Ei tea, mul naabrimehel on ka, aga ta on küll talved läbi sõitnud ja majaeest pole ma teda ka kordagi lükkama pidanud. Ehk sõiduoskused (naine) mängivad ka miskit.
Aga noh, DevilDeville pole vist kunagi 2-ukselistest midagi arvanud, tal ainult ameerika laevad "märgades unenägudes". Mina ei tea, ma lasin Bahnil 130-140, rohkem lihtsalt ei tulnud

. Ei tundnud küll surmahirmu. Loomulikult ei saa seda võrrelda mingi luksusedaaniga, mis oma kaaluga juba "maas istub".
Aga noh mida mina ka tean, ma miskipärast fännan igasugu väikseid punne. Eks see oleneb vajadustest ka, aga kuna ma enamus ajast sõidan pigem üksi, siis miks ma pean mitut tonni rauda kaasas tassima. Väike punn oma kaaluvõiduga liigub piisavalt hästi (või noh loe siis oma kütusekulu suhtes piisavalt hästi, laev võtab kordades rohkem). Aga selles osas ei hakka rohkem vaidlema, see teema on siit juba läbi käinud ja ühest vastust ei tulnud. Igaüks jäi oma vajaduste ja lemmikute juurde.
Mul endal ka üks Lupo nimeline punn, kuigi hetkel cruisab sõber sellega ja fännab olematut kütusekulu (maanteel viimati sai vist 2.x)

.