Juppe on sama lihtne/keerukas vahetada kui teistel autodel. Ei ütle midagi halba b5 kerega esisilla kohta, kuid jah, b6 kerega A4`l on esisild vägagi hea. Sildades olen vahetanud minimaalselt pudinaid...tagant stabikapuksid, eest sarniiri...vb veel midagi, ei mäleta. Täpsemalt võib lugeda mu autoteemast, seal kõik detailselt kirjas.
Minu silmis ainus viga selle auto puhul on see, et hakkab juba vanaks jääma, st mingeid vana auto totraid vigu on hakanud tekkima, näiteks esitulede pirnid põlevad sageli läbi. Ju siis mingi blokk on saba andnud, vajab uurimist.
Kokkuvõtlikult: midagi üleliia ei lagune, vaid hooldus ja mõned kuluosad. Kui nii peensusteni jubinaid ei vahetaks (rihma võid lasta vahetada 900€, kui ka 200€ eest, hooratast+sidurit 1000€ eest, kui ka 500€ eest jne), siis võiks õelda, et sama odav pidada kui c4 kerega sadat.
Võrreldes muudega lagiseb mootor valjemini, kuid salongis on täeielik vaikus, ei mingit vibreerimist. Seejuures jõudu on rohkem kui 1.8T bensukal ja kütusekulu teeb kõik väikesed miinused tasa.

Kunagi saigi esimesena kolmeseid bmw`sid vaatamas käidud, kõikidel olid omad vead. Kogemata sai A4 istutud...teine maailm hoopis. BMW sportlikum, kuid A4 mugavam ja tunduvalt ruumikam. Mugav on individuaalselt mõistetav, minu jaoks on ka salongi avarus seal kategoorias.
Eks jääb kõik siiski ostja otsustada, kuna mõlemaid mudeleid liigub meil palju ka tegemist siiski väga erinevate autodega. Soovitan mõlemaid proovida enne otsustamist.