Vabandan juba ette OT pärast, aga kust üldse see mõte, et naisel peaks olema väikeauto? Reeglina on need mõtted meeste poolt neile pähe pandud, kasutades ära naiste ebakindlust manööverdamisel siis, kui nad on alles algajad. Nendes peredes, kus mees leiab naisele võimaluse sõita natukene aega ka suurema autoga (et oma hirmust üle saada), on vähemalt minu tutvusringkonnas KÕIGI naiste hilisemaks valikuks suurem (mugavam, võimsam, luksuslikum, stabiilsem, turvalisem jne) auto. See on elatud läbi ka mu enda naise puhul, esimese auto valis oma eelarvamuste põhjal, need eelarvamused hajusid poole aastaga ja viimased 4-5a sõitnud vaid luksklassiga ega tule väikesed autod kõneallagi, lisaks on julgustanud ka oma sõbrannasid, kes samuti nüüd suuri autosid eelistavad... räägivad täpselt nagu mehedki, et see luksus on 110% väärt 1-2l suuremat kütusekulu

. Pakun lihtsalt alternatiivi, kuna kahju on vaadata naisi, kellele mehed mingeid Focuseid jms junne ostavad ning ei lase naistel üldse tekkida suurema auto kogemusi ja seejärel väidavad, et naine ise "tahab", kuigi ta ei teagi tahta paremat.
Olen täiesti nõus sinuga, suurem auto on mõnusam aga kui väikeauto on inimese enda soov siis ei saa kätt ette panna. Pole see mõte ka minu poolt talle pähe pandud, ise väldiks igal võimalusel motoriseeritud ostukärusid.