Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 22:00

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 1177 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 79  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: How low can you go ?
PostitusPostitatud: 05.11.2011 22:26 
Kasutaja avatar

mis puutub Axo mesasse . siis selline viisakas madaldus on sul ja pole tal häda midagi . las meie teeme veel madalaks aga originalist sul ikka silma torkavam auto ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.11.2011 11:50 
Kasutaja avatar

a kui käpasi õõtsutada?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.11.2011 12:02 
Kasutaja avatar

ei no sätid käpa paika vaatad et alla ei lähe võtad kuvaltsi tõmbad paar litrit sisse ja hakkad tõstma pole mingit stressi :D

Tegelt õõtsutamisest parem varjant on pilpad rataste alla loopida :) või nuh alati saab ka tiiva äärtest tõsta kui tiib muidugi rätstaili puhul kätte ei jää :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.11.2011 12:03 

Aga kumba pidi õige õõtsutada on? Kas paremalt vasakule või vasakult paremale?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.11.2011 12:10 

eest taha

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.11.2011 12:34 

diagonaal tundub ka loogilin õõõõtsutada

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.11.2011 12:45 
Kasutaja avatar

mõistlik...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.11.2011 13:17 
Kasutaja avatar

Ma olen ühe korra tõstukit ennast õõtsutanud, kuna auto õõtsutamine ei toonud tulemusi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.11.2011 13:20 
Kasutaja avatar

ja nagu alati iga teema siin streetraces läheb huumoti alla. moded peaks paremini vist jalgima ja bännima neid kes ei postita siia teemaga . siin on teema HOw low can you go mitte kuidas sa käppade peale saad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.11.2011 14:40 

aa mis pilpaid alla soovitate? lepp ,kask?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.11.2011 14:47 
Kasutaja avatar

Aafrika mahagon pole siiani alt vedanud.
Kindlasti väärispuit!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.11.2011 14:52 
Kasutaja avatar

AntiL kirjutas:
emmure kirjutas:
ja nagu alati iga teema siin streetraces läheb huumoti alla. moded peaks paremini vist jalgima ja bännima neid kes ei postita siia teemaga . siin on teema HOw low can you go mitte kuidas sa käppade peale saad.

ja mis põhjusel sa ise siin teemas nii aplalt käppadele sõidust ja tõstukite teemal sõna võtad?

vahel tundub, et see madaldusteema läheb sinna neegrivelgedega samasse patta: ei koti, kas näeb välja kena või kas üldse sobib selline lahendus, peaasi, et oleks võimalikult äärmusesse laskutud. Ja naljakas on see, et kõigi nende madaldusekritiseeriate kiuste (sh mina) tehakse nimelt oma elu keerulisemaks ja masin inetumaks, lastes nimme oma autot veel rohkem vasta maad ületades hea maitse piire. :D

Ma pakkun oleks imelik kah kui me kõik sõidaks autodega mis meeldivad sulle ja teistele kellele madaldus ei meeldi? Eestis niigi kõik sama sugune . 1 ostis joppe teine vaatas kõva ja ostis sama . ja varsti nagu venemaal kõik must ja hall ja kõva riik. Kuid mis teha meil on rohkem julguks , aega j a viitsimist siis . kui me viitsime liigelda ja valida teed , värvida ja mässata autodega .
igal inimesel oma arvamus, igal inimesel oma maitse. kui me kõik käiks teiste maitse jargi siis inimestel oleks ebamugav.

Nii et phmt see teema on tehtud ju inimestele kes viitsivad seda teha aga nagu igas teises teemas siin Streetrces on ainult mõttetu möla . ja nii see foorum aina läheb madalaks ja madalaks :S

kirjutan siia veel seda kah et teie kellele ei meeldi madalad autod ja vihkate vms neid .
siis selline naljakas lugu et - maha teevad ja räägivad autodest ainult kadedusest.
Miks te igas teemas kirjutate seda? ma pakkun siin samas teemas saaks välja lugeda ühe ja sama kasutaja mingi vähemalt 3 postitust et mulle ei meeldi madalad autod mulle ei meeldi.
1 kord kirjutamist ( mitte igas madala auto teemas ) täitsa piisab ;)
Või te arvate et mida rohkem te siin kirjutate seda kiiremini neid tõstetakse ülesse? vaevalt.

