Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 02:02

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 15 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Audi A4 B8 2008
PostitusPostitatud: 17.07.2012 19:59 

Tegin Audi foorumisse ka teema, aga mida rohkem infot seda parem.

Kuna vaja uus auto valida ja ring on suhteliselt kitsaks mul tõmmanud, siis järjekordselt on sõelal Audi A4, kuid b8 kerega seekord.
Sõelast vajus läbi igasuguseid aparaate, alates 2004 aasta Bmw 3 seeria diisel coupest kuni 2011 aasta Vw Jettani, vahele jäid Focused, Kiad jne. :D Jetta veel kõlgub juuksekarvaga seal sõela augus, kuid arvatavasti vajub sealt läbi kehva varustuse tõttu, kuigi ls on 16 000 ja eestist ostetud, mis tähendaks muretuid lähiaastaid.

Räägime aga sellest Audist veel.
Valikus on 2.0 diisel 105kw, käigukasti tahaks automaati, aga küsimusi tekitab selle töökindlus ja remont ei ole kindlasti nätsupaki raha eest, samas lugesin Audi klubi kasutaja teemat, kus tema manuaalkasti ka juba lahatud. Seekord tuleb auto ka esivedune, sest quattro läheb hinnapiirist kõvasti välja.
Huvi tekitavad ka elementaarsete kuluosade hinnad - pidurikettad, klotsid, rattalaagrid, eelsüüteküünlad jne. Näiteks Mitsubishi Grande kukkus kiiresti "sõelast" läbi, kui ma rattalaagri hinna teada sain - 201 euri tk. B osa. :o Seda on veits palju ja neid pidi eesti teedel ka kuluma.

Igatahes ootan igasugu infot selle auto kohta.

Minu valikusse on jäänud sellised masinad, kõige rohkem on silm peale jäänud esimesele

sellest reast

Suurem osa masinaid on valitud siia ritta kärukonksu olemasolu pärast.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Audi A4 B8 2008
PostitusPostitatud: 17.07.2012 20:06 
Kasutaja avatar

Seda läbisõiduasja tasuks kindlasti kontrollida ennem. Sealt reast on 2el ainult märgitud et hooldatud esinduses ja ühel veel garantii olemas. Saksast toodu on arvatavasti ikka keritud kuna seal sõidetakse kõvasti diislitega.

EDIT : sealt valikust on parim see parempoolne kuna garantii veel olemas ja korralik sportnahk. Garantii aastalõpuni niiet äkki õnnestub veel mingid asjad seal garantiikorras ära vahetada

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 20:24 

Reimers kirjutas:
Seda läbisõiduasja tasuks kindlasti kontrollida ennem. Sealt reast on 2el ainult märgitud et hooldatud esinduses ja ühel veel garantii olemas. Saksast toodu on arvatavasti ikka keritud kuna seal sõidetakse kõvasti diislitega.

EDIT : sealt valikust on parim see parempoolne kuna garantii veel olemas ja korralik sportnahk. Garantii aastalõpuni niiet äkki õnnestub veel mingid asjad seal garantiikorras ära vahetada

See viimane on tõesti samuti üks eelistusest justsama garantii ja nahksisu pärast, hind on ka omajagu meeldivam.
Revali kaudu püüan loomulikult kõikvõimaliku autode ajaloost teada saada, mis peaks olema neil ju saadaval.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 20:30 
Kasutaja avatar

No jah need saksast tulnud Audid on nii ja naa :D Et kust sa need läbisõidud nii väga teada saad ? Siis peab Saksast esindusest uurima vms. Võtmest vist saab ka ls kontrollida kuid kui usaldatav see on.

Muidugi sellist pilli kaltsisuga osta oleks :err

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 20:40 

Reimers kirjutas:
No jah need saksast tulnud Audid on nii ja naa :D Et kust sa need läbisõidud nii väga teada saad ? Siis peab Saksast esindusest uurima vms. Võtmest vist saab ka ls kontrollida kuid kui usaldatav see on.

Muidugi sellist pilli kaltsisuga osta oleks :err

No ma mõtlen, et esindustel võiks omavahel mingi infovahetus toimuda.
Ja kusjuures neid pille nahksisuga jäi mulle silma vist paar tk. kogu auto24 valikust - üks seesama must ja teine oli heleda sisuga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 21:32 
Kasutaja avatar

Oli jah. See must nimelt veel S line niiet

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 21:51 

Reimers kirjutas:
Oli jah. See must nimelt veel S line niiet

S-Style ikka :rokib Ma loodan, et Jevgeni midagi muud selle auto juures ette ei kujuta. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 21:54 
Kasutaja avatar

Suva see Jevgeni selle lükkad Revalisse jalaga sisse kontrolli :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2012 14:33 
Kasutaja avatar

