Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 05:38

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Et vältida asjatute postituste mahtu ning, et sinu tehtud teema saaks kõige kiiremini pädevaid vastuseid, peab teema pealkiri sisaldama järnevaid detaile:
1. Auto mark ja mudel.
2. Väljalaskeaasta
3. Mootori tüüp (tähis oleks eriti sobiv)
4. Võimalikult täpne ning lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem kerega jne)

NÄIDE: BMW735 1996, 3.5L, M62B35, tühikäik jamab!

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Streetrace.org Team

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Bmw E34 530iaT M60B30 käigukastiprobleem!
PostitusPostitatud: 29.02.2012 03:53 

Tere!
Et juhtus siis selline asi, et vana automaatkast hakkas järsku andma veateadet Getriebeprogramm ja kui Drive sisse lükkasid siis sõitis ainult 3nda käiguga ja ära ei vahetanud...ülejäänud R-tagurpidikäik ja N-neutraal toimisid ilusti! Kuna ei julgenud enam edasi sõita...armatuuris ka enam E ja D ei põlenud peale seda sai auto viidud Elvasse Respom Autosse! Niisiis võeti kast maha ja oli selgunud, et kastiõli iseenesest normis, aga halli metallipuru täis, mille tulemusena oli õlikanalid kinni tõmbanud ja ilmselt hakanud midagi sealt metalli sööma!
See selleks sai siis Eesti Bmw-klubi foorumi kaudu kasutaja ``Lauri1`` käest kast tellitud 200euri tahtis koos kohaletoimetamisega ja kusjuures see veel oli hinna sees! Kohapeal, aga selgus, et turbiini ka tarvis...Lauri veel küsis kas turbiini ka vaja kuna ise võhik selle automaatkasti kohapeal helistasin remondifirmasse...öeldi kui sul ta ei väristanud pole vaja! Siis helistati mõne aja pärast uuesti remondifirmast, ja kuule sul ikka turbiini ka vaja, et kast ostetakse alati turbiiniga...selge sain siis Lauri käest Smartposti teel turbiini 25euri eest! Ja nüüd ja juba enne pühi auto ikka seal ja kuna pühad tulid vahele helistasin esmasp, et siis pidi kätte saama...öeldi, et jah homme saab kätte kuna kast koos ja õli tuli puudu, et homme saab õli juurde ja siis normis! 28ndal enne lõunat helistasin uuesti...öeldi, et autol ei taha tagurpidikäik toimida ja mehed timmivad ja annab teada kui korda saab, et vb kast ikkagi vigane!

Küsimus ongi nüüd selles, et kui homme korda saavad oleks väga hea kuna oma aja/raha ja närvikulu vägapalju kulutanud ja ikka ei saa siis masinat korda! Tegu on siis täpsemalt 93.a. 530iaT`ga mootoriks M60B30. Ja kast töötas enne avariirežiimi sujuvalt ja vaikselt vahetas käike ei mingit viivitust ega jõnkse...et keegi oskab äkki öelda, mis ma tegema peaksin või kuidas käituma...kui homme saab kasti korda siis pole hullu on mure lahendatud, aga omapoolsed ettepaned väga teretulnud jne!
Sai vähe pikk lugu, aga vast pole hullu! :)
Vana kastiga seoses võis olla õli pikalt vahetamata ja tõmbas filtri umbe ja kanalid samuti ja nii ta avariirežiimi jooksis, aga kasutaja Lauri1 EBK-foorumist lubas isegi kastile garantii anda, et ei saa aru mis anomaaliaga siis tegu...

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Bmw E34 530iaT M60B30 käigukastiprobleem!
PostitusPostitatud: 29.02.2012 16:09 

Tanel kirjutas:
Need M60 automaat kastid ei ole teab mis tugevad jah. Turbiinidega on see, et tegelt peaks koos turbiiniga küljest ära võtma, ma polegi aru saanud mis ta seal muidu nahka võib keerata.

Vot ei oska öelda jah käin täna remonditöökojast läbi kuna siiani pole keegi märku andnud ja turbiin sai veel eraldi järgi viidud sinna...nüüd eile öeldi, et auto ei taha tagurpidi sõita, et mehed timmivad...praegu mast suht maas kuna ilgelt pappi alla taotatud...uus garantiiga kast ja turbiin ja ikka ei saa korda...ma ei usu, et EBK-foorumist kasutaja Lauri1 müüs katkise kasti...ta tundus suht siuke muhe vana ja lubas isegi garantii anda...pigem on asi remondimeestes kahtlustan krt seda teab! :?
Tänu sellele kannatab nüüd ka automüük ja lõppkokkuvõtteks pean ta saia raha eest ära veel andma+mitmekordne kahjum...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.02.2012 16:14 
Kasutaja avatar

