Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 02:11

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 7 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Smart ForTwo
PostitusPostitatud: 26.11.2011 19:25 
Kasutaja avatar

nii siis on jäänud silma üks smart
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
oskab keegi mulle sellest isendist rohkem rääkida?
tean et turbo läks peeti,lasti remontida ja nüüd vict korras.
kuidas nendel smartidel see automaat käigukast ka on?
ja mis on tihedamini esinevad vead.

Ette Tänades"

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Smart ForTwo
PostitusPostitatud: 26.11.2011 20:59 
Kasutaja avatar

seal ju kirjas, et mootoririkkega :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2011 21:16 
Kasutaja avatar

see millega ma sõitsin kunagi oli enam kui jube. käike vahetas ikka tugeva jõnksuga. käsivahetuse või labadega oli veel hullem. esialgu ehmatas päris ära aga siis istusin proovisõiduks ka e38 roolist. võib-olla see ongi normaalne neil. muidu kütet ei võtnud kohe üldse, edasi liikus ka täitsa enam vähem. smart roadster oli see proovimasinaks aga nuh seal peaks olema vaid kere erinevus. aa mu proovikas oli ka turbomotoga :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.11.2011 00:07 
Kasutaja avatar

Sõitsin ka aasta tagasi rendikaga, oma väikse mootori kohta liikus üllatavalt nobedalt. Käiguvahetuse jõnks vist oli veits tuntav jah, aga need poolautomaat kastid ongi sellised. Ma ostsin uue Corrolla kataloogi järgi, olin üks esimesi eestis kes kätte sai. Suht üllatus oli see käiguvatus ikka :).
Smarti juurde tagasi tulles, siis kütust ei tahtnud jah eriti. Kõige pullim oli see, et oli nn öko variant, mis enda foori taga seistes välja lülitas ja gaasi andes jälle käima läks. Ma muidugi avastasin selle nupu vahetult enne ära andmist :D. Enamus teed olin normaalmodes sõitnud.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.11.2011 00:23 
Kasutaja avatar

Ei tea, mul naabrimehel on ka, aga ta on küll talved läbi sõitnud ja majaeest pole ma teda ka kordagi lükkama pidanud. Ehk sõiduoskused (naine) mängivad ka miskit.
Aga noh, DevilDeville pole vist kunagi 2-ukselistest midagi arvanud, tal ainult ameerika laevad "märgades unenägudes". Mina ei tea, ma lasin Bahnil 130-140, rohkem lihtsalt ei tulnud :). Ei tundnud küll surmahirmu. Loomulikult ei saa seda võrrelda mingi luksusedaaniga, mis oma kaaluga juba "maas istub".
Aga noh mida mina ka tean, ma miskipärast fännan igasugu väikseid punne. Eks see oleneb vajadustest ka, aga kuna ma enamus ajast sõidan pigem üksi, siis miks ma pean mitut tonni rauda kaasas tassima. Väike punn oma kaaluvõiduga liigub piisavalt hästi (või noh loe siis oma kütusekulu suhtes piisavalt hästi, laev võtab kordades rohkem). Aga selles osas ei hakka rohkem vaidlema, see teema on siit juba läbi käinud ja ühest vastust ei tulnud. Igaüks jäi oma vajaduste ja lemmikute juurde.
Mul endal ka üks Lupo nimeline punn, kuigi hetkel cruisab sõber sellega ja fännab olematut kütusekulu (maanteel viimati sai vist 2.x) :).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.11.2011 01:18 
Kasutaja avatar

DevilDeVille

Peale parkimise on ka veel 1 ainus pluss ja see on küttekulu.
Minujaoks samuti siuke suht surmahirmu tekitav punn.
Samuti ei saa ma aru mis tervemõistusega inimene ostab omale sellise käkatsi.
Suht isalt pojale auto, sest hiljem seda müüa on oioi kui raske kaldun arvama.
Kasutaja corbe oskab ehk rääkida smardi kohapealt kaasa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.11.2011 11:29 
Kasutaja avatar

plaan kui selline on osta linnas sõitmiseks,kui sellise raha eest kätte ta saaks siis vict polegi hiljem mõtet müüa,aga eks siis saab aru kui tuleb ise minna proovi sõidule,endal pole mitte midagi pisi punnide vastu,ja surmahirm võib ka juures olla,siis ei lähe julgeks kätte :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 7 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis