Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 23:53

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 16 postitust ]  Mine lehele 1, 2  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Autot kuni 10000 EUR
PostitusPostitatud: 03.02.2012 17:45 
Kasutaja avatar

Tervist!

Sooviks siis soetada vähe uuem auto hinnaklassis 10000 EUR kanti. Auto24-s sai ringi vaadatud ja tehtud paar valikud. Kindlasti peaks olema universaal kerega, beniisini mootoriga ja manuaalkastiga. Mis arvate sellest valikust, mis teinud olen. Igasugused kommenataarid teretulnud. :)

http://www.auto24.ee/used/859510
http://www.auto24.ee/used/950474
http://www.auto24.ee/used/978860
http://www.auto24.ee/used/929074
http://www.auto24.ee/used/936496
http://www.auto24.ee/used/958873

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Autot kuni 10000 EUR
PostitusPostitatud: 03.02.2012 18:17 
Kasutaja avatar

Lisaks veel siis 2 autot valikusse...
Subaru Legacy 2.0 121kW
http://www.auto24.ee/used/903311
Mazda 6 Elegance 2.0 108kW
http://www.auto24.ee/used/965936

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2012 19:40 
Kasutaja avatar

Ise sai kah mingi aeg tagasi samasugustele nõudmistele vastavat autot otsitud ja Avensis ja Accord tundusid kõige mõistlikumad. Kummalgi väga tüüpvigu ei ole ja pidavat kestma hästi, Avensisel võibolla paar viga rohkem. Accordi puhul ainsaks miinuseks on universaali puhul välimus, sest see taguosa on ikka kuradi veidralt pikk.

A6 on kah igati tore auto aga hädasid on tal tiba rohkem ja veermik kulub keskmisest kiiremini, jupid on muidugi soodsad aga suhteliselt tihedalt neid vahetada on ikkagi tüütu. Ja ärge hakkame rääkima, et ei kulu nad midagi kui terve silla vahetad jne, kulub neid jubinaid keskmiselt ikka kindlasti rohkem kui konkurentidel(japsid, Ford), tean seda omast käest.

Selliste autoga võrreldes tundub Golf ikka väga mõttetu.

Mazda 6 ei küündi küll kuidagi ühegi nende auto tasemele. Roostetab, laguneb ja müra isolatsioon on nii kehva, et kui näiteks raadiot kuulad siis pole vahet kas istud autos või seisad väljas auto kõrval, sama hästi on kuulda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2012 19:51 
Kasutaja avatar

Tänud info eest. Ootan veel tagasisidet antud autode kohta. Avensise mootorist kumb oleks parem valik 2,0 108 kW või siis 1,8 95 kW?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2012 20:05 
Kasutaja avatar

Aga miks Passat ei sobi ja golf sobib:
http://www.auto24.ee/used/977768

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2012 20:08 
Kasutaja avatar

Ei ole seda väitnud, et Passat ei sobi. Lihtsalt vaatan ja uurin kõik variandid läbi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2012 20:08 
Kasutaja avatar

jaapanlaste kohta ei tea midagi öelda, aga viimane vw golf mis esimeses postis on, masin tip-top, kestab hästi, jupid odavad ( välja arvata esimene lambda ca 2700 krooni maksab), olenevalt, kui suur oled, sellest lähtuvalt võib tulla probleeme juhi taha mahtumisega(ise olen 195 ja minu taha enam keegi ei mahu istumise,seda siis minu tava istme asendi järgi).liigub edasi ka mõistlikult ja võtab kindlasti teistest vähem kütet.mnt 5,5 ja linnas rahuliku kulgemisega 7. kõige suurimaks miinuseks selle 77kw mootori puhul sellised ilmad nagu praegu.peab pedaali tallama, et masin soojaks saada.mootori temp tõuseb normaalselt, aga salongi ei jõua nii ruttu järgi saada.eks see ka harjumise asi ja oleneb ka lisadest ( webasto / eber). ise olen sellisega 6a liikunud ja ei kahetse midagi ja ette ei heida. minule on see ära tasunud, ca 180tuh ls on kulutusteks hooldused, mida regulaarselt tehtud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2012 21:01 