Ni et jah igal inimesel omad huvid . mõnele kõrge auto mõnele madal. mõnele ema mõnele tüttar.
me ei laima teie autosid et ouu vaata sul suur nagu JEEP aga tegelt ford mondeo :S
Ma ei mõista milleks kogu see maha tegemine üldse.
Tahate parandada maailma siis alustage iseennast .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.11.2011 15:37 

emmure kirjutas:
AntiL kirjutas:
emmure kirjutas:

ja mis põhjusel sa ise siin teemas nii aplalt käppadele sõidust ja tõstukite teemal sõna võtad?

vahel tundub, et see madaldusteema läheb sinna neegrivelgedega samasse patta: ei koti, kas näeb välja kena või kas üldse sobib selline lahendus, peaasi, et oleks võimalikult äärmusesse laskutud. Ja naljakas on see, et kõigi nende madaldusekritiseeriate kiuste (sh mina) tehakse nimelt oma elu keerulisemaks ja masin inetumaks, lastes nimme oma autot veel rohkem vasta maad ületades hea maitse piire. :D

Ma pakkun oleks imelik kah kui me kõik sõidaks autodega mis meeldivad sulle ja teistele kellele madaldus ei meeldi? Eestis niigi kõik sama sugune . 1 ostis joppe teine vaatas kõva ja ostis sama . ja varsti nagu venemaal kõik must ja hall ja kõva riik. Kuid mis teha meil on rohkem julguks , aega j a viitsimist siis . kui me viitsime liigelda ja valida teed , värvida ja mässata autodega .
igal inimesel oma arvamus, igal inimesel oma maitse. kui me kõik käiks teiste maitse jargi siis inimestel oleks ebamugav.

Nii et phmt see teema on tehtud ju inimestele kes viitsivad seda teha aga nagu igas teises teemas siin Streetrces on ainult mõttetu möla . ja nii see foorum aina läheb madalaks ja madalaks :S

kirjutan siia veel seda kah et teie kellele ei meeldi madalad autod ja vihkate vms neid .
siis selline naljakas lugu et - maha teevad ja räägivad autodest ainult kadedusest.
Miks te igas teemas kirjutate seda? ma pakkun siin samas teemas saaks välja lugeda ühe ja sama kasutaja mingi vähemalt 3 postitust et mulle ei meeldi madalad autod mulle ei meeldi.
1 kord kirjutamist ( mitte igas madala auto teemas ) täitsa piisab ;)
Või te arvate et mida rohkem te siin kirjutate seda kiiremini neid tõstetakse ülesse? vaevalt.

Ni et jah igal inimesel omad huvid . mõnele kõrge auto mõnele madal. mõnele ema mõnele tüttar.
me ei laima teie autosid et ouu vaata sul suur nagu JEEP aga tegelt ford mondeo :S
Ma ei mõista milleks kogu see maha tegemine üldse.
Tahate parandada maailma siis alustage iseennast .

Offtopicu jätkuks: Ennem kui vajutad Sisesta nuppu, ole hea ja loe oma postitus üle. Juba kolmas teema kus ma loen, et sa kirjutad tütar kahe tt-ga. Mul ei ole midagi sinu ega madalate autode vastu. Lihtsalt raske on sellist teksti lugeda kus kirjavigu on rohkem kui kirjutajal hambaid suus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.11.2011 15:49 
Kasutaja avatar

ole ise vene rahviusest ja kirjuta nii paljugi hästi eesti keeles ja siis saad aru et asi pole nii lihtne :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.11.2011 16:04 
Kasutaja avatar

Ei ole küll vene keeles väga pädev, aga nii palju kui koolis õppisin, siis ka neil algas uus lause suure algustähega. Parandage mind, kui ma eksin.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 1177 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 79  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis