callaway kirjutas:
leidsin netist sellise pildi.
kas kellegile on see maja tuttav või see sierra vms? pilt küll eestis tehtud, aga ei tea kus.
[ig]http://www.bmwclassic.ee/galerii/album/flash/acc.jpg[/img]
Seda autot pole enam ammu-ammu seal kus ta pildil paistab.Tartus Roosi tänaval ühe töökoja territooriumil asus see auto vanasti ja omal jalal ja täiesti pleekimata värviga olevat kohale sõitnud.Aastad aga läksid mööda ja omanik kes selle auto sinna nö. hoiustada jättis unustas vist auto vahepeal täielikult.Käisin minagi korduvalt küsimas töökoja meestelt,et kas ehk saaks omaniku kontakti vms et seda autot ära osta. Igatahes tol ajal omanikul müügihuvi veel polnud.Aastaid 2-3 tagasi aga oli järsku see auto sealt hoovist kadunud ja nagu ma aru sain,siis lõpuks oli keegi läinud viisaka rahapakiga omanikule külla ja nii see auto sealt minema viidigi.e21-e foorumis peaks selle auto praegune omanik tegutsema siiamaani.Kasutajanime ma hetkel kahjuks ei mäleta.
Edit: jäin sinu postitust uuesti silmitsema ja paistab et tunned huvi hoopis sierrari vastu.Igatahes pilt tundub olevat tehtud ikkagi seal Roosi tänaval.Sierra kohta mul kahjuks täiendavat infot pakkuda ei ole.