http://www.autoleht.ee/testid/kasutatud?id=2146 subaru legacy

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2012 05:19 

jarxz kirjutas:
Mazda 6 ei küündi küll kuidagi ühegi nende auto tasemele. Roostetab, laguneb ja müra isolatsioon on nii kehva, et kui näiteks raadiot kuulad siis pole vahet kas istud autos või seisad väljas auto kõrval, sama hästi on kuulda.

Selle aasta mazdal on roostegarantii 12 aastat nii et ma ei muretseks sellepärast. Kui tekibki midagi, siis tehakse korda esinduse kulu ja kirjadega. Samuti need viimaste aastaste mudelid peaks juba OK olema. Esimese otsa mazda 6ed olid päris aplad roostele tõesti. Mis müra isolatsiooni puudutab, siis põhimõtteliselt olen nõus, et see on üsna tagasihoidlik, eriti esikoobastel, aga muusikat nüüd üleliia välja kosta küll pole. Endal on täiustatud bose sound ilma pigimatti lisamatta ja välja nüüd küll rohkem kuulda pole kui eelmistel autodel (galant nt). Plussiks vastupidavus. Viimase 4,5 aasta jooksul on auto tahtnud 5000 krooni eesti varuosi. (õlivahetused jmt hooldus lisaks). Isiklikult kui saaks uuesti valida (olin isegi omal ajal 3e valiku ees, accord avensis või 6), siis võtaks accordi. Seest tõesti vaiksem, istmed väga mõnusad korvid ja hinda hoiab väga hästi, avensiseid liiga palju ka juba peksab peale igast uksest, nii et varsti on oodata hinna kukkumist ilmselt...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2012 10:53 
Kasutaja avatar

Võtab kohe mõtlema...ise ikkagi eelistaks Accordi või siis Avensist. Ilmselgelt ei ole hea ilma halvata, oskab keegi nende kahe tüüpvigadest rääkida?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2012 17:11 
Kasutaja avatar

1tegija kirjutas:
Võtab kohe mõtlema...ise ikkagi eelistaks Accordi või siis Avensist. Ilmselgelt ei ole hea ilma halvata, oskab keegi nende kahe tüüpvigadest rääkida?

Avensisel kolvirõngad, mis garantii korras on enamustel juba tehtud ja ei tohiks enam probleeme olla aga kui hakkab õli sööma siis on teada milles viga.
Accordi bensukatel põhimõtteliselt mingeid tüüpvigu ei olnudki minu mäletamistmööda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2012 18:04 
Kasutaja avatar

Mina vaataks natuke niisuguse pilguga, et millised on minu auto kasutamise harjumused? Kas auto ainuke ja ülim kriteerium on vastu pidada? Kui tähtis on minujaoks koostekvaliteet, materjalid millega auto kasutamisel sagedamini kokku puutun - salong? Kui hea mul kõiki auto lisasid kasutada on, kui palju neid peaks auto küljes olema?
Kui suur on minu läbisõit, kas mul on vahet liiter rohkem sajale kulutava auto pidamisel?
Kui juba esimesest hetkest on selge, et mingi oluline osa jääb puudu, auto ei paku näiteks emotsionaalselt üldse seda tunnet, mida ma ostetud autolt ootaksin, siis on tehtud halb valik. Olgu selle igikestvusega siis kuidas on.
Igal sõidukil on varem või hiljem midagi viga, pole olemas ainukest ja õiget valikut auto ostmisel.

