Õigus dellu

Ma ekslikult kirjutan kõik, millesse REAALSELT kahest uksest sisse ronid kupeeks
Põhjamaade lehkülgi kust vaadata väga ei tea, peaks vist uurima, kuid kas seal mitte ei või hinnad ka päris kõrged olla?
Ma vaatan, et kui nt Saksast vaadata (rohkem omanikelt jah, mitte platsilt) siis nii kokku 2k eest (Eestis) saaks juba päris kobeda pilli (piltide järgi, pluss varustus ka (kliima, katuselook, sportvedrustus...). Istme-peeglisoojenduseta saaks hakkama, praegugi autod ilma selleta ja sõidavad (meestele olla istmesoojendus üldse väga halb, viljakust arvestades

).
Hea, et varuosad odavad, kuid B-varuosad peavad ka korralikult?
Krss, mis neil uuema-otsa autodel halvasti läheb? 81kw mitte nii kindel, aga piisavalt, et töötaks? Saan aru, et kõik millel vähem elektronni on tavaliselt parem, aga kas toona oli vahe juba nii suur? Ja 66kw on pigem ne rõba ne mjasa või siiski ka piisavalt normal?
Ma hetkel väga üle 2k maksta ei saa auto eest (seep ka igasugused kallid chipid-fläshid jääksid tulevikku, kui juba pole muidugi chipitud...üks saksas vist oli isegi). Vana Mondeonäraka pealt, mille kõigepealt maha müüma pean "kaotan" ka korralikult rulli, aga noh kuna dislat kõvasti odavamalt saab, siis tuleb suhteliselt lühikese ajaga raha tagasi (~aasta

). Seep ka tahan hingelähedasemat autot, mis mulle väljast (hea kui seest ka) meeldiks. Öko, sest ikka üliõpilastöölise elu

Mineku suhtes on mul suva, vanaemaökosõit ei ole vastumeelt. Suvel saab lennata vanamehelt "laenatud" autoga

Põhjamaiseid häid lehti?

Aitäh teile suur muide!