Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 02:18

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5580 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 372  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Avariid Eestis
PostitusPostitatud: 12.02.2012 13:30 
Kasutaja avatar

Kannatanu oli naine jap. http://www.delfi.ee/news/paevauudised/110_112/liikluses-sai-viga-kolm-inimest.d?id=63906743
Pauk oli küllaltki valus kui võttes arvesse, et istus samal pool kust laks tuli.

Tulime Lilleküla komandost (Paldiski mnt 47) ja kiirus..vastavalt võimalustele.
Ei, mina polnud roolis. Ma ikka tagumise pingi mees. :rokib
Eks näeb igast asju. Võikaid ja mitte nii võikaid. Liiklusavariidel on kõige halvem vast kui leiad eest sõbra/sugulase/tuttava. Seni pole juhtunud (ptui-ptui-ptui).

No seal on mingi Eesti posti ladu või mingi selline asutus. Jah seal on selline suuremat sorti "hoov" kust suzuki välja keeras.
Eks arvestas sellega, et kui esimene rida talle teed andis..siis järelikult teine rida märkas seda ja saab läbi sealt. Ei läinud päris nii.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2012 04:46 

Mina olin selle suzuki juht. Kõigepealt tänan päästjaid kes operatiivselt tegutsesid. Tulin tõesti sealt kandekeskusest ja tegin vasakpööret. minu jaoks on see segane õnnetus sest mina seda bussi ei näinud mis küljepealt sisse küttis. esimene rida andis tõesti teed kuna tehnika ristil oli punane tuli ning esimene rida autosid täis. mina jään arvamusele, et see h1 küttis mööda esimest rida ning vahetas ootamatult rada vahetult enne õnnetust. gps-i järgi sõites on lubatud sõidukiirus sellel lõigul 40km/h , mis vaadates kahjusid ei ole reaalne. kontingent selles h-1 (ilmselt mingid ehitajad), 2-l neist õllepudelid näpus, mida hoolikalt peitma hakati. roolis olnu oli imekombel kaine kuid nägu oli küll suht pohmellis. pildi järgi vaadatauna tõesti ei ole kahtlust , et mina peateele ette sõitsin, ei eitagi enda süüd kuid arvestades teekatte olusid, valesti valitud sõidukiirus sellise massiga kaubiku pluss käru puhul jnejnejne võinuks õnnetuse kahjud olla oluliselt väiksemad , mis veel tähtsam inimvigastusteta. eks seda näitab uurimine mis edasi kujuneb. tagapingil istunud neiu on õnneks lubatud kodusele ravile ning taastub.

opc või moded võiks tõesti ära võtta need pilid, mis ei ole seotud sõidukitega. on siis ilus vaadata vigastatud inimest? fantom veelkord suur tänu sulle ka! (nagu aru saan olid üks päästjatest).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2012 05:14 
Kasutaja avatar

ja nüüd võiks tulle Imre Kaas või heikki Valmer ja kaagutada, et avalikus kohas võid kõike jäädvustada!
mu jutt on natuke irooniline neile raisakotkastele, kes alati peavad kõike pildistama ja üles toppima, natuke võiks ise kaa mõelda, mida tasub panna ja mida mitte!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2012 12:36 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
To Umx ,tore ,et juba jõudsid oleks ka ise nii toiminud palvele aga see tekst sinult minule ,et ma peaksin ennast kontrollima on võigas.Kui kõik ennast kontrolliks poleks või oleksid probleemid palju pisemad.Antud juhul oleks asi vaikselt ,viisakalt,mõistvalt ära lahenenud kuid hakati kellasi lööma .Ma jäedvustasin sündmuse lihtsalt ja mingit inetut lugu ei kaasnenud või midagi tõesti inetut.Üldiselt kui nii juba asja võtta siis peaks flashi teema päris tühjaks tõmbama ja mujalt ka ehk postitustest kus pilte ,videosi leiab korralike, korrektuuri tegema.Jah see on karm kuid inimestele sobivad erinevad asjad kes soovivad täiuslikumat ,ülevaadet,keda ei huvita üldse muu toimuv ja peab mõtetuks kõike peale iseenda.
Võib teha ju siis mingist avariist näiteks pildi ja siis kõik mis kuidagi mingit infot peaks andma kui keegi otsib mingist avarii pildist mingit infot siis see info muuta märkamatuks.Kõik avarii pildil olevad isikute,asjaolsaliste näod moonutada,sõidukite numbrid kustutada jne .Kui nii asja võtta nagu nüüd mulje jääb ,et mingi hirmsa asja saatsin korda ühiskonnas.
Antud juhul ma mõistan ainult ühte palvet siin ja see täiesti normaalne.
Pilt
Üldiselt on ikka jummala hullumaja mis toimub.Antsipist tehakse mingi naljakas pilt nii ,et silma ka ei pilgu ja kõigil on heameel,lõbus jne .Netist varastamine poleks ka nagu vargus ehk jne ah ......Kommitakse teisi inimesi nii ,et silm ka ei pilgi ja mida kõike veel ja siis rebitakse üks juuksekarm tuhandeks ribaks.
Ise rahvas teeb oma elu võimatuks ,just need kes on mingite asjade,sündmuste puhul kõrvalised süües ise oma sõnu.
Ja seda ka veel et kason ilus vaadata midagi aga kas on ilus öelda kelelgile midagi ja nüüd mõelgem mida keegi on oma elus korda saatnud ja hakaku peale enda parandamsest.
Aga nüüd on kindlasti osadel jälle hullult lahe ja põnev foorumis.