Audil on ühtne süsteem, kontrolli kus tahad. Ma kunagi enda oma müüsin, siis ostjaga kontrollides selgus ka, et 60 000 keritud. Positiivne oli samas asja juures see, et 172000 asemel oli 232000 ja just oli ära tehtud rihmavahetus, nii et ostja sai teisalt jälle väga suure summa lisakulust maha tõmmata (sest sai eeldatud et 180 000 pealt tuleb teha).
Samas ma ei saa aru loogikast, miks Saksas peab diisliga rohkem sõitma kui mujal maailmas. Üldse hakkab see iba ära tüütama igas teemas, et diisliga sõidetakse palju ja üldse kõik alla 25000 aastas sõitmised on kindlalt keritud. Mul on ka diisel ja sõidan aastas 12-15000. Ma olen veendunud, et suurem osa inimesi kasutab autot siiski tööle-koju ja korra kuus maale vanemate-vanavanemate juurde sõiduks. Ma võin näidata jällegi autot, mis on sõitnud 10a-ga alla 50000, alles hiljuti oli 5a peale 12000 :D.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2012 18:41 

Räägitakse sellepärast, et:
1. Vahemaad on pikemad kui Eestis (Saksas nt)
2. ostavad inimesed kellel on väga palju vaja sõita ja tuleb kokkuhoid diislilt (erinevalt eestlasest, kellel pole bensiini jaoks raha aga tahaks "ulmetõmmet" saada)
3.Loomulikult on seal ka inimesi, kes sõidavad 50k oma diisliga 10e aasta jooksul, aga need pillid mida hea hinnaga sealt tuuakse, on reeglina pilbasteks sõidetud (hind loeb aga odavatel masinatel on reeglina päris suured läbisõidud ERITI arvestades fakti et eestlase jaoks ei eksisteeri autot millel on yle 140k kella peal)

Muud nagu väga pole, eriti iba ka pole :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2012 19:45 

tomcraft kirjutas:
(erinevalt eestlasest, kellel pole bensiini jaoks raha aga tahaks "ulmetõmmet" saada)

Sry, viitsid lahti seletada? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2012 21:33 

Noh diisel reeglina sama töömahuga ja kw võrreldes bennakaga vähe nobedam linnaliikluses....
kerge huumoriga näide.... :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2012 21:58 
Kasutaja avatar

tomcraft, ükski su väidetest ei ole otseselt vale, aga ei saa üldistada et Saksamaal kõik sõidavad "miljon" km aastas. Sellepärast hakkabki see igas teemas ja foorumis ära tüütama, kui keegi kohe teatab et Saksamaalt on kõik autod keritud. Loomulikult ärilistel eesmärkidel võidakse tuua odvamaid/suurema läbisõiduga, aga kindlasti on ka selliseid, kes ostavad sealt korraliku auto ja müüvad teda siin samuti väärilise hinnaga.
Saksa mõistes loomulikult ei ole a la 100km päevas tööle ja teist samapalju koju mingi probleem kui elu ja töökoht Bahni lähedal, oled samamoodi poole tunniga tööl nagu meil Lasnamäelt õismäele tööle sõites, aga ega siis kohe kõik nii ei käi. Samas jälgivad ka Sakslased oma läbisõite suht pingsalt kui auto liisingus. Ma ei oska täpselt seletada kuidas seal see teema on, aga sisuliselt sa autot ostes pead liisingule miski läbisõidu ette andma ja selle alusel ka arvutatakse kuumaksed jne. Võimalik et see on kuidagi jääkväärtusega seotud. Igatahes tean, et mu Saksamaa tuttav oli mõned aastad tagasi just hädas, et nad on sõitnud üksjagu vähem kui öeldud sai ja see ei ole hea. Töökoht sattus vahepeal kodule oluliselt lähemale ja läbisõit langes miski 15-20km peale ots.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2012 22:57 
Kasutaja avatar

Ei väida et oleks keritud kuid tuleks siiski kontrollida et ei oleks keritud :D Suure ls autod on saksas soodsamad ja neid diilerid siia tarivadki üldiselt. Kui on väike ls siis on hind ka kirves

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.07.2012 02:50 

Reimers võttis asja lühidalt kokku.
Loomulikult on alati erandeid, keegi ei väidagi vastupidist, aga ega keegi plegi öelnud et hea raha eest ei saa korralikku autot ju :)
...Ja alati pole kerimises süüdi saksa, siinsamas eestis keritakse suurem osa autosid (kas siis esimest või mitmendat korda, see on iseasi). Sõbrakutil üle tee kerimispunkt nö, ja võib öelda, et saba on taga....arva ära, mitu eesti nr autot seal 100st käib ja mitu on just toodud orig. läbisõiduga & servise raamatuga?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 15 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis