919 kirjutas:
Kõige mõistlikum on 1.6 mootoriga bensukas Focus. Vastupidav, ökonoomne, samas ergas ja piisavalt mahukas auto.
Panen ka ühe hääle siis focusele. Ise olen nüüd 7000km paari kuuga läbi kärutanud 1,6se focusega ja ei oska küll nagu midagi halba kosta. Remonti tegema ei ole pidanud ja viimaste tankimiste vahelise keskmiseks kuluks sain 7,8 (~100km maanteed, 400km Tartu linna). Sõidab hästi(seisab teel, roolitunnetus)ja normaalsete rehvidega ei ole müra ka hull. 74kw-lt oleks patt mingit tohutut kiirendust tahta, aga jalgu küll ei jää. Saab ka möödasõidud tehtud probleemideta. Käigu peab küll alla vahetama vbl, sest käigud on pikad - maanteel 100-ga u 2200 rpm. Pikad käigud teevadki maanteesõidud ökonoomseks. Sild on lihtne selle jupid ei maksa palju. Üleüldse selline lihtne auto. Näeb mu arust moodsam välja, kui corolla ja sisedisanil ei ole japsil midagi vastu panna(see on maitseasi loomulikult). Istumisasendi leiab hõlpsalt(roolisammas liigub 2-s suunas, juhiistmel saab kõrgust muuta) ja istmed pakuvad isegi mõningast külgtuge. Miinuseks minu jaoks, et esimese käetoga autosid praktiliselt müügis ei ole. Ostmisel tasuks kindlasti veenduda, et kiirendusel vibra ei ole(poolteljeotsad läbi, tüüpviga, remont kulukas) ja loomulikult KERE! Kere on valulaps, kipuvad igaltpoolt roostetama, aga sinu hinnapiiris on juba korralikke isendeid ka saada.