Mul on nii mõnelgi tuttaval olnud Explorer ja käigukasti remondist pole keegi pääsenud. Veel hullem on lugu sellega, et keegi et taga seda Fordi kasti ette võttagi.
SIIN tuleb kah juttu Explorerist
tuhna veel tqhq´s
Mõned tsitaadid sealt:
Tsiteeri:
95 oli ikka A4LD, mis muud. See tähendab eesti keelde tõlgituna "taevane rist ja viletsus maa peal".
Õlivahetustelt ära kokku hoia ja tagurpidi kuskilt üles sõites (nt üle äärekivi) katsu hooga sõita.
Tsiteeri:
mul mure nimelt selline et käimakast käis remondis ja minekut õietui ei ole kes omab ford explorerit 94a siis sooviks teada kuidas minek on sest asvaldi peal kummi ei võta põlema ja kui palju inimesi on peal siis ei taha vabsee liikuda ja kui järel kärui taga on siis ei taha kohapealt liikuma hakata?? mis selle põhjuseks olla võib??
Tsiteeri:
kui neli vedu sees on ja veidi jõulisem moment tuleb lööb vasak esimese ratta tagant ära, ja vedu kaob ültse ära
Tsiteeri:
Omatud 95 a isendit ca 1,5 aastat, selle aja jooksul teostatud kasti remont samuti vahetatud vahekastis kett. Pluss muidugi igasugu nipet näpet.
Tsiteeri:
Kindlasti pead arvestama korduvate kasti remontidega ning lisaks veel mida iganes remontidega. F.O.R.D. ju...
Olen omanud kaht isendit...
rohkem ei jõua...