Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 00:00

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 1177 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 79  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: How low can you go ?
PostitusPostitatud: 13.07.2010 23:34 

Inferno kirjutas:
Suure ringi küsimus - mis juhtub autoga välimuse poole pealt,kui kõik 4 amorti alt ära võtta?

Keeniuste vastusevariandi pakun ise: auto vajub madalaks ja lääpasse
Ülejäänud oskavad võibolla ise mõelda....

Kui sul amorte pole, kuhu sa püstaku/macphersoni puhul vedru toetad? (http://image.vwtrendsweb.com/f/8905237/ ... _Strut.jpg) Ka keeniustel on õigus, omamoodi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2010 23:39 

Panen veel ühe pildi. Loodan, et Audi omanik ei pahanda, et ta masinat salaja pildistasin.

remain kirjutas:

Pilt

Viimati muutis laskark, 18.07.2010 16:20, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2010 00:11 

laskark kirjutas:
Pealegi oli aruteluks vist perses amordid mitte eemaldatud amordid. Või olen ma millesti valesti aru saanud? Selles suhtes oleks retsept neile, kes macpherson vedrustusega autol amordid eemaldavad ja edukalt sõidavad tänavatel. Nüüd hr. Keenius Pang läheb võtab mõnel autol, millel amort ja vedru on eraldi (Näiteks Golf 4 tagavedrustus) amordi alt ära ja imetleb kui hirmalt madalaks see auto läks.

A ma arvan, et see teema juba ammu ammendas ennast, et võiks selle lõpetada. Kes mõistab auto veermikku see mõistab .. kes ei mõista, siis parem oleks kui lihtsalt ei torgiks neid teemasid.

No see on ju elementaarne et kõrgus ei muutu kuna amort ise ei oma mingit vertikaalselt vastupanu jõule (auto mass). Konkreetne "suur" küsimus oli sõnastatud just sedamoodi, et võetakse kõik 4 amorti ära, ehk praktilist tüüpi ülesanne. Infernol täiesti õigus, aga tõin välja asja macphersoni puhul praktilise külje.

Üritasin küll väljendada seda, et ei ürita öeldut ümber lükata, vaid rõhutasin ühele teisele tekkinud probleemile, mis praktikas muudab kogu asja olemust, aga paistab, et suutnud seda igaühe jaoks selgeks teha. Sai ju spetsiaalselt mainitud vedrustuse tüüp mille korral antud olukord tekib ja Keeniuste kohta vihjatud et neid võib enese teadmata õiguski olla.

Pilti panna ei ole, olen hoidnud enda autod normaalsel sõidetaval kõrgusel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2010 00:19 

Sorry .. ei mõelnud üldse sind. Suutsin postitust kirjutades quote tag'e valesti lugeda ja nii sina alusetu laimu ohvriks ka langesid. Mõtlesin siiski Inferno postitust ja sinu vastu polnud midagi. Tundsin lihtsalt, et võiks veidi täiendada.

Võite mind nüüd loba pärast maha lasta :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2010 08:43 

-arzy- kirjutas:
krss kirjutas:
Pane sinna aukudesse vähemalt udukad sisse, näeks parem välja ja oleks hetkega vist tõhusaimad (madalaimad) udutuled Eestis :think

Minu mäletamist mööda nii madalale ei tohtinud panna(ei viitsi praegu LEst min. kõrgust välja otsida) neil muidu kõrgused maast ja omavaheline kaugus seadusega paigas, nii et väga lambist ei saa neid igast aukudesse toppida.

Lowbossidele ei kehti see!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2010 17:26 
Kasutaja avatar

Ma ei saa aru, kas te nende ulmemadalate autodega sõita ka üldse saate ? Endal mahub õõtsa kinnituse ja maapinna vahele enamvähem 0.33 kokapurk (stange ja maapinna vahe vähem kui suitsupakk) , mis tähendab, et auto on võrreldes osadega siin suhteliselt kõrge, aga ikka nühib põhi vastu maad osades kohtades..... Parkimisest rääkimata, kui äärekivi olemasolu ära unustad, pahteldad 2 nädalat jälle stanget... Ise vaikselt kahetsen juba, et sai madalaks tehtud auto.

