Reimers kirjutas:
Siis on jah teine plats ikka

Aga üldiselt kui on korralik sakslaste mitte türklaste autoplats siis tünga ei saa kuna neil vaja mainet ka ikka hoida. Korralikud platsid toovad kõik vead ja kriimud ikkagi välja jne.
Noh see maine on küsitav täna. Ma kunagi pidin ostma ühe auto Lexuse esindusest (kasutatud). Õhtul 17:30 avastasin kuulutuse (õigemini tellija avastas) ja sai kohe kõne tehtud ja palutud bronnida, kuna 18ni oli lahti. Ma ise olin mingi 100km eemal ja poleks jõudnud. Järgmine hommik pidin varakult kohal olema. Õhtul 22 paiku mõtlesin, et lasen kuulutuse ka välja, et siis hea kohapeal vaadata. No ja mida ma avastan, õhtusest 11900 hinnast on saanud vahepeal 15400. Ei hakanud hommikul niisama nalja pärast kohale sõitma. Sai helistatud ja siis saadeti sisuliselt pimedasse kohta. Teatasid rõõmsalt, et see on meie auto ja ise teame mis teeme, kui tahad ostad uue hinnaga või tore oli ja headaega. Noh siin ei saa küll rääkida niiöelda vigade mainest, aga noh jah.
Vigade kirjeldamisega on vast ka nii ja naa, samuti toonud ühe auto Opeli esindusest. Oli endal diagnostika kaabel olemas ja suur oli müügimehe imestus kui ise kaabli sappa lükkasin. Tuli ka ilusti välja miski sise/välisõhu regulli klapi viga. Sai küll selle pealt hinda alla natuke, aga keegi polnud seda kuskile kirja pannud.