Tervist, aitan siis tuttavat natuke hädaga.
Igatahes, juhtus nii et spidoblokk läx lolliks, ning hakkas mootor puterdama, käis esinduses, tehti diagnost, spido läks korda, ning öeldi et mingi plokk või aju on läbipölenud ja remondi kalkulatsioon oli 15k,,, sai koju ära siis mootr hakkas varsti jälle putetdama ja mitte käivituma, käis kusagil mitte esinduses, diagnoos sama, ning tehti midagi aju juhtmekimbuga ning aju pistiku kinnitus lõhuti ära natuke,, sai koju autoga, kuid öhtul garaaazi ajada ei saanud,, niipalju leidis et ajupistik lahti vajunud, kuid kuna suur tragöödia juhtus peres, siis auto seisnud nüüd paar aastat, ning keegi pole tegelenud... Nüüd tahab jälle asja käima saada.
Läxin siis appi, aju pistik kinni ja aku peale,, esialgu läx 5 minutit ootamisele, et auto signapuldile hakkaks reageerima, kuna signa peale ja maha panek, vötab immo maha, aga mis imelik oli, avastasin et kui vötit ees pole, siis spidoplokis ölituli pöleb ja jääbki pölema,,, süüde sees kaob ära,,, immo tuli läx pölema paariks sekondiks kui süüde sisse panna, pensu pump löi(kuna penapump liigutas siis immo on maas), aga starterit vötmest liikuma ei saanud,, ning siis selgus et sama vaikseks jäi varemgi auto tal kui remonti pöördus,, mul läx aga juba kiireks siis jäi asi nii, nüüd siis enne kui uuesti lähen, tahaks teada et kus tollel autol on milline süüte relee kuskohas, ning kas tohib anda ergutusele otse voolu(uskumatult kehvakohapeal sellel starter), kartmata et aju läbi pöleb, ning mida see pölev ölituli tähendada vöib,,,
oodatud igasugused ideed,,,
_________________ "kui ma tahan et mul tagasild järgi lohiseks, rendin ma käru"@Lupo 3L VAG, margipõhine diagnostika orig Ross-Tech seadmega, Lihtsam liigutus vabal ajal 5.-
|