Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 09:24

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Et vältida asjatute postituste mahtu ning, et sinu tehtud teema saaks kõige kiiremini pädevaid vastuseid, peab teema pealkiri sisaldama järnevaid detaile:
1. Auto mark ja mudel.
2. Väljalaskeaasta
3. Mootori tüüp (tähis oleks eriti sobiv)
4. Võimalikult täpne ning lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem kerega jne)

NÄIDE: BMW735 1996, 3.5L, M62B35, tühikäik jamab!

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Streetrace.org Team

Tee uus teema Vasta teemale  [ 40 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Probleem, jahutusvedelik kaob
PostitusPostitatud: 28.03.2013 10:19 
Kasutaja avatar

Lihtsamal jahutussüsteemil nagu Audi80nel on, ei teinud KleenFlo "puru" moel olev lekkepeataja midagi katki. Iseasi palju tast kasu on. Jama tekib vbolla siis kui on mingid soojaklapid või väiksed kanalid.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2013 11:00 
Kasutaja avatar

Enda sellel autol, millel samuti tuvastamatu leke oli, sai viimases hädas proovitud ka igasuguseid lekete peatajaid. Ainus, mis reaalselt toimis ning võimaldas sõita isegi 10 000km tilkagi jahutusvedelikku juurde valamata, oli selline toode:

http://www.kseal.com/uk/

Meie turul seda ei liigu ning tuleb välismaalt tellida. Hind on võrreldes teistega kõvasti kõrgem, kuid samas teised meie turul pakutavad tooted pidasid vast maksimaalselt 500km või tekitasid ummistusi. Antud toode ei ummistunud kordagi (kasutasin rohkem, kui ühe korra ning enne auto müümist sõitsin 40000km peatatud lekkega mootoriga), kuid päris igaveseks remondiks teda pidada ei saa. Samuti peab selliste "remontidega" arvestama, et päris kuuma ei tohiks autole anda - siis ei pruugi väga pikalt kesta. Kuigi lugesin tookord kasutajate kogemustest, et kasutati ka rajapäevadel kasutatavatel sõidukitel ning pidavat hoidma küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2013 23:54 
Kasutaja avatar

Kuule tänud sulle. Ma üht asja kallasin sinna sisse mis ma automaailmast sain, mingis rohelises pudelikeses.
Kadu on palju väiksem kuid mingi kadu jäi ikka sisse. Eks ma üritan selle ära tellida selle ja looda et su sõnad peavad ka minupuhul paika!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.04.2013 21:12 
Kasutaja avatar

Mul sierral ka kunagi veepump lekkis. Ostsin automaailmast mingi 3 eurose lekkepeataja ja tegutsesin kasutusjuhendi järgi. Veepumba peatas ilusti kinni aga mõned nädalad hiljem jäi ka termostaat kinni.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.04.2013 09:12 
Kasutaja avatar

Kontrolli lõdvikud üle, mul oli juhus kuidas loiku ei tekkinud aga kadu oli ca 1.2liitrit sajale, syydlaseks katkine salongiradika lõdvik :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2013 23:37 
Kasutaja avatar

3lvis kirjutas:
Välismaal on populaarne teha jahutusvedelikule CO2 test kus siis testriga nn. nuusutatakse jahutusvedeliku ja kui tester värvi muudab siis on tihend läbi. Kas ja kus Eestis seda tehakse ei tea kahjuks. Googelda jahutusvedeliku CO2 test või headgasket sniff test.

vot jah, mul ka mitmest kohast silma jäänd jutud selle toote kohta aga ei ühtki kindlat nime.
on eestis seda kuskilt saada? või teab keegi mõnda brändi vähemalt et ma saaks edasi mõne sobiva välismaa netipoe välja googeldada..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.04.2013 23:58 
Kasutaja avatar

Siim kirjutas:
Koju sa seda endale ei osta,kallis on,ca 230 eur siin(6x saab kasutada),kasutame ainult t6esti väga anomaalsete juhtumite puhul kuna ained on kallid ja myyakse nagu CIA-le erandkorras....

Aga muidu teooria on 6ige,gaasid ja vedelikud :D

no see siin asub seal kus su profiilis kirjas või see on mingi vigur? :D aga kui keegi eestis 6ndiku eest 230st eurist või minupoolest ka törts kallimalt on nõus testima siis andku teada. mul ongi anomaaliad. ega mul ehku peale kogu asi lahti võtta lasta ka odavam ei tule.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.04.2013 20:16 
Kasutaja avatar

Sellisest asjast te räägite

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2013 00:23 
Kasutaja avatar

http://www.ebay.com/itm/Engine-Block-In ... b3&vxp=mtr

täitsa müügil, videos näitadut variant küll juppmaad kallim.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.05.2013 20:41 
Kasutaja avatar

Elke autos oli taoline seadeldis täitsa olemas. Vedelik pidi jh kallis olema ja ta säilivusaeg ka suht väike

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 40 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis