to ookuitore: Sinu juttu lugedes ei tundu kõik enam nii roosiline. Kas Sa räägid omadest kogemustest või edastad sõpradelt ja tuttavatelt kuuldut? Samas ei saa ma aru nendest sinu poolt välja toodud kütusekuludest. Kas need on tagaveoga või nelikveoga. Tagaveoga maanteel 10L tundub natuke ulmepalju minu jaoks. Tehase andmed on ikka kõvasti optimistlikumad.Endal on igapäev vaja maanteele jõudmiseks läbida 2km metsateed, mis talviti ikka korralikult peavalu valmistab, kui on sadanud(tuisanud) ja pole teada, millal see traktor saabub.Seega soovin ise natuke asisemat autot, kui need pargimaasturid.Ühel naabril oli mingi pooletoobine asi, millel oli nimeks Honda HRV ja sellise mänguasja oli sunnitud välja vahetama Land Cruiseri vastu, kuna istus lumega samamoodi kinni nagu mina sõidukaga.Kahel viimasel talvel olen mitu korda Länkari taga paela otsas maanteeni saanud aga kaua sa naabreid ikka piinad, et läbi lume saada

.Samas netis kulujuppide hindasid võrreldes pole Pajerol vs Land Cruiser vs teised maasturid väga suurt hinnavahet. Ja kui peaks lendama kas käigukast või mootor, siis ilmselt vahet pole kumba sa remontima pead hakkama(ikka on kirves).Küll on aga soetamishinnal suur vahe ja seda minu meelest kõvasti Pajero kasuks.Aga eks peab Pajeroga mõned tiirud tegema ja siis edasi mõtlema.