laskark kirjutas:
Pealegi oli aruteluks vist perses amordid mitte eemaldatud amordid. Või olen ma millesti valesti aru saanud? Selles suhtes oleks retsept neile, kes macpherson vedrustusega autol amordid eemaldavad ja edukalt sõidavad tänavatel. Nüüd hr. Keenius Pang läheb võtab mõnel autol, millel amort ja vedru on eraldi (Näiteks Golf 4 tagavedrustus) amordi alt ära ja imetleb kui hirmalt madalaks see auto läks.
A ma arvan, et see teema juba ammu ammendas ennast, et võiks selle lõpetada. Kes mõistab auto veermikku see mõistab .. kes ei mõista, siis parem oleks kui lihtsalt ei torgiks neid teemasid.
No see on ju elementaarne et kõrgus ei muutu kuna amort ise ei oma mingit vertikaalselt vastupanu jõule (auto mass). Konkreetne "suur" küsimus oli sõnastatud just sedamoodi, et võetakse kõik 4 amorti ära, ehk praktilist tüüpi ülesanne. Infernol täiesti õigus, aga tõin välja asja macphersoni puhul praktilise külje.
Üritasin küll väljendada seda, et ei ürita öeldut ümber lükata, vaid rõhutasin ühele teisele tekkinud probleemile, mis praktikas muudab kogu asja olemust, aga paistab, et suutnud seda igaühe jaoks selgeks teha. Sai ju spetsiaalselt mainitud vedrustuse tüüp mille korral antud olukord tekib ja Keeniuste kohta vihjatud et neid võib enese teadmata õiguski olla.
Pilti panna ei ole, olen hoidnud enda autod normaalsel sõidetaval kõrgusel.