Aastaid umbes 6 tagasi sõitsin E30 touring rahavrullikaga(rahvarallikaga) samal trassil. Reastusin vasakusse, et eesolevast mööduda. See väike moment kui seal olin, suutis tagant tulla üks e65 ja kukkus tuledega vilgutama. Ma ei sõida kunagi nii aeglaselt, et just otseselt jalgu jääda(lubatu piires üle

). Reastusin tagasi rahulikult ja hoidsin näppu püsti. Möödus, aga kukkus kohe ees võimlema. Sõitsin rahulikult koju Jürisse ja kutt sabas. Ma pole suurem asi kakleja, aga endaeest vast suudan seista. Loomulikult oli suur värin sees, et mis jõmm nüüd kaelas on. Tulin autost välja, et avada värav. Selle ajaga jõudis see ka autost välja. Sõitsin hoovi ja hakkasin väravat sulgema ja "siis see kõik algas". Mingi 20-ndates tavaline kuju(enam-vähem eakaaslane) lendas kohe peale. Mida ma näitasin jne. Ütlesin, et kas sa vilgutasid, vastas jah. Küsisin mis põhjusel? Sellele vastust ei saanud, aga sõimu ja ähvardust küll, et kuidas ma julgen näppu näidata jne. Ma küsisin, kas nägid täpselt mis näpp püsti oli? Ka ei vastanud. Jutuajamine toimus nii et mina hoovis tema piiri taga. Lõpuks(20 minutit hiljem umbes) ütlesin, et palun astu hoovi sisse, siis saame selle jamaga ühele poole. Küsis miks, vastasin et siis saan sind rahulikult maasse taguda. Sellepeale lahkus too noormees. Noh olime suht. sama kasvu ja mõõtu nii et ei midagi erilist.
Tegelikult on aga asi nii, et oma tervise ja heaolu nimel(ma olin suht. loll et ta koju juhatasin) võiks sellistel põmmpeadel lasta rahulikult omi asju ajada ja mitte ise provotseerida rohkem. Nagu ka videos näha, siis volkari juht. ju ka provotseeris pidurdades. Oleks tagasi reastunud poleks seda jama juhtunud. Olgu süüdi kes tahes ja olukord milline tahes. Mul oli veel ka rase naine autos, nii et ikka väga loll olin sellessuhtes. Ta rääkis samalajal politseiga muidugi, et kuidas asjad kulgevad. Ega me teadnud, kes või mis sealt autost välja astub

Eks vanemaks saades mõtleme kõik vähe teistmoodi. Olles nüüd kahe lapse isa, siis ikka enne mõtlen kas hakkan kellegagi võitlema... ei tasu ära, kohe kindlasti.