassis:
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/195/auto_php-id=785195-view=102-www_auto24_ee.html

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2010 17:05 
Kasutaja avatar

:o pakettaknad e32'l

tänud senistele vastajatele, jätan siis selle laibaka e38 kellegile teisele muretseda, kuna ma ikka pere inimene siis ei soovi kõike oma palgast laiba alla matta selle asemel, et nautida sõidumõnusid näiteks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2010 20:37 

Pakettaknad vägagi levinud lisa E32-l.Naljalt korraliku vanemat 7 seeriat alla 35000.- ei saagi,olgu see siis E32 või E38
Enamus suht käest lastud ja ega E32 pole odavam remontida kui E38.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2010 20:56 

Kui sa igal pool räägid, et sa pere inimene, ning vaja last ja lapsevankrit vedada, siis milleks sa endale mingit ammu oma endise hiilguse minetanud sedaan kerega luksautot üldse vaatad. Kas kallid varuosad, keeruline ehitus, suur kütusekulu ja tegija mehe imago on seda väärt?
Võtsin korraks auto24 lahti ja otsisin välja minu meelest parima variandi -Raha per. lisavarustus, võimas mootor, ruumikus, hoolduskulud, mõistlik küttekulu ja väljalaske aasta.
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2010 21:07 
Kasutaja avatar

opel on vale klassi auto üldse.

ma pole nii rikas mees, et tihti uut osta. BMW mees laseb auto korda teha aga opeli mees ei remondi kunagi opelit ta ostab uue. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2010 21:08 
Kasutaja avatar

e39 touring muidu peale ei läheks?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2010 21:10 
Kasutaja avatar

rio kirjutas:
Kui sa igal pool räägid, et sa pere inimene, ning vaja last ja lapsevankrit vedada, siis milleks sa endale mingit ammu oma endise hiilguse minetanud sedaan kerega luksautot üldse vaatad. Kas kallid varuosad, keeruline ehitus, suur kütusekulu ja tegija mehe imago on seda väärt?
Võtsin korraks auto24 lahti ja otsisin välja minu meelest parima variandi -Raha per. lisavarustus, võimas mootor, ruumikus, hoolduskulud, mõistlik küttekulu ja väljalaske aasta.
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

:D Pakkusid talle opelit bemmi asemel,pane ruttu kiiver pähe,sest kohe saad teada,mis sinust arvatakse :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2010 21:14 
Kasutaja avatar

SPL mies kirjutas:
e39 touring muidu peale ei läheks?

naisele ei meeldi universaal kere aga samas lapse käru nii suur, et ei tea kas e39 sedaani pagassi mahub, e38 pagassis on see olnud ja ilusti mahtus sisse, ning just see tagaistumisruum on 1 asi mis e38't vaatama paneb.

eks kui keegi fiati ka ära ostab saab kallimaid vaadata veel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2010 22:00 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
ma pole nii rikas mees, et tihti uut osta. BMW mees laseb auto korda teha aga opeli mees ei remondi kunagi opelit ta ostab uue. :kill

Kõige idiootsem näide üldse.
Raha pole siis osta tõesti see Opel vms.
E38 perses sildade peale laod juba 20k kindasti ja kütusekulu 12l arvesta kindlasti.
Ja alla 60 000 ei saa sa kindasti korras e38sat .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2010 22:36 

cali kirjutas:
Tsiteeri:

Kõige idiootsem näide üldse.
Raha pole siis osta tõesti see Opel vms.
E38 perses sildade peale laod juba 20k kindasti ja kütusekulu 12l arvesta kindlasti.
Ja alla 60 000 ei saa sa kindasti korras e38sat .

poh, las koliseb, peaasi et bmw oleks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2010 22:51 

Sry kui liiga isiklikuks muutun aga puht huvist, kui naine sul on juba väikese lapse ilmale toond ja naudib nö ema rolli, siis mida fakki ta kobiseb miuke auto talle meeldib/ei meeldi, kui reaalselt on vaja lapse käru vedada??? :? Mis vaja, see vaja, või siis osta endale E39 univers. ja naisele coupe asconn :evil: Aga kui talla alt välja saad, siis küsi (vaikselt ja tagasihoidlikult igaks juhuks), et kas tälle mahtuniversaalid meeldivad? nt. voyager peaks pakkuma nii mugavust kui soliidsust(erinevalt istmetega transitist või caravellest)?

Aga tõesti, see opel opeliks (mitte et ma laidaks maha) aga kui raha on number ja pere ja värki, siis vb tõesti tasuks hoiduda esimese otsa lux pillidest(samuti voyager uuema kerega) jne, mis pm võivad yhe kuuga sind lõdva randmega nälga jätta. Ja see heas korras vectra kestab muide väga hästi, ja juppide hinnad panevad alati :D , mingu neid siis pealegi VÕIB OLLA palju...need 30 kilosed E39, 38sad jmt surevad lihtsalt sulle kätte ära ja mõne kuu pärast on teema et myya juppe või kes aitab emexisse viia...

Muide, ära pikka viga pea siis :) :beer

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 29 postitust ]  Mine lehele 1, 2  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis