Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 00:17

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Gaasiseadmega auto ostmine/kontroll
PostitusPostitatud: 22.11.2012 22:59 
Kasutaja avatar

Olen Hollandis ja kaalun gaasiseadmega odava auto soetamist, et sellega Eestivahet sõita paari kuu tagant.
Gaasiseadme osas olen täielik võhik. Pole isegi sõitnud ühegi masinaga, mis omaks gaasiseadet.
Kuidas kontrollida platsil, kas gaasiseade töötab?
Kas auto sureb seadme sisselülitamisel välja kui süsteemis on midagi viga või lihtsalt ei lülitu ümber?
Kas vanemad seadmed lülituvad ise sisse või tuleb seda manuaalselt teha?

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Gaasiseadmega auto ostmine/kontroll
PostitusPostitatud: 22.11.2012 23:40 
Kasutaja avatar

Teel Hollandist Eestisse on vähemalt kuni Leeduni täitsa muretu. Mälujärgi pakkusid sildid teeääres pidevalt LPG-d.
Tundub, et ka leedus pole väga muret: http://www.mylpg.eu/stations/lithuania
Pigem tunnen töökindluse pärast muret ja kuidas defekteerida süsteemi.

Rääkigu need, kellel kogemust.

Teine alternatiiv on nt diisel golf, aga diisli hinnavahe gaasiga on enam kui kahekordne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2012 23:58 
Kasutaja avatar

Tere, ise olen omanud 2 gaasiseadmega autot,mina ei kurda küll millegi üle cabriolt oli gaasipaak kuskil 30-35 liitrit ning maanteel kulgesin sellega kuskil 400 km. Ise julgen soovitada,kui leiaks sobiva auto antud seadmega võtaks igaljuhul ligi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.11.2012 01:36 
Kasutaja avatar

ma selles suhtes krss-iga päris nõus ei ole. Mina vaataks pigem autot sealt riigist kus on pikaajalised kogemused gaasiseadme paigaldamisel, ja sellise firma seadme, millele mõni firma ka hooldust ja remonti pakub. Holland on üks neid riike kust vaadata pigem lpg autot, kuna kogemusi on rohkem paigaldajatel. Samas autohind on samal tasemel muude masinatega. St mina küll ei taha, et ostan omale mingi 2.5 bens bemmi, maksan siin poistele 1500 euri, nad seda käima ei saa päris õigesti, sõidad nendega mitu tööpäeva ringi, ja pärast ütlevad veel et sorry lemps, midagi pole teha, sõidab küll.
Parem vaatan korras auto, millel saan ise proovida kuidas seade töötab, kuidas ümber lülitab, kuidas kulu on ja kuidas paigaldatud on, või lasen paigaldajal üle vaadata. Ega üldjoontes muud ei ole, et kui ümber lülitab normaalselt töösooja mootoriga, siis muud pole midagi endal seal uurida. Hooldus tasub nagunii ostes ära teha. Ja leedus minumeelest on neid lpg tanklaid iga nurga peal, millegipärast kaardi peal pole märgitud neid

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis