Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 00:19

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Saksast konkreetse Megane huvi
PostitusPostitatud: 24.02.2012 14:07 

Huvi sellise müügisoleva sõiduki vastu.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=5
Lugenud foorumitest, et on olemas sellised inimesed, kes Saksas kas kohapeal või sageli läbisõidul. Huvitab see, et kas on olemas keegi või teate soovitada, kes näiteks
Steinbach-Hallenberg piirkonnas müügis oleva auto võiks üle vaadata ning kui on usaldusväärne siis ka võinmalik edasine ost ja äratoomine.
Tean, et olemas ka firmad, mis toovad ära 1000.-eur teenustasu + muud kulud eest aga seda esialgu ei soovi. Mõeldav oleks vb leida treilerikoht .....aga esiaglu vaja tuvastada, kas tehniline seosukord ok:

Üks palve veel, ei oska saksa k, proovisin google translaterist ja ka online sõnastikke aga päris kindel ei ole kas korrektselt aru sain. Kas all on kirjas, et lisatasuta garantii või?
GEBRAUCHTWAGEN - GARANTIE GEGEN AUFPREIS !!!!EVENTUELL VORHANDENE WINTERRÄDER GEGEN AUFPREIS!!!
INZAHLUNGNAHMEN MÖGLICH!!NETTOVERKAUF INS AUSLAND MÖGLICH!!!FINANZIERUNG UND LEASING AUCH OHNE ANZAHLUNG ZU TOP-KONDITIONEN!!

Aitäh võimaliku abi eest!

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Saksast konkreetse Megane huvi
PostitusPostitatud: 24.02.2012 14:22 

See peaks siiski tähendama,et garantii & rattad lisatasu eest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 01:46 
Kasutaja avatar

Olen ka aru saanud, et kui sa ei soeta omale mingit 76a. Eldoradot siis Ville su teemasse nöökima tuleb. Üldjuhul kräunub ta pea igas ostuabi teemas juhul kui soetad alates 80+a. masinat. Sharanit ja muud säärased Saksa perevagunid on üldse saatanast.

Ville on nagu majavamm, kui sa sead talle mõnusa elukeskkonna siis peatselt ta ka platsis sul on :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 11:13 
Kasutaja avatar

Täna teda õnneks pole - läks oma kädiga lumepudruseid külateid mõõtma :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 23:25 

Ei maksa D-devillet nüpeldada siin, küsimus on pädev ja ma tegelikult ei saa üleüldse aru, miks siukest autot osta. Täna sõitsin megane universaalkerega taksoga ja käiguvahetus käib sellise kolksuga, et fooritaga teised autot ka kuulevad. Õudne saan. Kui auto on tehaseuuena juba taoline peldik, siis mis ta veel kasutatuna olla võib? Väärtust kaotab ka ilmselt nii, et järgmise päeva hommikul õue minnes on ümmargune 0 maja ees.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2012 00:26 
Kasutaja avatar

Igal kodanikul on ju puhtalt omad maitse eelistused. Kui inimesele see isend meeldib, siis võiks kohe pikalt ja viisakalt talle lahti seletada miks ei tasu osta just temale huvi pakkuvat isendit. Vaadates siin autode ostuabi teemades igat teist postitust siis üldjuhul algavad need alati üsna negatiivses toonis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2012 23:23 

