Kuna bassikaid juba liiga palju kogunenud siis läheb müüki üks väga vinge 18" Ascendant Audio Mayhem subwoofer. Värskelt recone-tud minu poolt, et põhimõtteliselt on tegemist uue elemendiga. Kõik peale korvi ja magneti on uus, sest need ei kulu ega vanane. Element on tehtud nii, et ta kannataks veelgi rohkem võimsust. Originaalis on sellel elemendil 5 tsentreerimisrõngast, minu omal on 8, et suurendada veelgi mehhaanilist võimsustaluvust. Lisaks on veel sellel "hõljuvad" vuntsid tsentreerimisrõngaste vahele õmmeldud vuntside asemel ning lisatud on koonusele pehmendused, et vältida cone slap-i. Kõik kasutatud osad on USA-st ja parima kvaliteediga, isegi spetsaalne liim on tellitud USAst ja ainuüksi see maksab rohkem kui mõne mehe terve bassikas. Samade juppidega ehitatakse kõige vingemad Fi ja Ascendant Audio elemendid kaasa arvatud minu enda võistlusautos olevad elemendid millega olen saavutanud 157dB.
Võimsust talub kirjade järgi 2500W RMS originaalseades, tegelikult kannatab tunduvalt rohkem, isegi kordades rohkem. Minu oma kannatab veelgi rohkem ja 5000W+ RMS pole probleem sellele järgi lasta õigetes tingimustes.
Ideaalne bassikas võistlemiseks või mõnda väga karmi igapäeva tümaka autosse ning 150+dB pole mingi probleem saavutada.
Andmed:
Coils Dual 2 Ω
Re 1.4 Ω
Fs 33.2 Hz
Qms 6.62
Qes 0.27
Qts 0.26
Mms 317 g
Sd 1210 cm^2
Vas 148.9 l
SPL 94.9 1W/1m
Bl 26.2 Tesla Meters
Xmax 30mm (one-way)
RMS 2500W
Sealed enclosure N/A
Ported enclosure 5-8 CF
Mounting depth 10.75″
Driver Cutout Diameter 16.750″
Driver Overall Diameter 18.500″
Driver Displacement 0.26 CF
Weight 75 lbs

12" vs 18"

Hind: 480 EUR
Telefon 53450423
Asub Elvas, Tartus ja vajadusel mõteb ka mingi posti võimaluse välja.