Ma teen mingi pildi ja põhimõtteliselt vägistatakse ära aga kui käib otsene kellegi vägistamine siis süüakse sihvkasi nurgapeal ja vaadatakse suu ammuli.

Viimati muutis oopc, 13.02.2012 13:06, muudetud 6 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2012 12:41 
Kasutaja avatar

Toompuisteel on kuskil 40km/h? Minuteada on seal küll 50 kogu aeg olnud ja on ka praegu. Aga neid rea vahetajaid on seal suht tihti jah nii ühte kui teise ritta. Samas ei saa ka reavahetaja ju eeldada, et kuskilt keegi ette keerab. Pole ju tegemist tänavaga.
Eesti Posti Põhja Kandekeskus on seal hoovis tõesti ja. Endine Hobby-Halli pood (vist, mina pole seda avatuna näinud). Seal sisse/väljasõidu juures on parkla jah, aga seda ei kasuta pea keegi. Kõik pargivad ukse ees, ehk tihti ka minu garaazi ees. Pole harvad olnud juhused kus kinni pargitakse garaazi ees seisev auto ja kui palud ära ajada öeldakse et kannata ära, mul ei lähe kaua. Aga see juba OT.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2012 23:26 
Kasutaja avatar

Minuarust pole need pildid lamajast grammigi hullemad, kui lamaja enda õnnetuse teise osalise halvustamine ja enda süükoorma sellekaudu vähendamine. Seega võiks kasutaja ise ka oma kõnepruuki vähe parandada. Ja kas sealt hoovist väljasõites Baltijaama poole keeramine keelatud pole? Vähemalt mina näen maas pidevat joont. Loomulikult on mul, et kasutaja viga sai, kuid see siiski ei anna alust selliseks kõnepruugiks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2012 23:51 
Kasutaja avatar

.Alar. kirjutas:
Minuarust pole need pildid lamajast grammigi hullemad, kui lamaja enda õnnetuse teise osalise halvustamine ja enda süükoorma sellekaudu vähendamine. Seega võiks kasutaja ise ka oma kõnepruuki vähe parandada. Ja kas sealt hoovist väljasõites Baltijaama poole keeramine keelatud pole? Vähemalt mina näen maas pidevat joont. Loomulikult on mul, et kasutaja viga sai, kuid see siiski ei anna alust selliseks kõnepruugiks.

Misasja?
Mis sa tarbisid?Vaatasin suzuki juhi kirja uuesti üle,pole ju seal midagi ülemäärast,et valida kõnepruuki!?Siin palju hullemaid kasutajaid kelle "Kõnepruuki" peaks muutma.Ilmselt vahest ka mina..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2012 09:59 
Kasutaja avatar

Kle aitab sellest OT. Olin samuti üks Susuki reisija ja see arutelu ei vii enam kuhugi. Teiseks on seal pidevajoone asemel katkendjoon.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2012 10:26 
Kasutaja avatar

BirboRacyng kirjutas:
.Alar. kirjutas:

Misasja?
Mis sa tarbisid?Vaatasin suzuki juhi kirja uuesti üle,pole ju seal midagi ülemäärast,et valida kõnepruuki!?Siin palju hullemaid kasutajaid kelle "Kõnepruuki" peaks muutma.Ilmselt vahest ka mina..

