AntiL kirjutas:
emmure kirjutas:
ja nagu alati iga teema siin streetraces läheb huumoti alla. moded peaks paremini vist jalgima ja bännima neid kes ei postita siia teemaga . siin on teema HOw low can you go mitte kuidas sa käppade peale saad.
ja mis põhjusel sa ise siin teemas nii aplalt käppadele sõidust ja tõstukite teemal sõna võtad?
vahel tundub, et see madaldusteema läheb sinna neegrivelgedega samasse patta: ei koti, kas näeb välja kena või kas üldse sobib selline lahendus, peaasi, et oleks võimalikult äärmusesse laskutud. Ja naljakas on see, et kõigi nende madaldusekritiseeriate kiuste (sh mina) tehakse nimelt oma elu keerulisemaks ja masin inetumaks, lastes nimme oma autot veel rohkem vasta maad ületades hea maitse piire.

Ma pa
kkun oleks imelik kah kui me kõik sõidaks autodega mis meeldivad sulle ja teistele kellele madaldus ei meeldi? Eestis niigi kõik
sama sugune . 1 ostis jo
ppe teine vaatas kõva ja ostis sama .
ja varsti nagu venemaal kõik must ja hall ja kõva riik. Kuid mis teha meil on rohkem julguks , aega
j a viitsimist siis .
kui me viitsime liigelda ja valida teed , värvida ja mässata autodega .
igal inimesel oma arvamus, igal inimesel oma maitse.
kui me kõik käiks teiste maitse jargi siis inimestel oleks ebamugav.
Nii et phmt see teema on tehtud ju inimestele kes viitsivad seda teha aga nagu igas teises teemas siin Street
rces on ainult mõttetu möla .
ja nii see foorum aina läheb madalaks ja madalaks :S
kirjutan siia veel seda kah et teie kellele ei meeldi madalad autod ja vihkate vms neid .
siis selline naljakas lugu et - maha teevad ja räägivad autodest ainult kadedusest.
Miks te igas teemas kirjutate seda?
ma pakkun siin samas teemas saaks välja lugeda ühe ja sama kasutaja mingi vähemalt 3 postitust et mulle ei meeldi madalad autod mulle ei meeldi.
1 kord kirjutamist ( mitte igas madala auto teemas ) täitsa piisab

Või te arvate et mida rohkem te siin kirjutate seda kiiremini neid tõstetakse ülesse?
vaevalt.
Ni et jah igal inimesel omad huvid .
mõnele kõrge auto mõnele madal.
mõnele ema mõnele tü
ttar.
me ei laima teie autosid et ouu vaata sul suur nagu JEEP aga tegelt ford mondeo :S
Ma ei mõista milleks kogu see maha tegemine üldse.
Tahate parandada maailma siis alustage iseennast .
nuppu, ole hea ja loe oma postitus üle. Juba kolmas teema kus ma loen, et sa kirjutad tütar kahe tt-ga. Mul ei ole midagi sinu ega madalate autode vastu. Lihtsalt raske on sellist teksti lugeda kus kirjavigu on rohkem kui kirjutajal hambaid suus.