No mina viskasin ka listile pilgu peale. Minule jäi silma ainult üks Audi kupee, see must ja kirsipunane sierra. Siiski ma ei tea, valikus olevatest masinatest on need nagu normaalsemad, kuid ei ostaks nimetatud linkidest ühtegi....
Audidest, golfidest ja MB-dest kaasa rääkida ei oska. Golfidest olen kuulnud ainult seda, et jupid odavad, ent lagunevad raiped mõnuga. Kogemuste näol oskan rääkida sierrast. Esimene masin, kui load sain, oli sierra 2,0 DOHC 88kw. Sai sõidetud mõnda aega ja oli täitsa okei, talvel nalja kui palju. Müüdud sai kuna minek jäi lahjaks.
Hetkel on kolmas sierra ja sierra kohta võin mina isiklikult kiituseks öelda seda, et keskmise sierraraha eest on masinat ikka päääris palju. Julgeks öelda, et selle hinnaklassi parim masin. Praegu on need masinad väga odavad ka ja võid saada korraliku masina 300-600 Euro eest näiteks (oleneb kuidas veab ja kui korralik on sinu jaoks korralik)... Remondikuludest siis- mitte midagi pmts ei maksa jupid. Minu jaoks on pluss sierral tema välimus- kena ja saab väga kenaks masina väljast teha

. Kütusekulu- keskmine minu praegusel masinal on 7-8 vahel sajale. Praktilise poole pealt on sierra samuti asjalik- näiteks on enamustel allaklapitavad tagaistmed, mis on väga hea, kui tahad mõnikord tavaari vedada. Pagass on minu arvates suur, sees ruumi ka ikka kenasti. Edasi kerib ilusti (2,0 ntx ja 1045kg tühimassi umbes?). Korraliku mootoriga masin ja peaks sulle kui esimese auto otsijale täiesti mõnus ja sobiv olema. Lisaks on hea rahakotile, kuna masina saad kätte juba odavamalt ja kui otsid oma 1000EUR-i eest masinat, siis jääb ülejäänud raha näiteks väikseks nokitsemiks, välimuse, mootori, mille iganes täiustamiseks ja benaraha samuti

. Kui ostad kogu summa eest ära masina ja kindlat töökohta pole (käid koolis), on paras ajuke** seda raha kokku saada, eriti kui just load saanud ja palju sõita tahad

(kogemus enda näol täiesti olemas). Talvekohta ma vist juba mainisin, et väga mõnus aparaat sellisele aastaajale (kui peaksid hange põrutama, ostad odavalt uued stanged ja lased edasi. Audil aga näiteks on stanged juba kallimad). Kogemustepagasi kohta niipalju, et see peaks suur olema- peaaegu igal inimesel on vist sierra olnud:D Nii, tuli paras kiidulaul sierrale, räägin siis miinuseid ka.
Sportlikumal sõidul häirib pikk roolikäik, paljudel sierradel pole roolivõimu, aga saab ka ilma selleta sõita muidugi, lihtsalt võimuga on parkida mugavam jällegi. Üks suur miinus on veel turvalisus- vaata mõnda crash testi ja näed, mis juhtub...
Ehitus samas on lihtne- võib öelda, et Läänemasinate žigull
@ omanud kolme sierrat.
Kui sierra kasuks otsustad, siis mul on üks heas korras isend odava raha eest pakkuda

Edit: see hall audi coupe paistab kõige viisakam siiski neist olema.