Noh avariis süüdistada teist osapoolt ise ette keerates ja sõimata ehitajateks on nii ja naa. Ja see et teised purjus, so what? Suzuki juht eksis anna teed vastu ja mis siin vaielda. See et Tehnika poolt kedagi ei tulnud on üldse vähetähtis fakt. Ei saa ju kütta kohe täishooga minema, kui esimene rida teed annab. Siis sõidadki selle rea jagu välja ja siis topid oma näo nii palju vastu klaasi kui saad, et näha mis teises reas toimub. Liikumiskiirus on seal suht kiire ja vasakpoolne (Kaarli kiriku) poole minev rida läheb roheliseks oluliselt varem. Seega sisuliselt võis see kaubik tulla rahulikult 50km/h kui temal takistust ees pole, tema ei pea ju eeldama et kuskilt autode vahelt keegi risti süstib. Suzuki vist väga vaikselt hiilinud pole, kui ta nii kaugele on jõudnud. Peab vist endal ka ikka hoog sees olema, et pea 180 kraadi jõuab ära teha. Muidu võiks nagu otse edasi lükata ju enda ees.
Aga käru vist viidi kaubiku tagant kiirelt minema. Oma arust sõitsin sellest Tehnikas mööda mingi Passati või Vectra taga (ei jätnud täpselt meelde, siis ei pidanud tähtsaks). Ma käisin ka just samal ajal EP-s paki järgi, aga kasutasin ühte teist teed sinna pääsemiseks kui avariid nägin. Seda teed ei hakka siin avaldama, ei ole vaja et sealt kõik kärutama hakkaks.
Pidevat joont seal tõesti pole, sest Kaarli kiriku poolt tulles saab vasakpööret ka teha. Sealt poolt tulle ongi see rida pikalt pöörete jaoks, k.a Schnelli hotell jne. Ma ise tavaliselt sealt välja keerates Balti Jaama poole keeran ka sinna kõige vasakusse ja kiirendan seal hoo ülesse ja siis sujuvalt vahele.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2012 12:27 

Vabandan , ma ei teadnud, et ehitaja on sõimusõna(olen isegi olnud ehituspuussepp).Enda eelmises postituses kirjutan selges eesti keeles, et ma ei eita enda süüd, et ette keerasin, kuidas ma siis seda teiste kaela veeretan?(tahan jõuda selgusele mis toimus). Kahetsen juba praegugi , et siia üldse midagi kirjutasin , et ka praegu kirjutan. Tatipritside partei foorum peaks olema selle koha ametlik nimi. head aega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2012 12:41 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Mina ei saa siiamaani aru ,et kust kohast see zuzuki välja sõitis aga oletan.Ja kas seal väljasõidu juures seda ainult paremale keerata lubavat märki ka pole.
Pilt
Õnnetusi juhtub ja võib kõigil juhtuda ,teinekord enda täieliku lolluse,tähelepanuta jätmise ja ei tea mille pärast ja see teise süüdistamine ka teinekord olukordades jne jne jne on loomulikud nähtused ma usun ja ise ka neid variante kogenud ag pohhui see.Lihtsalt antud värgi kohta hakkas ennast lihtsalt huvitama see kuidas seal liiklus täpsemalt reguleeritud ,lubatud on ,peale selle ,et jah peateel olevatele tuleb teed anda .Et kas sealt kusagilt võib tõesti ka baltijaama poole näiteks keerata ,sest tegu päris tihedama liiklusega kohaga, kuidaskunagi ja laia teega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2012 12:46 
Kasutaja avatar

jah sealt valge paneelmaja juurest saab Eesti Posti kandekeskusse. Tegelikult halli maja vahelt saab veel ka välja (aed vahel), aga sealt tuleb ikkagi üle kõnniteenurga sinna samasse valge paneelmaja "auku" saada. Ei ole seal mingit keelavat märki. Paljud keeravad sealt vasakule, samuti sinu pildi suunast tulles saab vasakpööret teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2012 13:07 

Aga, et bussil on üks nurk nõnda sodi ja zuzukil terve külg siis buss sõitis kiiremal rajal ja zuzuki oli ka jub jõudmas oma manöövri lõpu sirgele ja kaubik proovis asja päästa keeras vasakul sõites oma nurgaga ,suzukil külje maha.Hea ,et täesti risti kokku ei saanud.Aga muidu jah nädalavahetusel ja selle päeval oli teglikult minumeelest päris vaikne liiklus.Mingil tihedal päeval nagu suurem võimalus ,et midagi juhtub.Aga ,et seal olid read nõnda täis või mida ,et lasti lihtsalt läbi see on pull.Enne õnnetust oleks olnud sama liiklus ummik nagu peale õnnetust.Ma liikusin umbes ennem õnnetust 15min korrkas möömblimaja juurde ja lasin seal põhimõtteliselt üksi ringi.Ja päras nähes ummikut ,mõtlesin,et ainuke võimalus on et kas mõnel ametniku elektriauto jäi teele või trollidel vööl läinud ,sarved maas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2012 15:07 

Juhtub kõigil.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2012 16:27 
Kasutaja avatar

Kristiine ristis käib mingi hull möll.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5580 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 372  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis