Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 22:06

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 9725 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 649  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Käisin linnapeal
PostitusPostitatud: 17.02.2011 22:09 

ht99 kirjutas:
Üks oranz oli tööjuures parklas üleeile.

Pilt

Vot seda sama oranži mõtlesingi, suht kahtlased laiendid minuarust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2011 22:11 

Ma olen see talv laagna teel suunaga lasnamäe poole, mustakivi teele ülessesõidu kinni "parkinud". Auto suri täpselt pöördepealt välja, ja taganttulijad olid piisavalt kavalad, et sõita nii lähedale kui võimalik ja lõppkokkuvõttes ei saanud ei edasi ega tagasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2011 22:46 
-------------

Viimati muutis Chero, 22.03.2013 10:27, muudetud 1 kord kokku.

Üles

PostitusPostitatud: 17.02.2011 22:50 

Sellega sõidab meesterahvas enamus ajast aga vahest harva ka naine küll jah .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2011 22:55 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ma oletan ,et sellise body kitiga on ehk kaks isendit miskipärast.kas sellel viimasel on ka rattad ime pisikesed ja väga koopas ,mulle väga nii ei tundu miskipärast aga üks selline oranz näeb väga imelik välja küll.
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2011 23:09 

oopc kirjutas:
Ma oletan ,et sellise body kitiga on ehk kaks isendit miskipärast.kas sellel viimasel on ka rattad ime pisikesed ja väga koopas ,mulle väga nii ei tundu miskipärast aga üks selline oranz näeb väga imelik välja küll.
http://www.upload.ee/image/1132803/Picture_769.jpg

Sorry, et pildiga tsiteerin, aga See Q7, millel rattad väikesed ja imelikud on- sellel on suvel ikka suur ja tummine velg seal all. Talveks on mingid niidirullid seal alla pandud.

Viimati muutis Umx, 17.02.2011 23:13, muudetud 1 kord kokku.
Antud hetkel küll pildiga tsitaat õigustatud ei olnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2011 23:22 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Seda ma ise ka arvan kuid talvises konditsioonis on parem eristada ehk masinaid ,et kas selliseid on siis kaks või üks või isegi rohkem kui kaks.Võimalik ,et on sellel lääbakale uued veljed alla ostetud kuid see ehk kaheldav ,et milleks ja nagu omalegi oleks silma jäänud kaks erinevat ,sarnast sellist.Ja see lääbakas on tiht iselline kasimata talvel.Et jääe põnev.Täna sai pimedamas üht tuunitud x6 tehtud ,et ei tea kas see on ka piltidel kajastunud aga tundus ,et sinakas ,et sellsit nagu vist pole piltidel kuid mustasi üüber tuunitud x 6si vast juba siin on pildistatud ning üks tume vanem cajenne suurte kroom velgedega. :waah
Mingi koolipingi peaks keset viruringi tarima.
Minu pildil oleval q7mel ka katus must kuid sellel teisel nagu ei tundu olema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 00:53 

Kusjuures piisaks ainult reg. märkide vaatamisest, saamaks aru, et tegemist on ühe ja sama isendiga...

Tegelikult kunagi(2 või rohkem aastat tagasi ehk?) rääkis minu teada "reval", et sellise värvikoodiga(Audi Exclusive) Q7-meid olla 3 tükki Eestis olnud... Ise tean seda sama 445 MKO-d ja 202 MLB oli ka(laienditeta ja "tehasevingemad" lexuse tüüpi tagatuled)

Viimati muutis Paugupill, 18.02.2011 18:41, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 11:04 

Neid on kaks kindlasti, mitte üks ja sama isend- üks oranž on see laiendite ja väikeste velgedega talvel, teine on ilma laienditeta, samuti oranž ja talvel on ka normaalne velg all.

Rohkem ma selle teemaga tegeleda ei viitsi...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 14:15 

No minu pildil tundub laiendite ja väikeste velgedega ja ehk isegi musta katusega kuid see viimane pilt puhtast q7mest on nagu oransi katuse ,suuremate velgede ja ka laienditega.Ilma laienditeta oranse küll ka jah ,osad on sellised metallik karva oransid vist ja seda juba värvuselt mitte üle kleepsutamisest.
Pilt
Pilt kenade spoiladega ja tiptop masin tundus.Pilt on piiks
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 16:31 

Võin nii palju öelda ,et see oranži värvi ja laienditega Q7 on mul naabrimees :) ja hea on lugeda kuidas siin inimesed pakuvad igasugu varjante välja, kes kus midagi kuulnud on :) ! Talvel on tal 19" veljed mis pole tegelt väga väikesed aga kuna tal pole flantse vahel siis paistavad need jah suht kribud välja! Suvel on tal 20" veljed mis ei ole just väga palju suuremad aga need on tal autoga ühte värvi ja moonutab veidi paremaks kuidagi, kuigi ma eelistaks hõbedast velge ! Infoks nii palju ,et selle auto ostis ta Genfi auto näituselt mis oli esimene audi euroopas oranži värvi, varustus on ka väga pro, ilus S-line sisu ja välispakett aga kuna siis tekkis eestisse veel üks sama värvi Q7 siis ostis ta sinna peale laiendid, et olla ikka kuidagi ainulaadne ja seda ta ka saavutas nagu näha on juttu temast palju :D ja ilu on vaataja silmades kellele meeldib keele mitte !
Loodan ,et nüüd siis lõppeb see teema !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 17:20 
Kasutaja avatar

pane siis number ka, saavad spetsalistid võrdlusi teha ja rahu majja

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 18:08 

To TRS sa siis ütled ,et minu pildil ja sellel viimasel pildil kus q7 on puhas ,et tegu on ühe ja samma masinaga.Mäletamist mööda oli sellel minu pildil oleval üldse mingid kadakaturu veljed aga see viimane puhas q7 tundub hetkel ka täitsa norm.
Pilt kahte sellist valget nägin
Pilt
Keegi viitsib ,oskab uurida ,et palju eestis porshe cajenne kokku on ja panamerasi.Äitähh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 18:23 

ei väida ! See mis siin üleval on see teine tal on taga tuled ka teistsugused kui mu naabri omal ja see siin on tavaline S-line pakett mitte JE DESIGN laienditega !
Ja tegelt kui need kõrvuti on või ühte masinat hästi tead siis on nendel ka tooni vahe see siin on veidi heledam oranž aga naabril on vähe tumedam Postiauto tooni :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 18:28 

Et siis sa kindlustad väidet ,et neid spoileritega oranze on vähemalt kaks ja need masinad mille üle me siin arutame on erinevad.Nüüd vist võib süda rahule jääda.See viimane jah tavaline s-line jäi lihtsalt silma ,peale siinset arutelu.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 9725 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 649  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis