oliver330 kirjutas:
Tänan kõikki soovituste eest

Kui mul on korralikult koostatud järelmaksu leping, kus on kirjas kõik punktid mis puudutavad maksmist ja mitte maksmist, siis maksmata jätmise korral politseisse minnes lepinguga ja kui auto on ikka minu nimel siis ei tohiks probleeme olla ju, peaks tagasi saama sõiduki? Kui sõidukit on suuremal või vähemal määral kahjustatud siis selle peaks siiski korvama sissemakse, mis on pool auto hinnas mida siis ei tagastata. Maksmata jätmisel, raha mitte tagastamise panin ka lepingusse.
Loe nüüd järmist lauset väga hoolega ja täie tõsidusega. Unista edasi!
Püüan Sulle veel selgitada, sellelt järelmaksu lepingult võtab politsei ainult vajadusel nime ja uurib, ega ei ole tegu paadunud petisega. Kõik! Esiteks, lepingus peaks olema kõik sinu nõuded seadusekohased. Tunned Sa nii palju seadusi?
Teiseks, mille alusel se dokument üldse kehtiv on????
Ma võin sinu käest selle auto 1 kroonise sissemaksega ära osta. Kui ülejäänud raha hakkad nõudma, siis saad väljapressimise süüdistuse kaela. Vahet ei ole kelle nimele sa auuto jätad/teed. Autost ja rahast jääd ilma ikka.
Mida suurem petis,seda rohkem ta Sulle on nõus enda kohta andmeid andma, alates vanaemast lõpetades spermapanga andmetega.
Alati võib ka õnneks minna, kuid... Kui saad selle tehingu tehtud, petta saad, siis ära tule siia halama. Aitab ainult omakohus. Lepingu paberiks võid väga vabalt kasutada wc paberit, tuleb odavam.
See on puhas heatahtlik soovitus sulle, Sa loodad raha saada aga võid lõpetada sellega,et sul ei ole autot ega raha. Kes Sind aitab. Politsei? Ennem tehingu tegemis helista sinna asutusse ja küsi, kas nad aitavad!
Edu!