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2010 17:59 
Kasutaja avatar

pole minu oma, aga aasta tagasi sai linnas seda nähtud. Kes tunnistab omaks?

Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2010 18:01 
Kasutaja avatar

Viimane G2 kuulub ühele minu tuttavale. Peaks olema gti ja liigutab selle auto kohta meeldivalt nagu näha sai haapsalus avaüritusel.

Vähe OT aga mul on ka vaja ennast vahest väljaelada foorumis :D

Madalad autod on nendele kes sõita oskavad ning auto on neile kallis asi ja ei hala koguaeg ning kasutavad tihtipeale ka hobikorras rajal käimiseks, viimane eeldab normaalset madalduse kompletki mitte lõigatud vedrusid.
Ülejäänutele on autod A-st B-sse sõitmiseks eriti nendele kes äärekivid ära unustavad(ma ei tea kuidas see võimalik on :err ).
Olen omanud ikka päris madalaid autosid ja sõitnud igasugustega veel lisaks endaomadele ning pole jäänud kuskile minemata ning pole ka midagi ära lõhkunud. Juba 5 aastat tagasi käis see hala et mis te autosid madaldate, millal see lõppeb? Autoomanike enda asi kui madalalt nad lendavad.

Natuke mitte OT :D
Pole minu masin. (refonda sai tema viimaseks koduks)
Pilt
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2010 18:12 
Kasutaja avatar

No vb see äärekivide värk on tõesti lihtsalt alguse asi, aga vahest unustan tõesti ära, et ei tohi lähedal lasta, eks sellepärast ka, et tükk aega normaalse kõrgusega autoga sõitnud....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2010 21:51 
Kasutaja avatar

kj kirjutas:
No vb see äärekivide värk on tõesti lihtsalt alguse asi, aga vahest unustan tõesti ära, et ei tohi lähedal lasta, eks sellepärast ka, et tükk aega normaalse kõrgusega autoga sõitnud....

Ega ma otseselt sind mõelnud, on ka hullemaid äärekivi proffe(minu enda ema :D) aga üldine suhtumine on selline et läraki äärekivisse siis on pargitud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2010 01:00 

mr.dynabass kirjutas:
pole minu oma, aga aasta tagasi sai linnas seda nähtud. Kes tunnistab omaks?

[img]piltpilt

sai siis mingiaeg tagasi lampi mingi reede vms öösel rääku burksi mindud sööma sõbraga, vaatasime et oh kena G2 , siis ütlesin ühele vennale et kena G2 sul, ta ütles aitäh, siis rääkisime seal veits et avalaksul käis normaalselt edasi (tema muidugi ajas et ei käinud midagi), ning ta pidi sellega opentracki sõitma hakkama , see on jah GTI 1.8 originaal mootoriga(tema jutu järgi originaal :D ).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2010 01:18 
Kasutaja avatar

Pilt

:D see on alles algus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2010 08:56 
Kasutaja avatar

See on üks paganama kena mazda 6!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2010 12:22 

Paks1 kirjutas:
sai siis mingiaeg tagasi lampi mingi reede vms öösel rääku burksi mindud sööma sõbraga, vaatasime et oh kena G2 , siis ütlesin ühele vennale et kena G2 sul, ta ütles aitäh, siis rääkisime seal veits et avalaksul käis normaalselt edasi (tema muidugi ajas et ei käinud midagi), ning ta pidi sellega opentracki sõitma hakkama , see on jah GTI 1.8 originaal mootoriga(tema jutu järgi originaal :D ).

Seal vahel ongi originaal gti moto, aga on teine käigukast(lühemad käigud) ja autot on kergemaks tehtud, originaalis kaalub see mingi 800-900kg. Just selle kaalu vähendamisega ongi asi nii hästi liikuma saadud.
Et päris OT poleks, siis minu väike projekt:
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2010 12:55 

keegi on huvitavalt tagumist otsa värvinud :D

EDIT: a ma nägin sind ka eile kristiine ees :rokib

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 1177 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 79  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis