To Umx ,tore ,et juba jõudsid oleks ka ise nii toiminud palvele aga see tekst sinult minule ,et ma peaksin ennast kontrollima on võigas.Kui kõik ennast kontrolliks poleks või oleksid probleemid palju pisemad.Antud juhul oleks asi vaikselt ,viisakalt,mõistvalt ära lahenenud kuid hakati kellasi lööma .Ma jäedvustasin sündmuse lihtsalt ja mingit inetut lugu ei kaasnenud või midagi tõesti inetut.Üldiselt kui nii juba asja võtta siis peaks flashi teema päris tühjaks tõmbama ja mujalt ka ehk postitustest kus pilte ,videosi leiab korralike, korrektuuri tegema.Jah see on karm kuid inimestele sobivad erinevad asjad kes soovivad täiuslikumat ,ülevaadet,keda ei huvita üldse muu toimuv ja peab mõtetuks kõike peale iseenda.
Võib teha ju siis mingist avariist näiteks pildi ja siis kõik mis kuidagi mingit infot peaks andma kui keegi otsib mingist avarii pildist mingit infot siis see info muuta märkamatuks.Kõik avarii pildil olevad isikute,asjaolsaliste näod moonutada,sõidukite numbrid kustutada jne .Kui nii asja võtta nagu nüüd mulje jääb ,et mingi hirmsa asja saatsin korda ühiskonnas.
Antud juhul ma mõistan ainult ühte palvet siin ja see täiesti normaalne.

Üldiselt on ikka jummala hullumaja mis toimub.Antsipist tehakse mingi naljakas pilt nii ,et silma ka ei pilgu ja kõigil on heameel,lõbus jne .Netist varastamine poleks ka nagu vargus ehk jne ah ......Kommitakse teisi inimesi nii ,et silm ka ei pilgi ja mida kõike veel ja siis rebitakse üks juuksekarm tuhandeks ribaks.
Ise rahvas teeb oma elu võimatuks ,just need kes on mingite asjade,sündmuste puhul kõrvalised süües ise oma sõnu.
Ja seda ka veel et kason ilus vaadata midagi aga kas on ilus öelda kelelgile midagi ja nüüd mõelgem mida keegi on oma elus korda saatnud ja hakaku peale enda parandamsest.
Aga nüüd on kindlasti osadel jälle hullult lahe ja põnev foorumis.
Ma teen mingi pildi ja põhimõtteliselt vägistatakse ära aga kui käib otsene kellegi vägistamine siis süüakse sihvkasi nurgapeal ja vaadatakse suu ammuli.