Aitäh tõlkimise abi eest kõigepealt!
:) Eks siis kirjutan miks huvi? Ise nimelt omanud sellist Megane juba 2.a ja selle aja jooksul jõudnud (ostsin kasutatuna) 105 tuh läbisõidult - 170 tuh km-ni ja ega ise ka ei uskunud Megani kvaliteeti aga 2009 soodsalt sain pmst korralike lisadega ja töötab tervikuna suht hästi. Hea mugav teekonarusi "tasandav" esivedrustus, ple loomulikult sportlik auto.. Tehtud ainult regulaarhooldused (õlid, filtrid jne 20 tuh hooldusintervall) ja kärab küll. Eestist uuena ostetud oli ja regulaarse hooldusajalooga. Vist 2 x niiskete ilmadega on spido valgustus kadunud ja 1 x ei saanud -31C käima (aku ka oli poolpeetis) ja muud ei olegi. Esitule pirne "sööb" ka ca 2 tk aastas. Keskmine kütusekulu on 4 - 4,5 sõltuvalt aastajast (seepär ostsingi, sest liigun palju Tallinn - Vasalemma - Padise - Tabasalu). Enne omasin Celica 6 gen (väga hea auto) ja see minu kasutada 7.a jooksul oli 155 tuh - 330 tuh km (pmst roostetas ja kulus ära -istmed jne aga tehnikaosa toimis ideaalselt) enne seda 98 uuena ostetud Carisma (ca 30 x 3.a jooksul garantiijamasid :( ......
Ega ise ka ei uskunud, et Megane kestab aga kui ei proovi, siis ei saagi teada. Selle ajastu Lagunaga lood hoopis s....d pidid olema (veermikujamad). Eelmine auto oli Celica 6 gen. 7.aastaga 155 tuh - 330 tuh km. Elas oma elu ära ja praeguste kütusehindadega, kui sõita aastas ca 25 või enam tuh on diisli "pidamine" väga mõistlike kuludega. Kerge kere 1700 - 2500 pöörde juures väänet isegi 63 kw mootoril piisavalt, nii uskumatu kui see ka pole.
Seega praegune Megane on 63Kw diisel 2006.a ja soov oleks saada 96 või 110 kw diisel naisele (78kw ka müügis meil kohapeal aga Eestis müüdavate varustuse, läbisõidu ja hinnasuhe pole ok). Endale ma ei tahagi - enda omaga kulgen veel 1-2a - ei viitsi ma jännata autovahetusega, kuni tehnika toimib ja km hind kontrolli all. Oleks vast lihtsam osta aga (oehh ohkama võtab) ta tahaks musta ja lisadega jne ja "tõmbega" mootoriga (irw) ja ökot ja soodsa hinnaga (ajab loetelu naerma) :D . Pole just kerge leida sellist kombinatsiooni - samas see, mis Saksas, oli mitte paha. Kes nüüd krt kinni võtab, on see hooldusajalugu tõene või e-bayst ostetud raamat ja .....
Seda veel, et 96kw ei ole Eestis üldse saada alates 2006.a ja 110kw on üks müügil aga see on üle vaadatud Citymotorsis ja mõnede "agadega". Mõlemad mootorid liigutavad Megane olematu kaaluga keret vägagi OK
DeVille, kusagil lugesin, et sul Tallinna Renault esinduses. Kas sul võimalik temalt uurida kuidas need 96kw ja 110 kw mootorid üldiselt ok. 110 kw pidi veel ketiga olema. Eks ma rahulikult vaatan -mõtlen, kiiret pole ....
Läkski pikaks!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2012 11:37 

Kõigepealt soovitaks Devillel selgeks õppida autoklassid, siis ei jätaks ta ka sellist võhiku muljet

Et kas ikka BMW 5-seeria on väikeauto või mitte?

Hea leht selleks on näiteks siin (EU-Kommission)
http://de.wikipedia.org/wiki/Fahrzeugklasse

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2012 15:24 

DevilDeVille kirjutas:
ookuitore kirjutas:
Kõigepealt soovitaks Devillel selgeks õppida autoklassid, siis ei jätaks ta ka sellist võhiku muljet

Et kas ikka BMW 5-seeria on väikeauto või mitte?

Hea leht selleks on näiteks siin (EU-Kommission)
http://de.wikipedia.org/wiki/Fahrzeugklasse

mind need klassid ülemäära ei huvita - reaalselt on siseruumi viieses vähem, kui enamikus klassijagu allpoololevates. a nuh, olgu ma pealegi võhik :D

Viieses tõesti ruumi vähe, vähemalt minu jaoks. Ja siin konkreetses teemas Ville'l ju täitsa õigus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2012 13:13 

Noh, Deville üldjuhul tühja jama ei aja ja ma olen enamjaolt temaga täiesti nõus. Mina samuti ei mõista osade inimeste margieelistusi, samas ei tee ka neid maha. Kindlasti proovige erinevad marke, saate vähemalt hiljem neid omavahel võrrelda.

Ahjaa, oma EU-Kommisioonid võite omale sisse istuda, mina sõidan ,e39 ja näiteks minu taga saab istuda küll inimene, noh ilma jalgadeta inimene aga siiski. Samas pereliikme Skoda Fabias on minu taga ruumi nii, et istu seal taga kasvõi jalg üle põlve.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2012 16:03 
Kasutaja avatar

x2k kirjutas:
Ahjaa, oma EU-Kommisioonid võite omale sisse istuda, mina sõidan ,e39 ja näiteks minu taga saab istuda küll inimene, noh ilma jalgadeta inimene aga siiski. Samas pereliikme Skoda Fabias on minu taga ruumi nii, et istu seal taga kasvõi jalg üle põlve.

pikendatud kerega fabia?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.02.2012 23:39 

No e39 on üldse kahtlane auto...ka mazda 3 on seest suurem.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis