tomcraft kirjutas:
Selle aasta mazdal on roostegarantii 12 aastat nii et ma ei muretseks sellepärast. Kui tekibki midagi, siis tehakse korda esinduse kulu ja kirjadega. Samuti need viimaste aastaste mudelid peaks juba OK olema. Esimese otsa mazda 6ed olid päris aplad roostele tõesti. .
See roostegarantii on paras naljanumber üldiselt. Nimelt see kehtib vaid läbiva rooste puhul ning ainult juhul kui autot esindusele iga aasta näitamas käid (kere kontrollimiseks). Juhul kui leitakse nt et tiib roostetab,siis esindus ütleb et peate selle korda tegema ning kui ei tee,siis kaob ka keregarantii. Seega see 12a on vaid turundusnipp millest reaalselt küll kasu ei ole.
Olen selle keregarantii pärast nii Audi kui ka Mazda esindustega vaielnud. Tolku ei ole. Läbivat auku ei ole, järelikult esindus korda ei tee.
Üldiselt valiks välja kindlalt Avensise nende seast (olen omanud 08a Avensis & 06a Mazda6). Avensise plussid: töökindel/odav ülapidada/ergonoomiline/suur pagasnik/tagapingil palju ruumi/hea järelturg/korralik varustus(kojameeste soojendus/vihmasensor/mp3 SOL paketiga).
Accord on tõsiselt kole tagant

. Aga kui nelikvedu tahad,siis loomulikult võta Subaru

,ainult mootor võiks 2.5 olla.