Küll korda saad. Nii kaua las vanaema käristab pappi edasi. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.02.2012 16:53 

audivana. kirjutas:
Küll korda saad. Nii kaua las vanaema käristab pappi edasi. :rokib

Vanaema koob sukka mitte ei kärista pappi! :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2012 00:32 

kas see on see numbrimärgiga 530TFE, millel kuulutuses jube palju ebareaalset infot, et mis kõik tehtud ja vahetatud?
ma olin selle auto omanik hiljuti, kõik seal kuulutuses olev info ei saa mitte kohe õige olla, üldse on see auto väga kirju minevikuga, aga sellest ei hakka ma siin kirjutama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2012 00:40 

sixa kirjutas:
kas see on see numbrimärgiga 530TFE, millel kuulutuses jube palju ebareaalset infot, et mis kõik tehtud ja vahetatud?
ma olin selle auto omanik hiljuti, kõik seal kuulutuses olev info ei saa mitte kohe õige olla, üldse on see auto väga kirju minevikuga, aga sellest ei hakka ma siin kirjutama.

Need asjad ei ole väljamõeldis, mis kuulutuses kirjutatud ja mind see minevik ei huvita võid lugeda siit teemat:
viewtopic.php?f=52&t=78103

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2012 01:15 

siit tulebki ju välja, et see tehti seitse aastat tagasi. ketiasju jms, sinu kuulutuses kirjas, et ei viitsi otsida seda vana exceli tabelit, tegelt on se üldse devildeville vms remont, mis oli väga ammu ja sul polegi selle kohta andmeid.
iisaki kastiõlid ja filtrid vahetused, ka ikka väga ammused.
ja sa kirjutad siin nagu kõik oleks eelnev päev tehtud.
kulla mees, auto sõites kulub.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2012 01:16 

-Timpz1987- kirjutas:
sixa kirjutas:

Need asjad ei ole väljamõeldis, mis kuulutuses kirjutatud ja mind see minevik ei huvita võid lugeda siit teemat:

Krt, ma ei saa ka tilka näpimata jätta.
Uuri, millal need inimesed viisid remondikuuri läbi?
Kas sa tead, et asjad kuluvad aastatega ning kui remont on tehtud mingi 3 või rohkem aastaid tagasi, siis see ei kuulu enam remondi alla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2012 01:29 

kiljotiin kirjutas:
-Timpz1987- kirjutas:
sixa kirjutas:

Krt, ma ei saa ka tilka näpimata jätta.
Uuri, millal need inimesed viisid remondikuuri läbi?
Kas sa tead, et asjad kuluvad aastatega ning kui remont on tehtud mingi 3 või rohkem aastaid tagasi, siis see ei kuulu enam remondi alla.

Ääküll ääküll las ta siis jääb teist oli ikka tuhat tänu...aitäh teile...no oli siis oli, aga auto näeb välja praegu välja üle keskmise E34 nii kere, mootori kui ka lisade poolest ja see, et tagurpidikäiku pole see tuli ka nii ootamatult...lootsin abile, aga sain noa selga... :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2012 01:50 

mis noa selga, ausus on tähtis. kui sa pole aus ja tuleb asju välja, siis on see sinu, kui müüja viga, kui pole midagi välja tulla, siis on kõik ok, lihtsalt ära kirjuta kuulutusse, et kõik just tehtud jms, kui kõik on korras, siis kirjuta seda, mitte mingit igivana asja, millest sa kuulnud oled, jah, siis tehtigi, aga see oli siis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2012 02:07 

sixa kirjutas:
mis noa selga, ausus on tähtis. kui sa pole aus ja tuleb asju välja, siis on see sinu, kui müüja viga, kui pole midagi välja tulla, siis on kõik ok, lihtsalt ära kirjuta kuulutusse, et kõik just tehtud jms, kui kõik on korras, siis kirjuta seda, mitte mingit igivana asja, millest sa kuulnud oled, jah, siis tehtigi, aga see oli siis.

Kui ma poleks aus siis ma ei oleks ka hinda langetanud 1100.- peale ja kirjutanud, et autol puudub tagumine käik, sumbuti resokas teeb häält, tagumine kojamees küll toimib, aga vart vaja jne! Oskad äkki parem soovitada, kes remondib e34 automaatkaste normaalse hinnaga?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2012 10:39 

-Timpz1987- kirjutas:
sixa kirjutas:

Kui ma poleks aus siis ma ei oleks ka hinda langetanud 1100.- peale ja kirjutanud, et autol puudub tagumine käik, sumbuti resokas teeb häält, tagumine kojamees küll toimib, aga vart vaja jne! Oskad äkki parem soovitada, kes remondib e34 automaatkaste normaalse hinnaga?

kui endale teha, siis võiks lasta teha korralik remont, ei ole küll väga odav, aga peale seda ta jälle kestab.
http://www.dialab.ee/ sellises firmas.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis