Praegu endal sama kerega (olnud vanem ja plaanis uus kere), kuid bensukas 2.5. Diisleid ainult testisin.
Diislitega on subaru palju veenitanud, et korraliku boxeri teha. Arvan et asi on õnnestunud, kuid ikkagi see lühike esimene käik on

natuke kahtlane... Kuid 0-60 (Ja 80ni) teeb tublisti ära ja veoskeem õige 4vedu

Hooldus on suht kallis, kuid auto ei lagune. 220km pealt peaks vist jalle suure hoolduse ettevõtma (rihmad ja n.e) mis teeninduses maksab 700 EUR.
Soovitaks kontrollida ajalugu kardaanristi ja siduri vahetuse kohta. Kuid pole olnud - valmista. Meie 3 austost 2st on see välja vahetatud veel garantiikorras 100kt juures.
See kere mõnus kõrge, samas roolitunne ja juhitavus on hea. Uuema kerega tagasiside roolist on kadunud. Vedrustus on legacy-le tavapäraselt jäigem, kui võiks oodata (minu jaoks on +) ja müratase ikka tavaline (siin erilist progressi ei ole). Vedrustus kestab korralikult. Nahk ja istmed ise hea kvaliteetiga. Antud autol tippmudeleni puudu vaid panoraam luuk (mulle see paistis mõttetuna, kuid nüüd väga ebameeldiv et uus kere seda veel ei pakku

) ja navi (tegelikult subarute Navi kaart ja tarkvara on

. Kasulikud on vaid hooldusintervalide-kontrollide päevik. Soovil seda võiks ümberteha dvd-ks)
+ ja sama - on raamideta uksed. Näevad bro välja, kuid ajaga hakkavad järele andma ja laskma vett salongi. Mul 110km kellas ja automaatpesulas juba tilgub. Miskipärast scoobis ei ole võrku, seega ka uus autod salongis on kahjustatud cooleriga (slottid painutatud?)

Ei tea kuidas see mõjub aastatega...
Juhikoht on hästi planeeritud ja valmistatud. Ei tea kui pikk inimesed siin on kuid mina 192 ja 110kg puudu millistkis ei tunne. Ja veelgi istme ei ole lõpp positsioonis. Uuema kere suuremast plussidest on tagarea luxuslikud istmed, mida on oodata pereautost nagu OUTBACK. Siin aga peab ennast tagasi hoidma, et tagant saaks istuda.
Ja nagu OUTBACK-ile tavapärane - MEGA SUPER MAHUKAS tagaosa. Oma pikkuse juures sain paar korda probleemideta magada kui tagaistmed kokku lükkata

Üldine hinne - vägagi soliidne alternatiiv igale autole igas segmendis, kuid mõistliku hinnaga ja ülalpidamiskuludega (hooldus, kasko, küttekulud).