Tegin Audi foorumisse ka teema, aga mida rohkem infot seda parem.
Kuna vaja uus auto valida ja ring on suhteliselt kitsaks mul tõmmanud, siis järjekordselt on sõelal Audi A4, kuid b8 kerega seekord.
Sõelast vajus läbi igasuguseid aparaate, alates 2004 aasta Bmw 3 seeria diisel coupest kuni 2011 aasta Vw Jettani, vahele jäid Focused, Kiad jne.

Jetta veel kõlgub juuksekarvaga seal sõela augus, kuid arvatavasti vajub sealt läbi kehva varustuse tõttu, kuigi ls on 16 000 ja eestist ostetud, mis tähendaks muretuid lähiaastaid.
Räägime aga sellest Audist veel.
Valikus on 2.0 diisel 105kw, käigukasti tahaks automaati, aga küsimusi tekitab selle töökindlus ja remont ei ole kindlasti nätsupaki raha eest, samas lugesin Audi klubi kasutaja teemat, kus tema manuaalkasti ka juba lahatud. Seekord tuleb auto ka esivedune, sest quattro läheb hinnapiirist kõvasti välja.
Huvi tekitavad ka elementaarsete kuluosade hinnad - pidurikettad, klotsid, rattalaagrid, eelsüüteküünlad jne. Näiteks Mitsubishi Grande kukkus kiiresti "sõelast" läbi, kui ma rattalaagri hinna teada sain - 201 euri tk. B osa.

Seda on veits palju ja neid pidi eesti teedel ka kuluma.
Igatahes ootan igasugu infot selle auto kohta.
Minu valikusse on jäänud sellised masinad, kõige rohkem on silm peale jäänud esimesele
sellest reastSuurem osa masinaid on valitud siia ritta kärukonksu olemasolu pärast.