Edit:
Et ei oleks ainult teoreetiline targutus, lisan siis ühe mudeli mõtisklemiseks ka
http://www.auto24.ee/used/929762

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2012 19:53 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
jarxz kirjutas:
Avensisel kolvirõngad, mis garantii korras on enamustel juba tehtud ja ei tohiks enam probleeme olla aga kui hakkab õli sööma siis on teada milles viga.
Oskab keegi lähemalt rääkida, mis mootoritel ja mis aastakäikudel see kolvirõngaste probleem oli? Samuti huvitab, milliste kuludega jõutakse nende Avensistega sinna poole miljoni km läbisõitudeni, kuna mõnedel firmaautodel on see vaid 3 aasta läbisõit ning neid kogemusi peaks juba inimestel olema, kuid neid kogemusi millegipärast kusagilt lugemiseks ei leia...

Sellest rõngaste asjast on internetis räägitud küll, esines see 1.6, 1.8 ja 2.0 bensukatel. Mõned vist lasid mootoreid selle pärast kotti aga minu jaoks tundus see pigem kasutaja lollusena, sest kui sul ikka liitreid õli kaob ja sa ikka edasi sõidad siis midagi peab järgi andma. Probleem oli selles, et rõngad jäid kinni ja hakkas õli võtma ja lõpuks jäi mootor kuivale. Garantii korras vahetati neil mootoreid hullemal juhul ja kergemal juhul parandati see rõngaste jama, minuteada pärast uuesti seda jama ei tekkinud aga võin ka eksida.
See on asi mida saab väga lihtsalt jälgida ja Toyota parandas selle vea garantii korras tasuta, et ei ole mõtet vist väga selle pärast põdeda ja auto ostmata jätta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.02.2012 23:43 

tomcraft kirjutas:
Selle aasta mazdal on roostegarantii 12 aastat nii et ma ei muretseks sellepärast. Kui tekibki midagi, siis tehakse korda esinduse kulu ja kirjadega. Samuti need viimaste aastaste mudelid peaks juba OK olema. Esimese otsa mazda 6ed olid päris aplad roostele tõesti. .

See roostegarantii on paras naljanumber üldiselt. Nimelt see kehtib vaid läbiva rooste puhul ning ainult juhul kui autot esindusele iga aasta näitamas käid (kere kontrollimiseks). Juhul kui leitakse nt et tiib roostetab,siis esindus ütleb et peate selle korda tegema ning kui ei tee,siis kaob ka keregarantii. Seega see 12a on vaid turundusnipp millest reaalselt küll kasu ei ole.
Olen selle keregarantii pärast nii Audi kui ka Mazda esindustega vaielnud. Tolku ei ole. Läbivat auku ei ole, järelikult esindus korda ei tee.

Üldiselt valiks välja kindlalt Avensise nende seast (olen omanud 08a Avensis & 06a Mazda6). Avensise plussid: töökindel/odav ülapidada/ergonoomiline/suur pagasnik/tagapingil palju ruumi/hea järelturg/korralik varustus(kojameeste soojendus/vihmasensor/mp3 SOL paketiga).
Accord on tõsiselt kole tagant :). Aga kui nelikvedu tahad,siis loomulikult võta Subaru :),ainult mootor võiks 2.5 olla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2012 07:30 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
art kirjutas:
Juhul kui leitakse nt et tiib roostetab,siis esindus ütleb et peate selle korda tegema ning kui ei tee,siis kaob ka keregarantii.
St kui on pindmine rooste, siis ma ise pean maksma kordategemise eest (kus, ainult nende juures?) ja kui ei ole nõus maksma, siis kaob ka garantii? Äkki kellelgi on need garantii tingimused käepärast, sest kui see jutt tõele vastab, lõhnab see kahtlaselt palju tarbijakaitse järele, mida näiteks DAS võiks lahendada, kuna see kõik ei lähe enam mõiste "garantii" alla. St sel juhul on seal mingi "konks" ja seda tahakski teada.

No tglt oli asi nii, vist, et kui on mingi värvi kahjustus, siis pead selle korda tegema, et garantii kehtiks. Kui aga kuskilt värvi alt mullitab vms. ja pindmist kahjustust pole siis läheb garantii alla.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 16 postitust ]  Mine lehele 1, 2  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis