Impsionu kirjutas:
Olen BMW-d omanud aastast 2001
Kuid pean tõesti nõustuma, et enamus lolle omavad BMW. Ma olen muidugi see ka kes BMW-ga isegi üksi linnas liigeldes ja reastudes suunda näitab

Natuke imelik on, aga selline ma kord olen. See suunatule teema on muidugi selline, et hetkel ei näita enam ühegi margi omanik suunda liikluses... see on suht. jube protsent. Ainult siis näidatakse kui on vaja vahele pressida.
Selle viimasega olen nõus. Vahepeal tekib endal tunne, et peaks loobuma sellest vilgutamisest, tekitan veel liikluses segase ja tundmatu olukorra. Mingi päev ma tegin tööautoga sõites statistikat omas peas, et paljud näitavad reastumisel suuna ja paljud mitte.....suurem % ei näita kahjuks. Endal on ka suunatuli käe sees nagu turvavöö ja kuna kangi liigutamisel automaatne 3x olemas on, siis on eriti lihtne see.
Ütlen ausalt, et ma rikun liiklus eeskirju igapäev, nii kiiruse, kui "roosadega", aga need 2 asja on, millega ma olen puhas.
Viimasel ajal olen ennast parandanud ja ei viitsi isegi punast foorituld lõigata, sest tegelikult ei vii see väga kiiremini kuhugi.
Kiirus on +10, pole suur rikkumine ja kinni pole siiani peetud, politseid mõõtmas nähes pole püsikat maha võtnud.